- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolmuş ki :44:
Hırs olmadan yarışma mı olur Kazen
Çok neşeli geçiyor bana göre
Kabak tadı dedin de.... Şöyle güzel bir kabak tatlısı yapılmadı ya,yanarım ona yanarım :26:
Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...
Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım
çok pozitif ve mahmur gördüm seni meg
Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...
Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım
Büyük rekabet oluşmaya başlamış gerçekten..
Keşke böyle yapmasaydınız da güzel yemekler tatlılar görseydik.:26:
Hem bende katılıcaktım daha
aynen ya . bizzat bizden birileri yaptığı için tarifler hiç şaşmıyo ve güzel sonuçlar çıkıyo ortayaofff yaa iki üç hadsiz kendini bilmez yüzünden yarışma bitiyor çok eğleniyordum burda yeni yeni tarifler öğreniyordumm bitecek mi
Eğer tatsızlık varsa da ben bihaber olduğum için,kendimi çok saftirik gördüm :86:
hı hıııı. evet kedi35'idi eski nickm. Evet isim değişdi biraz Kediliği bırakamıyorumkız sen kedi35 misin
otobüslambası değil miydi sonra ki nickin şimdi gene mi kedi oluvirrrrdinnn
aynen ya . bizzat bizden birileri yaptığı için tarifler hiç şaşmıyo ve güzel sonuçlar çıkıyo ortaya
hı hıııı. evet kedi35'idi eski nickm. Evet isim değişdi biraz Kediliği bırakamıyorum
Kazen bey bir kabak tatlısı yapsaydı yarışma kabak tadı vermeyecekti aslındaa..Hala bekliyorum kabak tatlısının fotografını
ben de ben deÜzüldüm doğrusu,çılgın gibi pasta kategorisini bekliyordum oysa
evet zaten denenmiş tarifler olduğu için yapasım geliyor
olmadı bu ama bir genç kız olarak yeni tarifler öğreniyordum
kocama yapacaktım belki ki erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş
kalbe giden yolumu tıkamakta neyin nesi şimdi