• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Issız sokaklarda korku filmi çekilir ya aynen öyle bugün :-)
Nevoş senin sayfanı gördüm ne güzel yemekler tatlılar var öyle maşallah :-)
Havalar ısındı herkes gezmeye gidiyor:63:
Teşekkür ederim canım:KK60:Deynep kaç gündür , ordan alıp yarışmaya katıl kimseye söylemem diyor ya:KK70:

Bak Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bir el attım sayfana ,nasıl dikkat çekti:KK70::KK70:
İlla benim gelmem lazım yatmadan önce buraya:KK53:
Nasılsın Zelifme,yazmaya yorulma iyisindir,ben de iyiyim:KK45:
Brunella Brunella misafirlerini gönderdi mi acaba?Pestili çıkmıştır bugün,

Allah senden razı olsun sen olmazsan ben ne yaparım:KK74::KK60::KK200::KK45:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yemekler,tatlılar istediği gibi olmuştur inşaallah:KK45:
Deynep iyi gördüm seni maşallah :nazar::KK48: Misafirlerimi yolladım, pestilim tam çıkmasada pestilimsi oldum:KK53:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Valla herşey sorunsuz halloldu canım, acele yaptığım yemek genelde güzel sonuç verir benim:KK48:
Eşim sağolsun masayı falan kurdu, salatayı yaptı, pek zorlanmadan geçti :KK36:
Herkes memnun ayrıldı çok şükür, yada öyle göründü :KK48:

Deynep iyi gördüm seni maşallah :nazar::KK48: Misafirlerimi yolladım, pestilim tam çıkmasada pestilimsi oldum:KK53:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Valla herşey sorunsuz halloldu canım, acele yaptığım yemek genelde güzel sonuç verir benim:KK48:
İyi çok şükür atlatmışsın:KK19::KK19:Ellerine sağlık:KK60:
Eşininde ellerine sağlık :kk77:Yardımcı olması iyi olmuş:KK9:

Aslında çok ta iyi sayılmam.Belki banlanabilirim:cry:.Bir banlanırsam 3 günden önce gelemem.Sizler için çok üzülüyorum.Bensizliğe nasıl dayanacaksınız:KK53:

Back