Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Herkesin ellerine emeklerine sağlık tek tek hepsi harika görünüyor
Başımın belası tatlılar şişko yapıor beni hayır diemiyorum
Bi bol fıstıklı baklava yapanda çıkmadı

Seçimim şam tatlısından(azerinnn) yana olduÇok aşırı cezbetti beni

Keyifli yarışmalar

cok tesekkur ederim canim

ARZUM ve RUZGARGULU
kızkardesımın ıkınıze de selamı var
ıkınızınde insan olmadıgını dusunuyor
gece gece kendısıne ezıyet ettıgınız ıcın sevgılerını yolladı

arzumun tatlısına yorumu
(yavas yavas asagı ınerek resımlere bakıyorken) ay cok guzel, ayyy coook guzeeelll, ayyyyyyyyy coookkk guzeeeeeeeeellllllll

ruzgargulunun tatlısına yorumu
oooyyyyy
ooooyyyyyyyyy
oooooooooooyyyyyyyyyyy
o ne yaaaaaa

ay cok guldurdu beniiiiii

Son düzenleme:
Fazla kalamayacağım hanımlar bir koşu tariflerimizi dolaştım geldim aklımı aldınız desem yeridir Hepinizin ellerine sağlık. Zorluk derecesi, yapım aşamaları ve tabi ki tatma lüksümüz olmadığından sunumuna varana kadar inceledim ve aklımda Rüzgargülü'nün şöbiyet'iyle, Arzum'un gül tatlısı kaldı. Sunumları tekrar karşılaştırdım ve Arzum bir adım daha öne çıkarak oyumu havada kaptı Harika görünüyor Arzum ellerine sağlık, eminim lezzetide öyledir
Hepinize başarılar diliyorum hanımlar, bu kategoriyi eşim görmeden kaçayım en iyisi

başta zaten herkesin ellerine sağlık diyerek başladım.dediğiniz gibi herkes emek ediyor küçüğü büyüğü olmaz kesinlikle katılıyorum.günde yüzlerce kişinin girdiği bir sitede birşeyler üretip yarışmaya katılmak büyük cesaret.canı gönülden kutlarım herkesi

ama ben kendi seçim sebebimi yazdım kimsenin emeğini hor görmedim.
tek tek açılmış hamur bana cazip geldi.o tatlıyı ben yapamazdım taktir ettim o içimden geldi ona verdim.
bir başkası en sevdiği tatlı diğeridir ona verir.
yada görsellik herşeydir diğerine verir.
yani dediğiniz gibi kimin içinden ne gelirse ona.yarışma bu.

yazı dilinden dolayı yazdıklarımı sert üslüpla yazdıgımı düşünmeyin.
sanki emeği küçük görüyormusum gibi anlaşılmış.
cevap yazdıgınız için banada cevap hakkı doğmus oldu.
böyle tatlı bir konuda tartışma ortamı yaratma değil amacım..

Can'lar...
Oy veren herkese gonulden tesekkur ederim.. Sagolun varolun..
Ben de oyumu gul tatlisindan yana kullandim,bu yarismada amaç gercekten eglence benim için...
Emek veren herkesin ellerine saglik...

Aleykum selam.
Benden de ona selamlar :)
ıkınızınde insan olmadıgını dusunuyor
Yakin olsakta birer birer tepistirsem agzina o tatlilardan,o zaman eziyeti gorurdu, yada tatli canavariysa eziyet degilde bayram olurdu ona :)
Bunu isteyen herkes yapabilir canim,yeter ki istesin yani...

Son düzenleme:

Aleyküm selamm..Bendende kendisine selam söyleyin

Çok teşekkür ederim

Evet,lezzetide görüntüsü kadar harika gerçekten Mutlaka denemenizi tavsiye ederim misafirlerinize ,ailenize çok hoş bir süpriz ve lezzet olacaktır

Bugun seyrenin tantunisini yaptim aman da amann kocamin kalbine bir kez daha gittim
Haftaya bugun birkez daha yapcam ,resim almayi unuttum valla birden tantuniler kendilerini migdelerde buldular

Can'lar...
Oy veren herkese gonulden tesekkur ederim.. Sagolun varolun..
Ben de oyumu gul tatlisindan yana kullandim,bu yarismada amaç gercekten eglence benim için...
Emek veren herkesin ellerine saglik...

