• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Valla benimde ikinci katilisim ondan onceki 3 kategoriye katilmadim :)
Sonraki kategoride iddiali bisey secelim sana :) zor olsun sen hamaratsin zoru becerirsin,ama emek verdin karisligi guzel yorumlar bosver oyu :)
Bende cok para harciyorum bu aralar :1::1:
Ama napiyim sofralari cesitlendirmek gerek,benim herifin gozu doymazsa olmuyor her sofrayi hazirladigimda diyorum gozun doydu mu oda evet diyo,o halde baslayabilirsin diyorum :60:
Saka bi yana senin tatlinida deniycem esim revaniyi sever buda ona benziyo zaten :56:
Baklava turunu pek sevmez yemedi sobiyeti bende buzluga koydum misafir gelince yesinler :27:

her seferinde katilmayacam su yarismaya diyorum:19:yine kategoriyi duyunce gozlerim parliyo:27::23:neyse ki simdiden 3 kategorinin yemegi hazir:27:ben uslanmicam galiba:9::9::9::9::9::9:

şöbıyet resmını yukleyecektım ya hani kızlar, hafıza kartım hala daha kayıp, babam butun mahalle toplanıp arasanız gene bulamazsınız senın kız kaybettıyse dedi :9:
bende resımlerı esımın tlf a atıp oyle yuklıyım barı kk ya dedım. :))
$IMG_20130323_225638.jpg $IMG_20130323_225647.jpg

Valla benimde ikinci katilisim ondan onceki 3 kategoriye katilmadim :)
Sonraki kategoride iddiali bisey secelim sana :) zor olsun sen hamaratsin zoru becerirsin,ama emek verdin karisligi guzel yorumlar bosver oyu :)
Bende cok para harciyorum bu aralar :1::1:
Ama napiyim sofralari cesitlendirmek gerek,benim herifin gozu doymazsa olmuyor her sofrayi hazirladigimda diyorum gozun doydu mu oda evet diyo,o halde baslayabilirsin diyorum :60:
Saka bi yana senin tatlinida deniycem esim revaniyi sever buda ona benziyo zaten :56:
Baklava turunu pek sevmez yemedi sobiyeti bende buzluga koydum misafir gelince yesinler :27:

Abovvv...Yenmezmi kız o :53: Sen birinci olursan eger diğer arkadaşlara teselli ikramı olsun diye şöbiyeti ikram et bence :34: Bari hediyemiz o olsun :43:

her seferinde katilmayacam su yarismaya diyorum:19:yine kategoriyi duyunce gozlerim parliyo:27::23:neyse ki simdiden 3 kategorinin yemegi hazir:27:ben uslanmicam galiba:9::9::9::9::9::9:

:9::9:
3 kategoriden birinde birincilik senin olcak eminim buna :)
Kizini op yerime :38:

Abovvv...Yenmezmi kız o :53: Sen birinci olursan eger diğer arkadaşlara teselli ikramı olsun diye şöbiyeti ikram et bence :34: Bari hediyemiz o olsun :43:

Kiz yedi de ilk gun tabagin hepsini yedi, sonraki gun sonra yerim diye gecistirince bende senin yiycegin yok dedim buzluga yallah :)
Tabi ikram ederim canlarim ne demek :16:

Tatlıları görünce gözüm döndü, millete BDV de yorum beğendirene kadar buraya bakar bakar doyarım daha iyi.

Bileydim ben de öğrenci işi şekerli makarnamla katılırdım.:27:

Oyum sana :10: Aha bu yazînıda kopyaliyimde sonra yok demedim falan dersin :37: Kanıt olsun elimde,Hadi bakalım :34:

:9::9::9::9::9:zaten bu yarismada birinci olup hediye aldiktan sonra Ui yaptiricam:9::9::9::9::9::9:
o degilde Kazen oy verirse bana UI de yapmaz ip adresimden yerimi de tespit ede bilir bilezigi vermeden kurtulamam valla:18::18::9::9::9:

Son düzenleme:
ahanda beni sirtimdan vuran arkidislerden biri gelmis:19::9::9:
:17::17::17::17::17::17:
bu hep sana hep sana nere kaaa gitçek kızaaammm:27:
1 oy artmisim:9::9::9::9::9:yemin ederim simdi oy patlamasi yasanacak:9::9::9::9::9::9:saka yaptim yahu sakaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
noldu yifru yusuf yusuf oldun :18::18::18::9::9:
Heee,şimdi baktimda benide sırtımdanmı ne işte biryerinden vurmuş kız buu :43:

bu sefer oyum rüzgargülü'ne getti:nazar:

hakeden kazansın:37:

Back