aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.079 77.968 1.123 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.061 cimcimegfb .!.: Inzivaya cekildiydim canim Genişletmek için tıkla... Bende diyom bu hatun nerelerde Hoşgeldin cimcimem
cimcimegfb .!.: Inzivaya cekildiydim canim Genişletmek için tıkla... Bende diyom bu hatun nerelerde Hoşgeldin cimcimem
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 798 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.062 Nevreste .!.: Çok uzun sürdü Nasılsın, neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Iyim diyelim iyi olalım. Ev çocuk uğraşıyorum canim. Bahcemi capaliyorun ekime hazırlıyorum oyle gidiyor :) Sen nasılsın iyi misin
Nevreste .!.: Çok uzun sürdü Nasılsın, neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Iyim diyelim iyi olalım. Ev çocuk uğraşıyorum canim. Bahcemi capaliyorun ekime hazırlıyorum oyle gidiyor :) Sen nasılsın iyi misin
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 798 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.063 aeben .!.: Bende diyom bu hatun nerelerde Hoşgeldin cimcimem Genişletmek için tıkla... Hosbuldum canim ozlemisim hepinizi
aeben .!.: Bende diyom bu hatun nerelerde Hoşgeldin cimcimem Genişletmek için tıkla... Hosbuldum canim ozlemisim hepinizi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.979 607.718 1.098 43 Malatya 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.064 aeben .!.: Yarın inşallah yapmayı düşünüyorum nevracım ... Tatlıyı söylemedim dimi ya şimdi rakip olursun paklavama neme lazım demeyim Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum Ben baklava yapmayacağımRahat rahat yapabilirsinBenim aklımda ,kimse yapmazsa başka bir şey var
aeben .!.: Yarın inşallah yapmayı düşünüyorum nevracım ... Tatlıyı söylemedim dimi ya şimdi rakip olursun paklavama neme lazım demeyim Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum Ben baklava yapmayacağımRahat rahat yapabilirsinBenim aklımda ,kimse yapmazsa başka bir şey var
nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.065 aeben .!.: Yarın inşallah yapmayı düşünüyorum nevracım ... Tatlıyı söylemedim dimi ya şimdi rakip olursun paklavama neme lazım demeyim Genişletmek için tıkla... Oooo aebencim Merakla bekliyom
aeben .!.: Yarın inşallah yapmayı düşünüyorum nevracım ... Tatlıyı söylemedim dimi ya şimdi rakip olursun paklavama neme lazım demeyim Genişletmek için tıkla... Oooo aebencim Merakla bekliyom
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.979 607.718 1.098 43 Malatya 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.066 cimcimegfb .!.: Iyim diyelim iyi olalım. Ev çocuk uğraşıyorum canim. Bahcemi capaliyorun ekime hazırlıyorum oyle gidiyor :) Sen nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım İyiyim çok şükür
cimcimegfb .!.: Iyim diyelim iyi olalım. Ev çocuk uğraşıyorum canim. Bahcemi capaliyorun ekime hazırlıyorum oyle gidiyor :) Sen nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım İyiyim çok şükür
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 798 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.067 Nevreste .!.: Allah kolaylık versin canım İyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin nevosum
Nevreste .!.: Allah kolaylık versin canım İyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin nevosum
aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.079 77.968 1.123 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.068 nuryolu .!.: Oooo aebencim Merakla bekliyom Genişletmek için tıkla... Siz böyle dedikçe üstümdeki baski tonlarca oldu
nuryolu .!.: Oooo aebencim Merakla bekliyom Genişletmek için tıkla... Siz böyle dedikçe üstümdeki baski tonlarca oldu
aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.079 77.968 1.123 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.069 Nevreste .!.: Tamam bekliyorum Ben baklava yapmayacağımRahat rahat yapabilirsinBenim aklımda ,kimse yapmazsa başka bir şey var Genişletmek için tıkla... Yahu diger tatlı baklava değilki zaten ondan demiyorum . Yoksaa yoksaaaa onumu yapacaksın ?
Nevreste .!.: Tamam bekliyorum Ben baklava yapmayacağımRahat rahat yapabilirsinBenim aklımda ,kimse yapmazsa başka bir şey var Genişletmek için tıkla... Yahu diger tatlı baklava değilki zaten ondan demiyorum . Yoksaa yoksaaaa onumu yapacaksın ?
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.979 607.718 1.098 43 Malatya 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.070 aeben .!.: Yahu diger tatlı baklava değilki zaten ondan demiyorum . Yoksaa yoksaaaa onumu yapacaksın ? Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi düşünüyor olabilirizAma benim başka seçeneklerim var.Madem söylemiyorsun yaptıktan sonra ben aynı ise değiştiririm
aeben .!.: Yahu diger tatlı baklava değilki zaten ondan demiyorum . Yoksaa yoksaaaa onumu yapacaksın ? Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi düşünüyor olabilirizAma benim başka seçeneklerim var.Madem söylemiyorsun yaptıktan sonra ben aynı ise değiştiririm
aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.079 77.968 1.123 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.071 Nevreste .!.: Aynı şeyi düşünüyor olabilirizAma benim başka seçeneklerim var.Madem söylemiyorsun yaptıktan sonra ben aynı ise değiştiririm Genişletmek için tıkla... Senin elinden hepsi güzel olur eminim nevoş , latife ediyoruz .