Teşekkür ederim Evet emeklerimize saglık..Ama insan emeklerinin karşılığını almak istiyor işte Keşke ilk üç dereceye girseydi ve en azından sadece birinci değilde üç kişi sevinse..

Bugun seyrenin tantunisini yaptim aman da amann kocamin kalbine bir kez daha gittim
Haftaya bugun birkez daha yapcam ,resim almayi unuttum valla birden tantuniler kendilerini migdelerde buldular

Afiyet olsun canım.Beğenmene vede tarifimi denemene gerçekten çok sevindim.Ellerin dert görmesin.

Yarışmaya gelince aslında doğruyu söylemem gerekirse oy kullanmayı düşünmüyordum.
Çünkü hepside çok güzel ve hiçbiri de hayır diyemeyeceğim lezzetler.O yüzden kalbim güm güm atsada oyumu kızıma kullandırdım.Oda sevgili Arzuya vermiş. :) Hepinizin ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim,kızınıda benim yerim öp lütfen

Aslında ben başka bir tatlı tarifi ile katılacaktım.Ama bu tatlıyı yapmamı kızım çok istedi,bende kırmadım bu sefer belki şans getirir dedim Bu arada kızım 16 yaşında

Son düzenleme:
ben yaptıysam herkes yapar kusum
kendısı 85 kılo ve bır tatlı canavarı... o yuzden kendınden gectıo gece gece :)
tepiştirirsen bayram olur ona vermeyın accık zayıflasın
Aleyküm selamm..Bendende kendisine selam söyleyin
aleykum selam sekerım. avatarına hasta oldu bu arada

tek umidim arkidislerimde belki gelirlerde beni bu rezillikten kurtarirlar diyeben haberleri yok saniyordum megersem oylamislar bile hemi de baskalarini vay kotu arkidislerim vay kendimi terkedilmis hissettim yeminlen

tek umidim arkidislerimde belki gelirlerde beni bu rezillikten kurtarirlar diyeben haberleri yok saniyordum megersem oylamislar bile hemi de baskalarini vay kotu arkidislerim vay kendimi terkedilmis hissettim yeminlen

Kiz Allah iyiligni versin :))
Sende bi baska kategoride birinci olursun insallah kuzum..
Kizin napiyo buyudu mu bakiyim :)

Kiz Allah iyiligni versin :))
Sende bi baska kategoride birinci olursun insallah kuzum..
Kizin napiyo buyudu mu bakiyim :)

birakin teselli etmeyin agliyacamkiz kategori bitti be hangisinde yaw birinciligi gectim bari ucuncu olaydimheruf beni topugumdan vursa yeridir benim kadar market alisverisi yapan yoktur bu yarismada herhalen son beni en cok para harcayan kategorsinde 1.yapacaklar
kizim iyi bu arada

Valla benimde ikinci katilisim ondan onceki 3 kategoriye katilmadim :)
Sonraki kategoride iddiali bisey secelim sana :) zor olsun sen hamaratsin zoru becerirsin,ama emek verdin karisligi guzel yorumlar bosver oyu :)
Bende cok para harciyorum bu aralar
Ama napiyim sofralari cesitlendirmek gerek,benim herifin gozu doymazsa olmuyor her sofrayi hazirladigimda diyorum gozun doydu mu oda evet diyo,o halde baslayabilirsin diyorum
Saka bi yana senin tatlinida deniycem esim revaniyi sever buda ona benziyo zaten
Baklava turunu pek sevmez yemedi sobiyeti bende buzluga koydum misafir gelince yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…