- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
kategoriler bölündükçe yarışmacı sayısı artacak. Amy cidden sen adamcağızı batırmaya uğraşıyon
size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorum kesin kk ya yemek yapicaksin yine diyo nasil taniyo malini
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu
yok yok inmez korkmasoyle bir soz vardi sanirsam "aganin eli tutulmaz " sizdede varmi boyle bir soz
size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorum kesin kk ya yemek yapicaksin yine diyo nasil taniyo malini
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu
ver gazı ver gazıyok yok inmez korkmasoyle bir soz vardi sanirsam "aganin eli tutulmaz " sizdede varmi boyle bir soz
ver gazı ver gazı
Buyrun :)) ilk şutu yedik bile gole az kaldıben arada kaynar gider dediydim çok tatlı bir cadım :)) yok yok batmaz KK öyle ufacık şeylere pabuç brakırmı hiç
kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu
devami hatta benim bildigimi bilmediklerinizi bile:18::18::18::18::18:ay o nasil laflar oyle:18::18::18:tirssstim:18:
devami hatta benim bildigimi bilmediklerinizi bile:18::18::18::18::18:ay o nasil laflar oyle:18::18::18:tirssstim:18:
künefe mii
ben çok güzel künefe yaparım
dondurucudan çıkardıgım künefeleri tavada kızarttıktan sonra şerbet cısssslattım mı
harika künefe olur
yoksa sen de mi hazır yapıosun :))
kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu
ee onerilerine dikkat etsin bundan sonrakilerbu korkuyla kazen bire indirirse bile lisa alir diger hediyeleri artik
bende ordan almıştımyok tatlım ben hazırları sevmiyorum
A-101den aldık denedık de hıc hoslasmadım bıde mıdemı bozdu üstüne :))
künefe tabagımda yok ayrıca küçük yapamam, buyuk teflon tavamda yapıcam deli gibi yicezzzz
ben senin arkadaş listende eklimiydim canm (sırnaşıkkedismilei)
ayyy benim ustume kaldi ya ihale valla hayretben saf ve masumca onerimi dile getirmistim hem alirim onlami korkutacan beni,bende Paris agasiyim bugune bugun
ben olmazsam biter bu forum diyorum ve kazen gormeden kaciyorumyakında yarışmacı aday adayı bulunmayacakikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz
al tebi pariste guzel seyler vardir simdi
ayyy benim ustume kaldi ya ihale valla hayretben saf ve masumca onerimi dile getirmistim hem alirim onlami korkutacan beni,bende Paris agasiyim bugune bugun
bende ordan almıştımbende beğenmedim
ben senin arkadaş listende eklimiydim canm (sırnaşıkkedismilei)
forum bitmezde bu gidisle sen bitecen gibime geliyorben olmazsam biter bu forum diyorum ve kazen gormeden kaciyorum
al tebi pariste guzel seyler vardir simdi
ekliydin canim ama hemen cikariyorum seni listemdenhem yok oyle herkese yarismaya katil,birinci ol hediye .....olur
forum bitmezde bu gidisle sen bitecen gibime geliyortamam 1 hafta paris seyahati hediye ediyorum bende yeme ,icme,yatak,tercumanlik hizmeti icinde
öyle kaçmak var mı hemen. hani ağaydın, hani paşaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?