tek şunu merak ettim o tava biraz yayvan değil mi. küçük bide. pişirirken suyu hemen çekilir onun gibimie geldi. ama emin değilim tabi
:83:
ben yumuşak seviyomCadım ama azcık da dişe gelicek şölede bol cevizlisi
laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yaniNe cahilsin kız olur tabiballa tatlandirirsan vitamini kaybolmaz
İşte yine canım tatlı çekti :97: Diger mahallenin pazarı var bugün,gidiyimde kabak aliyim madem
Yakaladım tabi bırak o çatal bıçağı elinden
Kaşınıyor musun yoksa bana mı öyle geldi
çatal bıçak elimde ama işlev görmüyo
direk tabağa daldıyorum ve ağzım işlev görüyo
ama nasıl becerdim bilmiyorumm 3 kilo vermişimtabi tartı beni yanıltmıyosa
laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yani
sende greyfurtlu yap ve greyfurt tamamen uydurma olsun
ben mi . ne münasebet canım
o yazdı gitti zaten . bi daha uğramaz
Söz kızz...Çıkarsan gönderecegim.. (Nasılsa kurye ücretini alıcı ödeyecek)
Ama portakal sahiden iyi fikirGreyfurtlu acılı olmazmı? :44: Yok ben portakallı yapiyim ama böylede tarif verilmezki..Kabak kaç kilo kullanılmış,şekeri ne kadar..Ölçü yok,birşey yok..Su eklemişmi,kabakları bir gece öncedenmi şekere yatırmış??? Sorular sorularr...
Ben en iyisi Krem Şantili tatlımı yiyim :125: Pazara kim çıkacak şimdi,cevizimde kalmadı zati,kereviz salatama boca etmiştim dün
Bu arada ben de oyumu vereyim akşam uyuya kalırım falan
Oyum gül tatlisina
Her ne kadar beni rahatsız eden konular olduysa da bu gül tatlisinin müthiş bir görsel şölen olduğunu değiştirmez
Öyle mi atış serbest o zaman diyorsun
Tebrik ediyorum seni canım süpersinAma ödül yok sakın tatlıya yan gözle bile bakma Tam gaz devam
Bu sefer farklı olmasın:18::18:istatistikler onu göstriyor
ama ödüll olsunn yaa gözlerimm karamaya başladı bakk kan şekerimmi düştü nee:101::101::101:
Oderim canim, artik napalim:) ama bak begenmezsem , bozulmus falan olursa geri gonderirim:)) ( nasilsa kurye ucretini alici odeyecek)
Bu sefer farklı olmasın:18::18:
olsun ne olacak ki, ben demokratik eleştiri hakkımı kullandım
Şekerli birşeyler yiyince yükselecek mi zannediyorsun inanma öyle şeylere sen kandırıyorlarSen diyet yemeklerinden ye
Şekerli birşeyler yiyince yükselecek mi zannediyorsun inanma öyle şeylere sen kandırıyorlarSen diyet yemeklerinden ye
sen ona bakma aplam , git biraz toz şeker falan yalaama ödüll olsunn yaa gözlerimm karamaya başladı bakk kan şekerimmi düştü nee:101::101::101:
tek şunu merak ettim o tava biraz yayvan değil mi. küçük bide. pişirirken suyu hemen çekilir onun gibimie geldi. ama emin değilim tabi
:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?