Evet bitmesiinn..... Ben daha bissürü tarif paylaşacagım,paylaşmak adına
Bu kadar tatlı yedikten sonra bitirmek olmaz,bence zeytinyaglılarmı yarışsa bundan sonra :44: Hani hafif diyet adına.yada diyet yemeklerimi olsa??
zeytinyağlılar var, kekler var, pastalar var,diyet yemekleri var, salatalar var kahvaltılıklar var
varda var yani.....
Köfteler köftelerr...Köfteleri unuttun
Ennn çok merak ettigim ve büyük bir merakla bekledigim kategori PASTALAR...Valla şööylee dügün pastaları gibi ihtişamlı,kat katişeker hamurlu pasta tarifleri bekliyorum marifetli arkadaşlarımdan
Erkeklerde katılmış yarışmaya bakınEn büyük K.K.
şeker hamurlu pastayı bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum keşke biri yapsa da öğrensek
Evet,bundan sonraki kategori pastalar olsun..Bende yaklaşan dogumgünüme pasta yapiyim baarii..
Ben hiç şeker hamuru ile pasta yapmadım biliyonmuBelki ögreniriz kızz
Evet,bundan sonraki kategori pastalar olsun..Bende yaklaşan dogumgünüme pasta yapiyim baarii..
Ben hiç şeker hamuru ile pasta yapmadım biliyonmuBelki ögreniriz kızz
bende yapmadım da , yemedim de.
Ben süsleme de kullanmak için şeker hamuru yapıp pasta mı süsledimAma tamamen pasta üzerine nasıl olur bilmem:44:
Eki Görüntüle 673760 Eki Görüntüle 673761 Eki Görüntüle 673762
Evet canım,ben ilk defa sende o tarifte gördüm şeker hamurunun yapılışınıHani hazır pastalarda tamamen üzerini kaplıyorlarya şeker hamuru ile,işte onu merak ediyordum bende.. Yapan olur tabi,baz Azerin biliyormuş,o yapar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?