Ama portakal sahiden iyi fikirLezzeti başka olur
Sen kremşantili tatlını ye boşver birde kabak tatlısı yapıp yersen kilolar alır başını gider
zaten memişleri büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama portakal sahiden iyi fikirLezzeti başka olur
Sen kremşantili tatlını ye boşver birde kabak tatlısı yapıp yersen kilolar alır başını gider
kızın sağlığı ile ne oynuyon kız
sen ona bakma aplam , git biraz toz şeker falan yala
Afiyet olsunyükselmezz dimii ozaman azöneki yediğimm püskevitleri boşuna yemişimm:78:
Diyet yapıyor tatlı falan yok onaŞeker yala mıAsıl sen oynuyorsun sağlığıylakızın sağlığı ile ne oynuyon kız
sen ona bakma aplam , git biraz toz şeker falan yala
Tava değil tencere dik çektiğim için sanırım ufak gibi gözüktü....
Buna ek olarak sabah kadar bekleyen şeker suyunu saldıktan sonra o portakl dilimlerinin suyunu sıkıyorsunuz o şerbete. Sakın ola ki portakal ile pişirme gafletinde bulunmayın kararır .... sadece suyu !
zaten memişleri büyük
Afiyet olsun
Diyet yapıyor tatlı falan yok onaŞeker yala mıAsıl sen oynuyorsun sağlığıyla
arzum kara listeye alacak yakında beni, sapık damgası yiyecem
Evet sesi de çıkmadı gel kaçalım
kaçalımıı ne güzel eğleniyoduk ya
Tatlı tatlı değil mi
Siz ben birinci olursam eger yapacagım avatarım görseniz bir dudağınız uçuklar valla Bekleyin azıcık,kaç saat kaldı bu arada yarışmanın bitmesine yaaa
valla şerbetli tatlı pek yemem ,aslında ben tatlıyı pek sevmem.Ama gül tatlısı mükemmel görünüyor o yüzden oyum gül tatlısına.
Kazen Bey yarışmaların bu kategori ile biteceğini söyledi ama bence biz pankart falan açalım yada eylem yapalım bitmesin bu yarışma arkadaşlar. yani bitecekse de bu şekilde bitmesin kategorilerin hepsi tamamlansın öyle bitsin. ve bu yarışma güzel bir KK klasiği olsun
ne dersiniz