Nevreste .!.: Aynı şeyi düşünüyor olabilirizAma benim başka seçeneklerim var.Madem söylemiyorsun yaptıktan sonra ben aynı ise değiştiririm Genişletmek için tıkla... Senin elinden hepsi güzel olur eminim nevoş , latife ediyoruz .
nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.072 cimcimegfb .!.: Hosbuldum canim ozlemisim hepinizi Genişletmek için tıkla... Hosgeldin cimcimem Ozlettin kendini canim ,nerelerdeydin Oglun nasil
cimcimegfb .!.: Hosbuldum canim ozlemisim hepinizi Genişletmek için tıkla... Hosgeldin cimcimem Ozlettin kendini canim ,nerelerdeydin Oglun nasil
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.979 607.718 1.098 43 Malatya 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.073 aeben .!.: Senin elinden hepsi güzel olur eminim nevoş , latife ediyoruz . Genişletmek için tıkla... Estağfurullah canımSeninde tarifler güzel oluyor ondan dolayı sabırsızlıkla bekliyorum
aeben .!.: Senin elinden hepsi güzel olur eminim nevoş , latife ediyoruz . Genişletmek için tıkla... Estağfurullah canımSeninde tarifler güzel oluyor ondan dolayı sabırsızlıkla bekliyorum
nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.074 aeben .!.: Siz böyle dedikçe üstümdeki baski tonlarca oldu Genişletmek için tıkla... Yok canim rahat ol Fiyonk takcan mi ?
aeben .!.: Siz böyle dedikçe üstümdeki baski tonlarca oldu Genişletmek için tıkla... Yok canim rahat ol Fiyonk takcan mi ?
nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.075 Nevreste .!.: Estağfurullah canımSeninde tarifler güzel oluyor ondan dolayı sabırsızlıkla bekliyorum Genişletmek için tıkla... Nasilsin nevoscum
Nevreste .!.: Estağfurullah canımSeninde tarifler güzel oluyor ondan dolayı sabırsızlıkla bekliyorum Genişletmek için tıkla... Nasilsin nevoscum
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 798 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.076 nuryolu .!.: Hosgeldin cimcimem Ozlettin kendini canim ,nerelerdeydin Oglun nasil Genişletmek için tıkla... Inzivadaydim canim. Bende özledim sizleri. Oğlum mu daha iyi şükür . Geçtiğimiz iki hafta rahatsizdik grip olduk. Sonrada eymeni ateş ve ishalden hast götürdüm kanında iltihap çıktı serum vuruldu eve geldik. Çok.şükür şimdi daha cok toparladı .
nuryolu .!.: Hosgeldin cimcimem Ozlettin kendini canim ,nerelerdeydin Oglun nasil Genişletmek için tıkla... Inzivadaydim canim. Bende özledim sizleri. Oğlum mu daha iyi şükür . Geçtiğimiz iki hafta rahatsizdik grip olduk. Sonrada eymeni ateş ve ishalden hast götürdüm kanında iltihap çıktı serum vuruldu eve geldik. Çok.şükür şimdi daha cok toparladı .
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.077 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ben cimcimegfb arkadaştan korktumakşama doğru geldim ,cevap yazmadan kaçtım,şimdi geldim ,yine burda,ben kaçıyorum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ben cimcimegfb arkadaştan korktumakşama doğru geldim ,cevap yazmadan kaçtım,şimdi geldim ,yine burda,ben kaçıyorum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.979 607.718 1.098 43 Malatya 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.078 nuryolu .!.: Nasilsin nevoscum Genişletmek için tıkla... İyiyim Nur'cum sen nasılsın
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.979 607.718 1.098 43 Malatya 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.079 deynepnaz .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ben cimcimegfb arkadaştan korktumakşama doğru geldim ,cevap yazmadan kaçtım,şimdi geldim ,yine burda,ben kaçıyorum Genişletmek için tıkla... Oda bizim ekipten korkma birşey yapmaz
deynepnaz .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ben cimcimegfb arkadaştan korktumakşama doğru geldim ,cevap yazmadan kaçtım,şimdi geldim ,yine burda,ben kaçıyorum Genişletmek için tıkla... Oda bizim ekipten korkma birşey yapmaz
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 18 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.080 Nevreste .!.: Oda bizim ekipten korkma birşey yapmaz Genişletmek için tıkla... Ama git burdan ,ne işin var der gibi bakıyor
Nevreste .!.: Oda bizim ekipten korkma birşey yapmaz Genişletmek için tıkla... Ama git burdan ,ne işin var der gibi bakıyor