Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .

her seferinde katilmayacam su yarismaya diyorumyine kategoriyi duyunce gozlerim parliyoneyse ki simdiden 3 kategorinin yemegi hazirben uslanmicam galiba

şöbıyet resmını yukleyecektım ya hani kızlar, hafıza kartım hala daha kayıp, babam butun mahalle toplanıp arasanız gene bulamazsınız senın kız kaybettıyse dedi
bende resımlerı esımın tlf a atıp oyle yuklıyım barı kk ya dedım. :))

Abovvv...Yenmezmi kız o Sen birinci olursan eger diğer arkadaşlara teselli ikramı olsun diye şöbiyeti ikram et bence Bari hediyemiz o olsun

her seferinde katilmayacam su yarismaya diyorumyine kategoriyi duyunce gozlerim parliyoneyse ki simdiden 3 kategorinin yemegi hazirben uslanmicam galiba

3 kategoriden birinde birincilik senin olcak eminim buna :)
Kizini op yerime

Abovvv...Yenmezmi kız o Sen birinci olursan eger diğer arkadaşlara teselli ikramı olsun diye şöbiyeti ikram et bence Bari hediyemiz o olsun

Kiz yedi de ilk gun tabagin hepsini yedi, sonraki gun sonra yerim diye gecistirince bende senin yiycegin yok dedim buzluga yallah :)
Tabi ikram ederim canlarim ne demek

Tatlıları görünce gözüm döndü, millete BDV de yorum beğendirene kadar buraya bakar bakar doyarım daha iyi.

Bileydim ben de öğrenci işi şekerli makarnamla katılırdım.

Oyum sana Aha bu yazînıda kopyaliyimde sonra yok demedim falan dersin Kanıt olsun elimde,Hadi bakalım

zaten bu yarismada birinci olup hediye aldiktan sonra Ui yaptiricam
o degilde Kazen oy verirse bana UI de yapmaz ip adresimden yerimi de tespit ede bilir bilezigi vermeden kurtulamam valla:18::18:

Son düzenleme:
ahanda beni sirtimdan vuran arkidislerden biri gelmis

bu hep sana hep sana nere kaaa gitçek kızaaammm
1 oy artmisimyemin ederim simdi oy patlamasi yasanacaksaka yaptim yahu sakaaaaaaaaaaaaaaaa
noldu yifru yusuf yusuf oldun :18::18::18:
Heee,şimdi baktimda benide sırtımdanmı ne işte biryerinden vurmuş kız buu

bu sefer oyum rüzgargülü'ne getti

hakeden kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…