- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet evettttt diyet yemeklerı olsun :)))))))) cok reca edıyorum sekerım :))) zeytınyaglılar veya salatalar :))Evet bitmesiinn..... Ben daha bissürü tarif paylaşacagım,paylaşmak adına
Bu kadar tatlı yedikten sonra bitirmek olmaz,bence zeytinyaglılarmı yarışsa bundan sonra :44: Hani hafif diyet adına.yada diyet yemeklerimi olsa??
cok guldum kız :))) Allah ıyılıgını versın
Çok teşekkür ederim..Tebrik ederim arzum77.
Teşekkür ederim tatlımm...Tebrik ederim........
Çok Teşekkür ederim tatlımArzum kutluyorum seni Muhteşem bir tatlı paylaştın bizimle
Herkese tebrikler arkadaşlar
Çok teşekkür ederim canımm.. Dogumgünü kutlaman içinde ayrıca teşekkürlerr Nisan dogumlu olmak ayrıcalıktırTebrik ederim canım.Hepsi birbirinden güzeldi tariflerin.
Benimde bugündü doğum günüm
Şimdiden seninde doğum günün kutlu olsun canım.
Maşallah ne çok Nisan doğumlu arkadaşım varmış benim.
Bu arada eşiminde 9 nisan
Çok teşekkür ederim
Arzum77 teprikler ellerine sağlık
Sagol gülümm...Arzumm tebrik ederim gülümm..
Sagol canımm.. Ellerine saglık,çok güzel görünüyoraaa sabah bi baktim patlama var mi diye ne gorem yarisma bitmis
bi patlatamadiniz benim oylarimi
saka bi yana arzum tebrik ederimdiger tum arkadaslarin da ellerine saglik
bu arada baktim bi kabak tatlisidir almis basini gidiyor ben de yapam dedim
Eki Görüntüle 674060
Evet yaradı bak Sagol canımm...Nice hayırlı,güzel yaşlara inşallah..memetörcüüümm tebrik ediyorum şekerim avatar işe yaradı bakkk
Doooom gunun sımdıden kutlu olsun :))) nice senelere :)
3. yarısmam ve gercekten ılk defa bu kadar eğlendım :) hem cok eglencelı hemde cok tatlı bı yarısma oldu :))
rüzgargulu, azerin, eslemliva (ve de özellikle kendımı) de tebrık edıyorum.
evet evet evettttt diyet yemeklerı olsun :)))))))) cok reca edıyorum sekerım :))) zeytınyaglılar veya salatalar :))
lüffeeeennn bakın kardesımın nıkahına 3 hafta kaldı, kılo almak ıstemıoruuuuummmmmm
cok guldum kız :))) Allah ıyılıgını versın
Teşekkür ederim canım..Ya dün face de saatlerce muhabbet etmekten foruma girmeyi ve oy kullanmayı unuttum
Arzum hem birinciliğin hemde pro kartın hayırlı uğurlu olsun
Hee..Yapayımmı kızz..Eminmisin :44:eee arzum hani yeni avatar
Çok teşekkür ederimm Evet bitmesin yaa Yaa bu arada Kazen daha birşeyler yazmadı ama:44:arzum77 tebrikler canımm hayırlı olsun
ve yarışmanın devamını 4 gözle bekleyenlerdenim lütfen yarışma bitmesin
arzum77 tebrik ederim
artık yarışma devam etmeyecek mi yani
Tebrik ederim tekrardan.. Pro uyeligini ve hediyeni gule gule kullan arkadasim...
Dogum gunune daha varmis ama o zamana kdr unuturum belki simdiden kutlayim
Ayyy....Ama çok güzel buuuu....
Çok teşekkür ederim canım benimm..Çok mutlu ettin beni ama ben 10 Nisandada isterim aynısından lütfeeennnnn
Canım yaaa....Bak sende hak ettin birinciligi,diger arkadaşlarımda ama nihayetinde bu bir yarışma...Ben şanslı kişi oldum bu sefer Şans yani gerçektende..
Çok iyisiniz,hepiniz,sizleri tanıdıgıma çok memnun oldum :13: Hep güzel sohbetlerde biraraya gelelim bundan sonra inşallah
Tamam ben parmagima ip baglayim 10 nisanda o ip sayesinde hatirlarim :))
SAka saka tabi yaparim aynisindan hatta daha degisiklerinden :)
Katilan herkes birinci ama sans kimden yanaysa o oluyor ben gercekten takmiyorum,sen tadini cikar birinciligin.. Oyle olsa kendime oy verirdim canim..
Bende seni tanidigma memnun oldum..
Bu arada avatarinida degis artik guzel bisey koy istersen :)
tebrik ederim arzum birinci olmussun ben oyumu kunefeye vermistim ama senin gullerede bayilmistim hakkettin
Ben sana hatırlatırım,sen iste yeterki
Avatarı degiştirecegim evet..Bu ankette Hipnoz etkisi için kullandıgım avatardı (Bir öncekinin bundan altta kalır yanı yoktu gerçi ama)
e değiştir ama artık,
Tamam canım,müsait zamanda inceleyip bakıp değiştireceğim
Nasıl birşey istersinizki acaba? Ben Memetör oldugum için uygun birşey olması gerek diye düşünüyorum
ben halihazırda var zannediyordum , ama artık bul rütbene göre bişey:92: