- 9 Ocak 2015
- 19.441
- 80.799
- 798
1.olursun kesin bak bu fikir süperÇok şekersin deyince aklıma geldi.Bana burada tatlı olduğumu söyleyen çok kişi var.Üstüme şerbet döksem kendi fotomo koysam şerbetli tatlı olarak,yarışmada başarılı olur muyum acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.olursun kesin bak bu fikir süperÇok şekersin deyince aklıma geldi.Bana burada tatlı olduğumu söyleyen çok kişi var.Üstüme şerbet döksem kendi fotomo koysam şerbetli tatlı olarak,yarışmada başarılı olur muyum acaba
Kız tv izlemeye vakitmi varki yorumlarına vaktim olsun ablanı bilmiyormuş gibi .Geldim ders olmayınca topik topik geziyorum özellike survivorizliyorsan sen de gel.kızların profillerine yazı bırakıyorum. Sonra şikayet ederlermis artik yeter diye.
bu cadı kız yapar bak onudaAvakadolu baklava ama ciddiyim katil sen bir ara baklava acmistin değil mi☺
Kız ben seni baklava açacaksın sanmıştım.Profilde Nevresteye başka bir şeyden bahsetmişsinbu cadı kız yapar bak onuda
Rabişim gerçekten niye katılmıyorsun balım ?
Abla telefonumun fotoğraf çekme kalitesi cok kötü baklavayı vörek mörek sanarlarbu cadı kız yapar bak onuda
Rabişim gerçekten niye katılmıyorsun balım ?
nuryolu ,nerelerdesin,az gel ,yediğin içtiğin senin olsun,ne yaptın kaç gün boyunca
Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla,bugün aeben yapıyor tatlısını,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.Geldim deynebim buralardayim
İiyim sagolasin , bu ara temizlik falan derken sifayi kaptim.Zaten agir kaldirmak falan yasak ama halilardi ,yolluklardi sirtlayinca sancilarim artti yine :/
Sen nasilsin canim Bi tatli yapta.gozumuz gonlumuz acilsin yahu
Gerçekten o bile etkiliyor sunumu..Abla telefonumun fotoğraf çekme kalitesi cok kötü baklavayı vörek mörek sanarlar
Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla,bugün aeben yapıyor tatlısını,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.
İşte zaten bi kaç yorumda aldm kötü kalitesi diyeGerçekten o bile etkiliyor sunumu..
Sence durabilir mi NevoşAaa hakkimi yiyorsun ama deynoş Hergun mutlaka geliyorum ,buradan ayri kalabilmem mumkun degil
Nevosta tatli yapiyor mu oooo superrr
Abla telefonumun fotoğraf çekme kalitesi cok kötü baklavayı vörek mörek sanarlar
Sence durabilir mi Nevoş
Gerçekten açmış baklava.Ne güzel kabarmış.Şimdiden nefis görünüyor.Tabaktaki halini çok merak ediyorumDeynep canlı yayın istiyodun ahada canlı say şu an
Şerbetli tatliKonu neydi? Yarışmaysa katılmayı düşünmüyorum:)
Sunumu daha yeni yaptım bacım bakalım begenecenmı 40 kat baklavamı .aeben Şerbetini çekmiştir ,ne bekletiyorsun insanıNevrestenin gelmesini mi bekliyorsun,çatlatma da koy hadi.Şimdi çıkarsam 2 saate kadar giremem.
Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla,bugün aeben yapıyor tatlısını,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.
Ben 2 haftadır yaptıklarımı yazarsam siz okurken depresyona girersinizYapmayı sahiden çok istiyorum ama uygun zamanı yakalayamıyorumAaa hakkimi yiyorsun ama deynoş Hergun mutlaka geliyorum ,buradan ayri kalabilmem mumkun degil
Nevosta tatli yapiyor mu oooo superrr