• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
nuryolu nuryolu ,nerelerdesin,az gel ,yediğin içtiğin senin olsun,ne yaptın kaç gün boyunca:cool:

Geldim deynebim buralardayim :rolleyes:
İiyim sagolasin , bu ara temizlik falan derken sifayi kaptim.Zaten agir kaldirmak falan yasak ama halilardi ,yolluklardi sirtlayinca sancilarim artti yine :/
Sen nasilsin canim :KK19: Bi tatli yapta.gozumuz gonlumuz acilsin yahu :kk77:

Geldim deynebim buralardayim :rolleyes:
İiyim sagolasin , bu ara temizlik falan derken sifayi kaptim.Zaten agir kaldirmak falan yasak ama halilardi ,yolluklardi sirtlayinca sancilarim artti yine :/
Sen nasilsin canim :KK19: Bi tatli yapta.gozumuz gonlumuz acilsin yahu :kk77:
Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla:63:,bugün aeben yapıyor tatlısını:KK45:,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.:KK53:

Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla:63:,bugün aeben yapıyor tatlısını:KK45:,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.:KK53:

Aaa hakkimi yiyorsun ama deynoş :( Hergun mutlaka geliyorum ,buradan ayri kalabilmem mumkun degil :KK200:
Nevosta tatli yapiyor mu :rolleyes: oooo superrr :KK71:

Deynep canlı yayın istiyodun ahada canlı yayın say, şu an :KK70:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Aaa hakkimi yiyorsun ama deynoş :KK43: Hergun mutlaka geliyorum ,buradan ayri kalabilmem mumkun degil :KK200:
Nevosta tatli yapiyor mu :rolleyes: oooo superrr :KK71:
Ben 2 haftadır yaptıklarımı yazarsam siz okurken depresyona girersiniz:-):KK70:Yapmayı sahiden çok istiyorum ama uygun zamanı yakalayamıyorum:mad:
İstediğim tatlıyı yapamazsam kadayıf yapabilirim:KK45:

Back