• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
:17::17::17::17::17::17:
bu hep sana hep sana nere kaaa gitçek kızaaammm:27:

noldu yifru yusuf yusuf oldun :18::18::18::9::9:

bu sefer oyum rüzgargülü'ne getti:nazar:

hakeden kazansın:37:

yaf surunuyorum yerlerde en sona kalmak bi tarafa bi de 3 oy almisim onlar da kesin uzulduklerinden verdiler:27: insan su arkidisimi bu rezillikten kurtarayim demez mi:19::19::19:1 oy 1 oydur

Son düzenleme:
birkaç saniye önce anasayfaya gözgezdiriken defalarca yazdığım takip ettiğim bu topiğin başlığını ''sebzeli tatlılar '' olarak okudum :53:gözlük numaralarımın arttığını hissediyordum da bu kadar ilerlediğini düşünmemiştim hiç:53:

birkaç saniye önce anasayfaya gözgezdiriken defalarca yazdığım takip ettiğim bu topiğin başlığını ''sebzeli tatlılar '' olarak okudum :53:gözlük numaralarımın arttığını hissediyordum da bu kadar ilerlediğini düşünmemiştim hiç:53:

Bence şekeriniz düşmüştür :34: Size Gül Tatlısı ikram etsem yermisiniz :34:

$image.jpg

Zor bir karar oldu benim için ama sonunda oyumu kullandım Rüzgargülü ve tatlısı şöbiyete verdim oyumu. Diğer tatlılarda çok güzeldi herkesin ellerine emeklerine sağlık :16:

arzum sırf bu görüntüden bile toplarsın oyları sen :D uff bana da yollayacaksın ama söz mü? yoksa memişlerim şişer bak :p

Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...

Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım

Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...

ne zaman böyle bir karar çıkacak diye tetikte bekliyordum doğrusu

Son düzenleme:
tatlılar çok güzel görünüyor, herkesin eline sağlık ve yarışmada başarılar. oyumu kime versem diye düşünüyorum, karar vermesi çok zor

Nolmuş ki :44:
Hırs olmadan yarışma mı olur Kazen :29:
Çok neşeli geçiyor bana göre:61:
Kabak tadı dedin de.... Şöyle güzel bir kabak tatlısı yapılmadı ya,yanarım ona yanarım :26:

Üzüldüm doğrusu,çılgın gibi pasta kategorisini bekliyordum oysa:50:

Back