• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
aaa sabah bi baktim patlama var mi diye ne gorem yarisma bitmis:19::19::19:
bi patlatamadiniz benim oylarimi:9::9::9::9:
saka bi yana arzum tebrik ederim:16:diger tum arkadaslarin da ellerine saglik:16:
bu arada baktim bi kabak tatlisidir almis basini gidiyor ben de yapam dedim:27::9:

$20130401_220755.jpg

memetörcüüümm tebrik ediyorum şekerim :46: avatar işe yaradı bakkk:27:
Doooom gunun sımdıden kutlu olsun :))) nice senelere :)

3. yarısmam ve gercekten ılk defa bu kadar eğlendım :) hem cok eglencelı hemde cok tatlı bı yarısma oldu :))
rüzgargulu, azerin, eslemliva (ve de özellikle kendımı:9:) de tebrık edıyorum.

Evet bitmesiinn..... Ben daha bissürü tarif paylaşacagım,paylaşmak adına :34:
Bu kadar tatlı yedikten sonra bitirmek olmaz,bence zeytinyaglılarmı yarışsa bundan sonra :44: Hani hafif diyet adına.yada diyet yemeklerimi olsa??

:kkk::kkk::kkk::kkk:
evet evet evettttt diyet yemeklerı olsun :)))))))) cok reca edıyorum sekerım :))) zeytınyaglılar veya salatalar :))
lüffeeeennn bakın kardesımın nıkahına 3 hafta kaldı, kılo almak ıstemıoruuuuummmmmm:52:

cok guldum kız :))) Allah ıyılıgını versın :9::9::9::9:

ahleyar_22,
anzer_bali,
asu70,
atractive,
ayshooo87,
Caddy,
danceofdeath,
deryac80,
deryaf,
ebisssss,
Elif,
esraa47,
gulcenin_teyzesi,
GunesinKizi35,
handealan,
KedidirKedi,
LadyKaka,
melankoli59,
micra,
muzmut,
nicksiz,
paris68,
pembisss,
safahat,
Sumak,
yesilsever,
yRmZ,
__giz__

hepinize teşekkür ederım hanımlar :)

Ya dün face de saatlerce muhabbet etmekten foruma girmeyi ve oy kullanmayı unuttum :ssz:

Arzum hem birinciliğin hemde pro kartın hayırlı uğurlu olsun :34:

arzum77 tebrikler canımm hayırlı olsun :16::16::16:

ve yarışmanın devamını 4 gözle bekleyenlerdenim lütfen yarışma bitmesin:56:

arzum77 tebrik ederim :16:
artık yarışma devam etmeyecek mi yani :53:

Tebrik ederim arzum77. :71:
Çok teşekkür ederim..:16:
Tebrik ederim........:42:
Teşekkür ederim tatlımm...:16:
Arzum kutluyorum seni :71: Muhteşem bir tatlı paylaştın bizimle

Herkese tebrikler arkadaşlar :54::54::54::54::54:
Çok Teşekkür ederim tatlım :16:
Tebrik ederim canım.Hepsi birbirinden güzeldi tariflerin.
Benimde bugündü doğum günüm :16::16:
Şimdiden seninde doğum günün kutlu olsun canım.
Maşallah ne çok Nisan doğumlu arkadaşım varmış benim.
Bu arada eşiminde 9 nisan:1:
Çok teşekkür ederim canımm..:16: Dogumgünü kutlaman içinde ayrıca teşekkürlerr :16: Nisan dogumlu olmak ayrıcalıktır :34:
Çok teşekkür ederim :16:
Arzum77 teprikler ellerine sağlık :46:

Çok teşekkür ederim :16:

Arzumm tebrik ederim gülümm.. :34:
Sagol gülümm... :16:
aaa sabah bi baktim patlama var mi diye ne gorem yarisma bitmis:19::19::19:
bi patlatamadiniz benim oylarimi:9::9::9::9:
saka bi yana arzum tebrik ederim:16:diger tum arkadaslarin da ellerine saglik:16:
bu arada baktim bi kabak tatlisidir almis basini gidiyor ben de yapam dedim:27::9:
Eki Görüntüle 674060
Sagol canımm..:54: Ellerine saglık,çok güzel görünüyor :29:

memetörcüüümm tebrik ediyorum şekerim :46: avatar işe yaradı bakkk:27:
Doooom gunun sımdıden kutlu olsun :))) nice senelere :)

3. yarısmam ve gercekten ılk defa bu kadar eğlendım :) hem cok eglencelı hemde cok tatlı bı yarısma oldu :))
rüzgargulu, azerin, eslemliva (ve de özellikle kendımı:9:) de tebrık edıyorum.

evet evet evettttt diyet yemeklerı olsun :)))))))) cok reca edıyorum sekerım :))) zeytınyaglılar veya salatalar :))
lüffeeeennn bakın kardesımın nıkahına 3 hafta kaldı, kılo almak ıstemıoruuuuummmmmm:52:

cok guldum kız :))) Allah ıyılıgını versın :9::9::9::9:
Evet yaradı bak :52: Sagol canımm...Nice hayırlı,güzel yaşlara inşallah.. :16:
Ya dün face de saatlerce muhabbet etmekten foruma girmeyi ve oy kullanmayı unuttum :ssz:

