Et yemeklerini yazın yaptık en az 1 yıl olmalı:)Et mi olacak diyosun gizli mesaj He tamam anladim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et yemeklerini yazın yaptık en az 1 yıl olmalı:)Et mi olacak diyosun gizli mesaj He tamam anladim![]()
Yani benziyor sayılır:)Diyet yemekmi![]()
Diyet yemekleriyle ben yokum napam ben o tatsiz tuzsuz yiyecekleriYani benziyor sayılır:)
Tamam daha cevap yokbuldum kış sebzesi yemekleri
![]()
Dinlenmiş olursun:)Diyet yemekleriyle ben yokum napam ben o tatsiz tuzsuz yiyecekleri![]()
Sen tuz at gardaşım biz görmüyoz nasılsaDiyet yemekleriyle ben yokum napam ben o tatsiz tuzsuz yiyecekleri![]()
Ama Kazen sponsor diyordu köşedeki manav sponsor olmadıysa bu işde olmaz gibiTamam daha cevap yok![]()
Zeki gardasim hemen cozecek diye mi korktun nevoTamam daha cevap yok![]()
Tereyagiyla da yaparim ohh missSen tuz at gardaşım biz görmüyoz nasılsa![]()
Sebze yemeği yapınca başka bir şey kullanılmıyor mu?Yağsız,tuzsuz ,salçasız mı olacakAma Kazen sponsor diyordu köşedeki manav sponsor olmadıysa bu işde olmaz gibi![]()
Belki de sponsor su olacak ne malumSebze yemeği yapınca başka bir şey kullanılmıyor mu?Yağsız,tuzsuz ,salçasız mı olacak![]()
Tereyağı sağlıktır diyet yemeğinde kullanılır:)Zeki gardasim hemen cozecek diye mi korktun nevo
Tereyagiyla da yaparim ohh miss![]()
Yani niye olmasın:)Belki de sponsor su olacak ne malum![]()
Vaayy yudum sponsorluğundaSebze yemeği yapınca başka bir şey kullanılmıyor mu?Yağsız,tuzsuz ,salçasız mı olacak![]()
Hadi yaTereyağı sağlıktır diyet yemeğinde kullanılır:)
Vaayy yudum sponsorluğunda
Yok brn yokum o zaman yudum almayız biz çoook pahalı tamam bir kere pınar süt aldırdım herife zorla ama yudum no no beni evdenmi kovduracaksınız siz![]()
Diyet demek aç kalmak değildir.Hamur işi,tatlı ve sağlıksız katkı maddeli ürünleri hayatımızdan çıkartırsak kilo almayız veya veririz:)Hadi yaben de diyom niye kilo sorunum yok
![]()
Hadi biz aldık iyi kötü ama azerin nerden bulsun yazık :)Niye yağ markası sadece yudum mu var![]()
Hem sponsor kesin bulunacak diye bir şey yok sadece aranıyor:)Hadi biz aldık iyi kötü ama azerin nerden bulsun yazık :)
Nevoo beni kibledi benim belalı munenin proflindeDiyet demek aç kalmak değildir.Hamur işi,tatlı ve sağlıksız katkı maddeli ürünleri hayatımızdan çıkartırsak kilo almayız veya veririz:)