- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Valla benimde ikinci katilisim ondan onceki 3 kategoriye katilmadim :)
Sonraki kategoride iddiali bisey secelim sana :) zor olsun sen hamaratsin zoru becerirsin,ama emek verdin karisligi guzel yorumlar bosver oyu :)
Bende cok para harciyorum bu aralar
Ama napiyim sofralari cesitlendirmek gerek,benim herifin gozu doymazsa olmuyor her sofrayi hazirladigimda diyorum gozun doydu mu oda evet diyo,o halde baslayabilirsin diyorum
Saka bi yana senin tatlinida deniycem esim revaniyi sever buda ona benziyo zaten
Baklava turunu pek sevmez yemedi sobiyeti bende buzluga koydum misafir gelince yesinler
Valla benimde ikinci katilisim ondan onceki 3 kategoriye katilmadim :)
Sonraki kategoride iddiali bisey secelim sana :) zor olsun sen hamaratsin zoru becerirsin,ama emek verdin karisligi guzel yorumlar bosver oyu :)
Bende cok para harciyorum bu aralar
Ama napiyim sofralari cesitlendirmek gerek,benim herifin gozu doymazsa olmuyor her sofrayi hazirladigimda diyorum gozun doydu mu oda evet diyo,o halde baslayabilirsin diyorum
Saka bi yana senin tatlinida deniycem esim revaniyi sever buda ona benziyo zaten
Baklava turunu pek sevmez yemedi sobiyeti bende buzluga koydum misafir gelince yesinler
her seferinde katilmayacam su yarismaya diyorumyine kategoriyi duyunce gozlerim parliyo neyse ki simdiden 3 kategorinin yemegi hazir ben uslanmicam galiba
her seferinde katilmayacam su yarismaya diyorumyine kategoriyi duyunce gozlerim parliyo neyse ki simdiden 3 kategorinin yemegi hazir ben uslanmicam galiba
Abovvv...Yenmezmi kız oSen birinci olursan eger diğer arkadaşlara teselli ikramı olsun diye şöbiyeti ikram et bence Bari hediyemiz o olsun
nolurdu sam tatlsina verseydin sankibenden bir oy gül tatlısına.
3 kategoriden birinde birincilik senin olcak eminim buna :)
Kizini op yerime
Vay çakall...Önceden hazırlamış bekliyor :13:
benden bir oy gül tatlısına.
Çooookkkkk teşekkür ederim
Bana oy verenler arasında yapılacak olan çekilişle şanslı olan bir kişiye İÇLİ KÖFTE ikramım hala geçerlidir arkadaşlar
Kiz yedi de ilk gun tabagin hepsini yedi, sonraki gun sonra yerim diye gecistirince bende senin yiycegin yok dedim buzluga yallah :)
Tabi ikram ederim canlarim ne demek
benum heruf kuyumcu bana oy verenlerin hepsine benden 1 bileziksimdi dusunun
Oyum sanaAha bu yazînıda kopyaliyimde sonra yok demedim falan dersin Kanıt olsun elimde,Hadi bakalım
benum heruf kuyumcu bana oy verenlerin hepsine benden 1 bileziksimdi dusunun
şimdi mi söylenir yifrum bu
oylamadan önce seçim propagandaları neyin yapacaadun
ahanda beni sirtimdan vuran arkidislerden biri gelmis
ahanda beni sirtimdan vuran arkidislerden biri gelmis
noldu yifru yusuf yusuf oldun :18::18::18:1 oy artmisimyemin ederim simdi oy patlamasi yasanacak saka yaptim yahu sakaaaaaaaaaaaaaaaa
Heee,şimdi baktimda benide sırtımdanmı ne işte biryerinden vurmuş kız buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?