• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Cadım ama azcık da dişe gelicek şölede bol cevizlisi :56:
ben yumuşak seviyom
Ne cahilsin kız olur tabi:1:balla tatlandirirsan vitamini kaybolmaz:34:
laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yani:17:
İşte yine canım tatlı çekti :97: Diger mahallenin pazarı var bugün,gidiyimde kabak aliyim madem :56:

sende greyfurtlu yap ve greyfurt tamamen uydurma olsun:37:

Son düzenleme:
Yakaladım tabi bırak o çatal bıçağı elinden:15::27:

çatal bıçak elimde ama işlev görmüyo :27:
direk tabağa daldıyorum ve ağzım işlev görüyo:52::52:
ama nasıl becerdim bilmiyorumm 3 kilo vermişim:12: tabi tartı beni yanıltmıyosa:15:

çatal bıçak elimde ama işlev görmüyo :27:
direk tabağa daldıyorum ve ağzım işlev görüyo:52::52:
ama nasıl becerdim bilmiyorumm 3 kilo vermişim:12: tabi tartı beni yanıltmıyosa:15:

Tebrik ediyorum seni canım süpersin:46:Ama ödül yok sakın tatlıya yan gözle bile bakma:20:Tam gaz devam:52:

laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yani:17:

sende greyfurtlu yap ve greyfurt tamamen uydurma olsun:37:

Greyfurtlu acılı olmazmı? :44: Yok ben portakallı yapiyim ama böylede tarif verilmezki..Kabak kaç kilo kullanılmış,şekeri ne kadar..Ölçü yok,birşey yok..Su eklemişmi,kabakları bir gece öncedenmi şekere yatırmış??? Sorular sorularr...
Ben en iyisi Krem Şantili tatlımı yiyim :125: Pazara kim çıkacak şimdi,cevizimde kalmadı zati,kereviz salatama boca etmiştim dün :56:

Greyfurtlu acılı olmazmı? :44: Yok ben portakallı yapiyim ama böylede tarif verilmezki..Kabak kaç kilo kullanılmış,şekeri ne kadar..Ölçü yok,birşey yok..Su eklemişmi,kabakları bir gece öncedenmi şekere yatırmış??? Sorular sorularr...
Ben en iyisi Krem Şantili tatlımı yiyim :125: Pazara kim çıkacak şimdi,cevizimde kalmadı zati,kereviz salatama boca etmiştim dün :56:
Ama portakal sahiden iyi fikir:28:Lezzeti başka olur:56:
Sen kremşantili tatlını ye boşver birde kabak tatlısı yapıp yersen kilolar alır başını gider:1:

Şekerli birşeyler yiyince yükselecek mi zannediyorsun inanma öyle şeylere sen kandırıyorlar:60:Sen diyet yemeklerinden ye:56::38:

kızın sağlığı ile ne oynuyon kız:20:
:12::12::12::12: ama ödüll olsunn yaa gözlerimm karamaya başladı bakk:27: kan şekerimmi düştü nee:101::101::101:
sen ona bakma aplam , git biraz toz şeker falan yala:29:

tek şunu merak ettim o tava biraz yayvan değil mi. küçük bide. pişirirken suyu hemen çekilir onun gibimie geldi. ama emin değilim tabi:67:

:83:

Tava değil tencere dik çektiğim için sanırım ufak gibi gözüktü....

Buna ek olarak sabah kadar bekleyen şeker suyunu saldıktan sonra o portakl dilimlerinin suyunu sıkıyorsunuz o şerbete. Sakın ola ki portakal ile pişirme gafletinde bulunmayın kararır .... sadece suyu !

Back