Arzum hem birinciliğin hemde pro kartın hayırlı uğurlu olsun :34:
Teşekkür ederim canım.. :34:
eee arzum hani yeni avatar:ssz:
Hee..Yapayımmı kızz..Eminmisin :44:
arzum77 tebrikler canımm hayırlı olsun :16::16::16:

ve yarışmanın devamını 4 gözle bekleyenlerdenim lütfen yarışma bitmesin:56:
Çok teşekkür ederimm :16: Evet bitmesin yaa :kkk: Yaa bu arada Kazen daha birşeyler yazmadı ama:44:
arzum77 tebrik ederim :16:
artık yarışma devam etmeyecek mi yani :53:

Teşekkür ederim canım :16:
Kazen bey geliversede hem tebrik etse hemde birşeyler söylese artık..:31: :34:

2.gif

b-357369-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC_pastas%C4%B1.gif

resimli-dogum-gunu-mesajlari-8.jpg

75168072large22775162re.png

Tebrik ederim tekrardan.. Pro uyeligini ve hediyeni gule gule kullan arkadasim... :16:
Dogum gunune daha varmis ama o zamana kdr unuturum belki :9: simdiden kutlayim :16:

2.gif

b-357369-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC_pastas%C4%B1.gif

resimli-dogum-gunu-mesajlari-8.jpg

75168072large22775162re.png

Tebrik ederim tekrardan.. Pro uyeligini ve hediyeni gule gule kullan arkadasim... :16:
Dogum gunune daha varmis ama o zamana kdr unuturum belki :9: simdiden kutlayim :16:

Ayyy....Ama çok güzel buuuu.... :52:

Çok teşekkür ederim canım benimm..Çok mutlu ettin beni ama ben 10 Nisandada isterim aynısından lütfeeennnnn :16::16::16:

Canım yaaa....Bak sende hak ettin birinciligi,diger arkadaşlarımda ama nihayetinde bu bir yarışma...Ben şanslı kişi oldum bu sefer :29: Şans yani gerçektende..

Çok iyisiniz,hepiniz,sizleri tanıdıgıma çok memnun oldum :13: Hep güzel sohbetlerde biraraya gelelim bundan sonra inşallah :16:

Ayyy....Ama çok güzel buuuu.... :52:

Çok teşekkür ederim canım benimm..Çok mutlu ettin beni ama ben 10 Nisandada isterim aynısından lütfeeennnnn :16::16::16:

Canım yaaa....Bak sende hak ettin birinciligi,diger arkadaşlarımda ama nihayetinde bu bir yarışma...Ben şanslı kişi oldum bu sefer :29: Şans yani gerçektende..

Çok iyisiniz,hepiniz,sizleri tanıdıgıma çok memnun oldum :13: Hep güzel sohbetlerde biraraya gelelim bundan sonra inşallah :16:

Tamam ben parmagima ip baglayim 10 nisanda o ip sayesinde hatirlarim :))
SAka saka tabi yaparim aynisindan hatta daha degisiklerinden :)
Katilan herkes birinci ama sans kimden yanaysa o oluyor ben gercekten takmiyorum,sen tadini cikar birinciligin.. Oyle olsa kendime oy verirdim canim..
Bende seni tanidigma memnun oldum..
Bu arada avatarinida degis artik guzel bisey koy istersen :)

Tamam ben parmagima ip baglayim 10 nisanda o ip sayesinde hatirlarim :))
SAka saka tabi yaparim aynisindan hatta daha degisiklerinden :)
Katilan herkes birinci ama sans kimden yanaysa o oluyor ben gercekten takmiyorum,sen tadini cikar birinciligin.. Oyle olsa kendime oy verirdim canim..
Bende seni tanidigma memnun oldum..
Bu arada avatarinida degis artik guzel bisey koy istersen :)

Ben sana hatırlatırım,sen iste yeterki :34:

Avatarı degiştirecegim evet..Bu ankette Hipnoz etkisi için kullandıgım avatardı :34: (Bir öncekinin bundan altta kalır yanı yoktu gerçi ama):9:

tebrik ederim arzum birinci olmussun ben oyumu kunefeye vermistim ama senin gullerede bayilmistim hakkettin:46::46::46::46::46::46:

tebrik ederim arzum birinci olmussun ben oyumu kunefeye vermistim ama senin gullerede bayilmistim hakkettin:46::46::46::46::46::46:

Teşekkür ederim canım benim :16: Künefeyi bende çok severim,tarifi yayınlanan tüm tatlıları severim,kıssaca tatlı severim :56:
Oylama yapmak çok zor,çünkü hepsi birbirinden güzel ve lezzetli :16: Ama bir kişiye oy verme imkanımız oldugu için digerlerini elemek durumunda kalabiliyoruz,diger tatlılarıda sevsek begensek bile :31:

Ben sana hatırlatırım,sen iste yeterki :34:

Avatarı degiştirecegim evet..Bu ankette Hipnoz etkisi için kullandıgım avatardı :34: (Bir öncekinin bundan altta kalır yanı yoktu gerçi ama):9:

e değiştir ama artık,:27:

Tamam canım,müsait zamanda inceleyip bakıp değiştireceğim :34:

Nasıl birşey istersinizki acaba? Ben Memetör oldugum için uygun birşey olması gerek diye düşünüyorum :52:

ben halihazırda var zannediyordum , ama artık bul rütbene göre bişey:92:

Back