Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Cadım ama azcık da dişe gelicek şölede bol cevizlisi
ben yumuşak seviyom
Ne cahilsin kız olur tabiballa tatlandirirsan vitamini kaybolmaz
laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yani
İşte yine canım tatlı çekti :97: Diger mahallenin pazarı var bugün,gidiyimde kabak aliyim madem

sende greyfurtlu yap ve greyfurt tamamen uydurma olsun

Son düzenleme:
Yakaladım tabi bırak o çatal bıçağı elinden

çatal bıçak elimde ama işlev görmüyo
direk tabağa daldıyorum ve ağzım işlev görüyo
ama nasıl becerdim bilmiyorumm 3 kilo vermişim tabi tartı beni yanıltmıyosa

çatal bıçak elimde ama işlev görmüyo
direk tabağa daldıyorum ve ağzım işlev görüyo
ama nasıl becerdim bilmiyorumm 3 kilo vermişim tabi tartı beni yanıltmıyosa

Tebrik ediyorum seni canım süpersinAma ödül yok sakın tatlıya yan gözle bile bakmaTam gaz devam

laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yani

sende greyfurtlu yap ve greyfurt tamamen uydurma olsun

Greyfurtlu acılı olmazmı? :44: Yok ben portakallı yapiyim ama böylede tarif verilmezki..Kabak kaç kilo kullanılmış,şekeri ne kadar..Ölçü yok,birşey yok..Su eklemişmi,kabakları bir gece öncedenmi şekere yatırmış??? Sorular sorularr...
Ben en iyisi Krem Şantili tatlımı yiyim :125: Pazara kim çıkacak şimdi,cevizimde kalmadı zati,kereviz salatama boca etmiştim dün

Söz kızz...Çıkarsan gönderecegim.. (Nasılsa kurye ücretini alıcı ödeyecek )

Oderim canim, artik napalim:) ama bak begenmezsem , bozulmus falan olursa geri gonderirim:)) ( nasilsa kurye ucretini alici odeyecek)

Ama portakal sahiden iyi fikirLezzeti başka olur
Sen kremşantili tatlını ye boşver birde kabak tatlısı yapıp yersen kilolar alır başını gider

Şekerli birşeyler yiyince yükselecek mi zannediyorsun inanma öyle şeylere sen kandırıyorlarSen diyet yemeklerinden ye

kızın sağlığı ile ne oynuyon kız
ama ödüll olsunn yaa gözlerimm karamaya başladı bakk kan şekerimmi düştü nee:101::101::101:
sen ona bakma aplam , git biraz toz şeker falan yala

tek şunu merak ettim o tava biraz yayvan değil mi. küçük bide. pişirirken suyu hemen çekilir onun gibimie geldi. ama emin değilim tabi

:83:

Tava değil tencere dik çektiğim için sanırım ufak gibi gözüktü....

Buna ek olarak sabah kadar bekleyen şeker suyunu saldıktan sonra o portakl dilimlerinin suyunu sıkıyorsunuz o şerbete. Sakın ola ki portakal ile pişirme gafletinde bulunmayın kararır .... sadece suyu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…