- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Kazen bir işe el atacak ve bunu başaramayacak haHem sponsor kesin bulunacak diye bir şey yok sadece aranıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen bir işe el atacak ve bunu başaramayacak haHem sponsor kesin bulunacak diye bir şey yok sadece aranıyor:)
Valla nevo herseyden yerim ben ama az yerim ya istahsiz biriyimDiyet demek aç kalmak değildir.Hamur işi,tatlı ve sağlıksız katkı maddeli ürünleri hayatımızdan çıkartırsak kilo almayız veya veririz:)
Bizim burda da turk markalar var gardasimHadi biz aldık iyi kötü ama azerin nerden bulsun yazık :)
Koşturmadan yemeye sıra gelmez:)Valla nevo herseyden yerim ben ama az yerim ya istahsiz biriyim
Bizim burda da turk markalar var gardasim
Orda daha pahalıdır gardaşım seslenme sen ben bu işi bozarımValla nevo herseyden yerim ben ama az yerim ya istahsiz biriyim
Bizim burda da turk markalar var gardasim
6 yıldır sponsor için uğraşılıyor:)Kazen bir işe el atacak ve bunu başaramayacak ha
Niye bozuyorsunOrda daha pahalıdır gardaşım seslenme sen ben bu işi bozarım
Kosskoocaaaa Pınar sponsor olduuu yine bulur6 yıldır sponsor için uğraşılıyor:)
Kereviz yemek istemiyorumNiye bozuyorsun
Olmadı ki onu biz yaptık:)Kosskoocaaaa Pınar sponsor olduuu yine bulur
Ne yazık ki yiyeceksin kategori değişmezKereviz yemek istemiyorum
Hadi yaaaOlmadı ki onu biz yaptık:)
Tek basina yemek yemekten sıkılıyorum nevoKoşturmadan yemeye sıra gelmez:)
He taam boz dogru diyon pahaliOrda daha pahalıdır gardaşım seslenme sen ben bu işi bozarım
Yani tek yenmez:)Kalabalıkta çok yeniyor:)Tek basina yemek yemekten sıkılıyorum nevo
He taam boz dogru diyon pahali
Olsa hediyeyi pınar verirdi:)Bizim tek sponsorumuz Kazen:)Hadi yaaa
Kategori kaçacak deseneSize doyum olmaz ben gideyimde kereviz alayım geleyim
Belkide gelemem malum kiblendim
İste ben en son benimkiyle karsilikli ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum bileartik cocuklar uyudugunda bile farkli takiliyoruz vallaYani tek yenmez:)Kalabalıkta çok yeniyor:)
Nerden biliyon ya kiblendigini?Size doyum olmaz ben gideyimde kereviz alayım geleyim
Belkide gelemem malum kiblendim
Tel noda vermiyonKategori kaçacak desene
Yazmış munenin profiline bak birİste ben en son benimkiyle karsilikli ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum bileartik cocuklar uyudugunda bile farkli takiliyoruz valla
Nerden biliyon ya kiblendigini?
Cocuklardan dolayı mı?İste ben en son benimkiyle karsilikli ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum bileartik cocuklar uyudugunda bile farkli takiliyoruz valla
Nerden biliyon ya kiblendigini?