- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin ellerine emeklerine sağlık tek tek hepsi harika görünüyor
Başımın belası tatlılar şişko yapıor beni hayır diemiyorum
Bi bol fıstıklı baklava yapanda çıkmadı
Seçimim şam tatlısından(azerinnn) yana olduÇok aşırı cezbetti beni
Keyifli yarışmalar
Bütün tariflerde ayrı bir emek var.Emegin büyüğü,küçüğü olmaz bence.Buraya tarif eklemek,yarışmaya katılmak bile bir emek,sevgi istiyor.Bu kolay birşey degil.Kolay olsaydı sadece 5 tatlı yarışmazdı
Burada sadece emeğe oy verilmiyor aslında,bütün Herşey toplanıyor ve bir tarife oy veriliyor.
Ben yine katılan,cesur,paylaşımcı arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum Oy veren herkesede teşekkürler,eminimki içlerinden gelen tarife oy veriyorlar
ARZUM ve RUZGARGULU
kızkardesımın ıkınıze de selamı var
ıkınızınde insan olmadıgını dusunuyor
gece gece kendısıne ezıyet ettıgınız ıcın sevgılerını yolladı
arzumun tatlısına yorumu
(yavas yavas asagı ınerek resımlere bakıyorken) ay cok guzel, ayyy coook guzeeelll, ayyyyyyyyy coookkk guzeeeeeeeeellllllll
ruzgargulunun tatlısına yorumu
oooyyyyy
ooooyyyyyyyyy
oooooooooooyyyyyyyyyyy
o ne yaaaaaa
ay cok guldurdu beniiiiii
ARZUM ve RUZGARGULU
kızkardesımın ıkınıze de selamı var
gece gece kendısıne ezıyet ettıgınız ıcın sevgılerını yolladı
arzumun tatlısına yorumu
(yavas yavas asagı ınerek resımlere bakıyorken) ay cok guzel, ayyy coook guzeeelll, ayyyyyyyyy coookkk guzeeeeeeeeellllllll
ruzgargulunun tatlısına yorumu
oooyyyyy
ooooyyyyyyyyy
oooooooooooyyyyyyyyyyy
o ne yaaaaaa
ay cok guldurdu beniiiiii
Fazla kalamayacağım hanımlar bir koşu tariflerimizi dolaştım geldim aklımı aldınız desem yeridir Hepinizin ellerine sağlık. Zorluk derecesi, yapım aşamaları ve tabi ki tatma lüksümüz olmadığından sunumuna varana kadar inceledim ve aklımda Rüzgargülü'nün şöbiyet'iyle, Arzum'un gül tatlısı kaldı. Sunumları tekrar karşılaştırdım ve Arzum bir adım daha öne çıkarak oyumu havada kaptı Harika görünüyor Arzum ellerine sağlık, eminim lezzetide öyledir
Hepinize başarılar diliyorum hanımlar, bu kategoriyi eşim görmeden kaçayım en iyisi
Can'lar...
Oy veren herkese gonulden tesekkur ederim.. Sagolun varolun..
Ben de oyumu gul tatlisindan yana kullandim,bu yarismada amaç gercekten eglence benim için...
Emek veren herkesin ellerine saglik...
Bugun seyrenin tantunisini yaptim aman da amann kocamin kalbine bir kez daha gittim
Haftaya bugun birkez daha yapcam ,resim almayi unuttum valla birden tantuniler kendilerini migdelerde buldular
Afiyet olsun canım.Beğenmene vede tarifimi denemene gerçekten çok sevindim.Ellerin dert görmesin.
Yarışmaya gelince aslında doğruyu söylemem gerekirse oy kullanmayı düşünmüyordum.
Çünkü hepside çok güzel ve hiçbiri de hayır diyemeyeceğim lezzetler.O yüzden kalbim güm güm atsada oyumu kızıma kullandırdım.Oda sevgili Arzuya vermiş. :) Hepinizin ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
ben yaptıysam herkes yapar kusumAleykum selam.
Benden de ona selamlar :)
Yakin olsakta birer birer tepistirsem agzina o tatlilardan,o zaman eziyeti gorurdu, yada tatli canavariysa eziyet degilde bayram olurdu ona :)
Bunu isteyen herkes yapabilir canim,yeter ki istesin yani...
aleykum selam sekerım. avatarına hasta oldu bu aradaAleyküm selamm..Bendende kendisine selam söyleyin
tek umidim arkidislerimde belki gelirlerde beni bu rezillikten kurtarirlar diyeben haberleri yok saniyordum megersem oylamislar bile hemi de baskalarini vay kotu arkidislerim vay kendimi terkedilmis hissettim yeminlen
Kiz Allah iyiligni versin :))
Sende bi baska kategoride birinci olursun insallah kuzum..
Kizin napiyo buyudu mu bakiyim :)
birakin teselli etmeyin agliyacamkiz kategori bitti be hangisinde yaw birinciligi gectim bari ucuncu olaydimheruf beni topugumdan vursa yeridir benim kadar market alisverisi yapan yoktur bu yarismada herhalen son beni en cok para harcayan kategorsinde 1.yapacaklar
kizim iyi bu arada