• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
şimdi bu yarışmadan sonra bir daha yarışma olmayacak mı :26:

Ooyoyoyyy ben bunları ne yaparım Elossam'm valla da billada yerimmm :56: :9: ama ondan sonras Allah Kerim derim tabi diyebilirsem:1:ellerine sağlık canım benim:16:

canımsınn çok teşekkür ederim,gel buyur ben sana aynından yapi kuzumm:16:

Vay vayy vayyy....:56: Ellerine saglık canım,neffiss görünüyor...

Allahım bitsin artık bu kategori,tatlı yiye yiye kilo alacağım :53:

teşekkürler hayatım,kabak tatlısı kilo yapmaz sınırsız ye gitsin:):16:

Elossa demiştim evet ben kabak tatlısı demiştim :111:Yerimmm :56::56::56::39:
Ellerine sağlık canım ya :54::16:

ehehhee buyur hayatım hepsi feda:16:

arzum önde, arzum önde, arzum önde:))))))))))))
Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani :31:
Tatlılar bu kadar güzel olunca ziyaretçiler de çok oluyor galiba:56::46:Çok başa baş bir yarış :52::52:

Evet :46: Mailling mi yapıldı diyecegim ama bana mail gelmedi :44: Başa baş gidiyor evet,benim kalbim dayanmıyor güm güm atıyor..

Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler :16: :31:

Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani :31:

Evet :46: Mailling mi yapıldı diyecegim ama bana mail gelmedi :44: Başa baş gidiyor evet,benim kalbim dayanmıyor güm güm atıyor..

Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler :16: :31:

Heyecanını tahmin edebiliyorum:16:Hakkınız da hayırlısı olsun:16:
Doğum gününüz de şimdiden kutlu olsun:16:

Buralar ne kadar sessiz sakindi kaç gündür , son gün patlaması bu olsa gerek :34:

Hmmm ya da ben daha bu sabah oyumu kullandım , sevenlerim kitleler halinde takipte :60:

]Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani :31:
Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler :16: :31:[/QUOTE]

=arzum77;29653142]Çok teşekkür ederim :16: İnşallah akşam saat 22.09 dan sonra daha bir heyecanlı ve mutlu bir şekilde
kutlama yapacagım :29: Hayırlısı :31:

Dileklerin duaların kabul olsun canım.....:nazar:

Son düzenleme:
Hadi inşallah,oyun bana ugur getirir..:16:
İçli köfte hediyem hala geçerli :34:

İnşallah canım , hayırlısı :34:

İçli köfte bana çıkmasın yaa , şöyle diyette olmayan iki dirhem bir çekirdek birine çıksın da , lokmalarını saymadan rahat rahat yesin .:9:

İnşallah canım , hayırlısı :34:

İçli köfte bana çıkmasın yaa , şöyle diyette olmayan iki dirhem bir çekirdek birine çıksın da , lokmalarını saymadan rahat rahat yesin .:9:

Valla çekiliş yapacagım,kime çıkarsa ona gönderecegim,şans :34:

Sana çıkarsa sende buzluga atarsın misafirin gelirse ikram edersin,fenamı :34:

doğum günün şimdiden kutlu olsun canım. kazanırsan güzel bir isabet olur:34:

Valla çekiliş yapacagım,kime çıkarsa ona gönderecegim,şans :34:

Sana çıkarsa sende buzluga atarsın misafirin gelirse ikram edersin,fenamı :34:

Bana cikarsa, valla gondereceksin yurtdisina karismam soz verdin:) artik ozel kurye ile gonderirsin.

Back