Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
kategoriler bölündükçe yarışmacı sayısı artacak. Amy cidden sen adamcağızı batırmaya uğraşıyon

Buyrun :)) ilk şutu yedik bile gole az kaldı ben arada kaynar gider dediydim çok tatlı bir cadım :)) yok yok batmaz KK öyle ufacık şeylere pabuç brakırmı hiç

size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorumkesin kk ya yemek yapicaksin yine diyonasil taniyo malini
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu

yok yok inmez korkma soyle bir soz vardi sanirsam "aganin eli tutulmaz " sizdede varmi boyle bir soz

size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorumkesin kk ya yemek yapicaksin yine diyonasil taniyo malini
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu

artık bu korkuyla 5 e çıkar sanırım

Buyrun :)) ilk şutu yedik bile gole az kaldı ben arada kaynar gider dediydim çok tatlı bir cadım :)) yok yok batmaz KK öyle ufacık şeylere pabuç brakırmı hiç

kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu

Son düzenleme:
devami hatta benim bildigimi bilmediklerinizi bile:18::18::18::18::18:ay o nasil laflar oyle:18::18::18:tirssstim:18:

yakında yarışmacı aday adayı bulunmayacak ikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz

künefe mii
ben çok güzel künefe yaparım
dondurucudan çıkardıgım künefeleri tavada kızarttıktan sonra şerbet cısssslattım mı
harika künefe olur
yoksa sen de mi hazır yapıosun :))

yok tatlım ben hazırları sevmiyorum
A-101den aldık denedık de hıc hoslasmadım bıde mıdemı bozdu üstüne :))

künefe tabagımda yok ayrıca küçük yapamam, buyuk teflon tavamda yapıcam deli gibi yicezzzz

kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu

devami hatta benim bildigimi bilmediklerinizi bile:18::18::18::18::18:ay o nasil laflar oyle:18::18::18:tirssstim:18:

ee onerilerine dikkat etsin bundan sonrakilerbu korkuyla kazen bire indirirse bile lisa alir diger hediyeleri artik

ayyy benim ustume kaldi ya ihale valla hayretben saf ve masumca onerimi dile getirmistimhem alirim onlami korkutacan beni,bende Paris agasiyim bugune bugun

bende ordan almıştım bende beğenmedim

ayyy benim ustume kaldi ya ihale valla hayretben saf ve masumca onerimi dile getirmistimhem alirim onlami korkutacan beni,bende Paris agasiyim bugune bugun
ben senin arkadaş listende eklimiydim canm (sırnaşıkkedismilei)

yakında yarışmacı aday adayı bulunmayacak ikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz
ben olmazsam biter bu forum diyorum ve kazen gormeden kaciyorum

al tebi pariste guzel seyler vardir simdi

ayy diyette olmasam yapardım tatlılarım çok iyidir emme yaparsam yerim dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…