• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kendisini pek evde bulmak mumkun degil maalesef cok yorgun oluyomus cocuklar durmuyomus o yuzden arkadaslariyla takilmak istiyomus falan filan iste🙄o bi seyler yapmak isteyince de benim icimden gelmiyo ne yalan soyliyeyim

Oyle mi diyon benim hala unudum vardi yaw😮😮
Çocuklar büyüsün düzelir inşaallah:)Erkekler şunu anlamıyor o çocuklar sadece bize ait değil:)

Canım bugün misafirim vardı:)Çok yoruldum galiba dinleniyorum:)Yarın yeni hazırlıklar yapacağım:)
Sen nasılsın:KK200:
Dinlen biraz yaparsın :)) bende ne yapayım bugün yapacak isim yoktu pek takılıyorum öyle :))

Dinlen biraz yaparsın :)) bende ne yapayım bugün yapacak isim yoktu pek takılıyorum öyle :))
Pazartesi yine misafir var o sebeple yarın tam gaz devam:)
Bugünden 3 çeşit var ekleme yaparım:)

Pazartesi yine misafir var o sebeple yarın tam gaz devam:)
Bugünden 3 çeşit var ekleme yaparım:)
Aa bugün bana niye pazar gibi geldi :)) İyi bari bugün dinlen yarın yaparsın rahat rahat bir iki çeşit daha :))

Tatlı dışında başka yemek deneyimin oldu mu:)
Mutfaga hiç girmiyorum diyebilirim :))
Ben bos zamanlarımda hep babama yardım etmek için dükkana geldim abla o yüzden 15-16 yıldır tek pazar günleri evdeydim ondada yemek yapmadım hiç,
6-7 aydır evdeyim ama onada merakım yok simdi :))

Mutfaga hiç girmiyorum diyebilirim :))
Ben bos zamanlarımda hep babama yardım etmek için dükkana geldim abla o yüzden 15-16 yıldır tek pazar günleri evdeydim ondada yemek yapmadım hiç,
6-7 aydır evdeyim ama onada merakım yok simdi :))
Çorba,yumurta,salata,makarna,pilav ,kek falanda hiç yapmadın mı?

Makarna yaptım, yumurta yaptım,patates kızartması yaparım :))
Birde ilk defa tatlıyı yaptım abla ama tadı güzel oldu :))
Bunlar bile önemli canım:)İnşaallah bizimle birlikte biraz merakın artacak:)
Daha neler neler yapacaksın:)

Back