En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
nuryolu ,nerelerdesin,az gel ,yediğin içtiğin senin olsun,ne yaptın kaç gün boyunca

Geldim deynebim buralardayim
İiyim sagolasin , bu ara temizlik falan derken sifayi kaptim.Zaten agir kaldirmak falan yasak ama halilardi ,yolluklardi sirtlayinca sancilarim artti yine :/
Sen nasilsin canim Bi tatli yapta.gozumuz gonlumuz acilsin yahu

Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla,bugün aeben yapıyor tatlısını,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.

Burada durduğun var mı ki,gözün gönlün açıla,bugün aeben yapıyor tatlısını,yarın da Nevreste yapar.Gözümüz gönlümüz açılır.

Aaa hakkimi yiyorsun ama deynoş Hergun mutlaka geliyorum ,buradan ayri kalabilmem mumkun degil
Nevosta tatli yapiyor mu oooo superrr

Aaa hakkimi yiyorsun ama deynoş Hergun mutlaka geliyorum ,buradan ayri kalabilmem mumkun degil
Nevosta tatli yapiyor mu oooo superrr
Ben 2 haftadır yaptıklarımı yazarsam siz okurken depresyona girersinizYapmayı sahiden çok istiyorum ama uygun zamanı yakalayamıyorum
İstediğim tatlıyı yapamazsam kadayıf yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…