Et yemeklerini yazın yaptık en az 1 yıl olmalı:)Et mi olacak diyosun gizli mesaj He tamam anladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et yemeklerini yazın yaptık en az 1 yıl olmalı:)Et mi olacak diyosun gizli mesaj He tamam anladim
Yani benziyor sayılır:)Diyet yemekmi
buldum kış sebzesi yemekleriYani benziyor sayılır:)
Diyet yemekleriyle ben yokum napam ben o tatsiz tuzsuz yiyecekleriYani benziyor sayılır:)
Tamam daha cevap yokbuldum kış sebzesi yemekleri
Dinlenmiş olursun:)Diyet yemekleriyle ben yokum napam ben o tatsiz tuzsuz yiyecekleri
Sen tuz at gardaşım biz görmüyoz nasılsaDiyet yemekleriyle ben yokum napam ben o tatsiz tuzsuz yiyecekleri
Ama Kazen sponsor diyordu köşedeki manav sponsor olmadıysa bu işde olmaz gibiTamam daha cevap yok
Zeki gardasim hemen cozecek diye mi korktun nevoTamam daha cevap yok
Tereyagiyla da yaparim ohh missSen tuz at gardaşım biz görmüyoz nasılsa
Sebze yemeği yapınca başka bir şey kullanılmıyor mu?Yağsız,tuzsuz ,salçasız mı olacakAma Kazen sponsor diyordu köşedeki manav sponsor olmadıysa bu işde olmaz gibi
Belki de sponsor su olacak ne malumSebze yemeği yapınca başka bir şey kullanılmıyor mu?Yağsız,tuzsuz ,salçasız mı olacak
Tereyağı sağlıktır diyet yemeğinde kullanılır:)Zeki gardasim hemen cozecek diye mi korktun nevo
Tereyagiyla da yaparim ohh miss
Yani niye olmasın:)Belki de sponsor su olacak ne malum
Vaayy yudum sponsorluğundaSebze yemeği yapınca başka bir şey kullanılmıyor mu?Yağsız,tuzsuz ,salçasız mı olacak
Hadi ya ben de diyom niye kilo sorunum yokTereyağı sağlıktır diyet yemeğinde kullanılır:)
Vaayy yudum sponsorluğunda
Yok brn yokum o zaman yudum almayız biz çoook pahalı tamam bir kere pınar süt aldırdım herife zorla ama yudum no no beni evdenmi kovduracaksınız siz
Diyet demek aç kalmak değildir.Hamur işi,tatlı ve sağlıksız katkı maddeli ürünleri hayatımızdan çıkartırsak kilo almayız veya veririz:)Hadi ya ben de diyom niye kilo sorunum yok
Hadi biz aldık iyi kötü ama azerin nerden bulsun yazık :)Niye yağ markası sadece yudum mu var
Hem sponsor kesin bulunacak diye bir şey yok sadece aranıyor:)Hadi biz aldık iyi kötü ama azerin nerden bulsun yazık :)
Nevoo beni kibledi benim belalı munenin proflindeDiyet demek aç kalmak değildir.Hamur işi,tatlı ve sağlıksız katkı maddeli ürünleri hayatımızdan çıkartırsak kilo almayız veya veririz:)