- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Kazen bir işe el atacak ve bunu başaramayacak haHem sponsor kesin bulunacak diye bir şey yok sadece aranıyor:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen bir işe el atacak ve bunu başaramayacak haHem sponsor kesin bulunacak diye bir şey yok sadece aranıyor:)
Valla nevo herseyden yerim ben ama az yerim ya istahsiz biriyimDiyet demek aç kalmak değildir.Hamur işi,tatlı ve sağlıksız katkı maddeli ürünleri hayatımızdan çıkartırsak kilo almayız veya veririz:)
Bizim burda da turk markalar var gardasimHadi biz aldık iyi kötü ama azerin nerden bulsun yazık :)
Koşturmadan yemeye sıra gelmez:)Valla nevo herseyden yerim ben ama az yerim ya istahsiz biriyim
Bizim burda da turk markalar var gardasim![]()
Orda daha pahalıdır gardaşım seslenme sen ben bu işi bozarımValla nevo herseyden yerim ben ama az yerim ya istahsiz biriyim
Bizim burda da turk markalar var gardasim![]()
6 yıldır sponsor için uğraşılıyor:)Kazen bir işe el atacak ve bunu başaramayacak ha![]()
Niye bozuyorsunOrda daha pahalıdır gardaşım seslenme sen ben bu işi bozarım
![]()
Kosskoocaaaa Pınar sponsor olduuu yine bulur6 yıldır sponsor için uğraşılıyor:)
Kereviz yemek istemiyorumNiye bozuyorsun![]()
Olmadı ki onu biz yaptık:)Kosskoocaaaa Pınar sponsor olduuu yine bulur![]()
Ne yazık ki yiyeceksin kategori değişmezKereviz yemek istemiyorum![]()
Hadi yaaaOlmadı ki onu biz yaptık:)
Tek basina yemek yemekten sıkılıyorum nevoKoşturmadan yemeye sıra gelmez:)
He taam boz dogru diyon pahaliOrda daha pahalıdır gardaşım seslenme sen ben bu işi bozarım![]()
![]()
Yani tek yenmez:)Kalabalıkta çok yeniyor:)Tek basina yemek yemekten sıkılıyorum nevo
He taam boz dogru diyon pahali![]()
Olsa hediyeyi pınar verirdi:)Bizim tek sponsorumuz Kazen:)Hadi yaaa![]()
Kategori kaçacak deseneSize doyum olmaz ben gideyimde kereviz alayım geleyim
Belkide gelemem malum kiblendim![]()
İste ben en son benimkiyle karsilikli ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum bileYani tek yenmez:)Kalabalıkta çok yeniyor:)
Nerden biliyon ya kiblendigini?Size doyum olmaz ben gideyimde kereviz alayım geleyim
Belkide gelemem malum kiblendim![]()
Yazmış munenin profiline bak birİste ben en son benimkiyle karsilikli ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum bileartik cocuklar uyudugunda bile farkli takiliyoruz valla
Nerden biliyon ya kiblendigini?![]()
Cocuklardan dolayı mı?İste ben en son benimkiyle karsilikli ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum bileartik cocuklar uyudugunda bile farkli takiliyoruz valla
Nerden biliyon ya kiblendigini?![]()