İyiyim canım çok şükürİyiyim çok şükür sen nasılsın Nevoşum❤
Haftasonu bayağı sakin buralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım çok şükürİyiyim çok şükür sen nasılsın Nevoşum❤
Issız sokaklarda korku filmi çekilir ya aynen öyle bugünİyiyim canım çok şükür
Haftasonu bayağı sakin buralar
Havalar ısındı herkes gezmeye gidiyorIssız sokaklarda korku filmi çekilir ya aynen öyle bugün
Nevoş senin sayfanı gördüm ne güzel yemekler tatlılar var öyle maşallah
Bak Nevreste bir el attım sayfana ,nasıl dikkat çektiIssız sokaklarda korku filmi çekilir ya aynen öyle bugün
Nevoş senin sayfanı gördüm ne güzel yemekler tatlılar var öyle maşallah
Allah senden razı olsun sen olmazsan ben ne yaparım
Havalar ısındı herkes gezmeye gidiyor
Teşekkür ederim canımDeynep kaç gündür , ordan alıp yarışmaya katıl kimseye söylemem diyor ya
Deynep iyi gördüm seni maşallah Misafirlerimi yolladım, pestilim tam çıkmasada pestilimsi oldumAllah senden razı olsun sen olmazsan ben ne yaparım
Yemekler,tatlılar istediği gibi olmuştur inşaallah
Olmaz canım genelde uygun olmuyorYoksa ben bir sürü detaylı resim eklenmiş tatlı tarifim varE yani yasak mı ?sonuçta onlarıda sen yaptın
İyi çok şükür atlatmışsınEllerine sağlıkDeynep iyi gördüm seni maşallah Misafirlerimi yolladım, pestilim tam çıkmasada pestilimsi oldum
Nevreste Valla herşey sorunsuz halloldu canım, acele yaptığım yemek genelde güzel sonuç verir benim
Eşim sağolsun masayı falan kurdu, salatayı yaptı, pek zorlanmadan geçti
Herkes memnun ayrıldı çok şükür, yada öyle göründü
Aslında çok ta iyi sayılmam.Belki banlanabilirim.Bir banlanırsam 3 günden önce gelemem.Sizler için çok üzülüyorum.Bensizliğe nasıl dayanacaksınızDeynep iyi gördüm seni maşallah Misafirlerimi yolladım, pestilim tam çıkmasada pestilimsi oldum
Nevreste Valla herşey sorunsuz halloldu canım, acele yaptığım yemek genelde güzel sonuç verir benim
Eşim sağolsun masayı falan kurdu, salatayı yaptı, pek zorlanmadan geçti
Herkes memnun ayrıldı çok şükür, yada öyle göründü
Tatlıların hepsi yarışma fotosu gibi detaylı neyse sende başka bır tatlı yaparsınOlmaz canım genelde uygun olmuyorYoksa ben bir sürü detaylı resim eklenmiş tatlı tarifim var
Çok teşekkür ederim canımİyi çok şükür atlatmışsınEllerine sağlık
Eşininde ellerine sağlık Yardımcı olması iyi olmuş
Derdi veren Allah dermanı da veriyor be gülümAslında çok ta iyi sayılmam.Belki banlanabilirim.Bir banlanırsam 3 günden önce gelemem.Sizler için çok üzülüyorum.Bensizliğe nasıl dayanacaksınız
Aslında çok ta iyi sayılmam.Belki banlanabilirim.Bir banlanırsam 3 günden önce gelemem.Sizler için çok üzülüyorum.Bensizliğe nasıl dayanacaksınız
Menun ne idi bilinmeyen neler yaptınÇok teşekkür ederim canım
Polemilk te yasak ya o yüzdenKakao ya kesin banlanır da sen niye banlanacan noldu ki
İnsan sensiz tadı olmaz der,seni özleriz der,nazlar biraz değil mi?Derdi veren Allah dermanı da veriyor be gülüm
Alışırız merak etme
Bu siteyi seviyorum, hangi görüş olduğu önemli değil, kaşınanı kaşıyorlar.. Mesela bemi 2 kez kaşıdılarKakao ya kesin banlanır da sen niye banlanacan noldu ki
Tandır yapmıştır,pilav yapmıştır,salatayı eşine yaptırmıştır,bildim miMenun ne idi bilinmeyen neler yaptın
Bak Zelifme ye yazdığım mesaja, kaşınanı kaşıyorlar Oh ohPolemilk te yasak ya o yüzden
İnsan sensiz tadı olmaz der,seni özleriz der,nazlar biraz değil mi?