Canım bugün misafirim vardı:)Çok yoruldum galiba dinleniyorum:)Yarın yeni hazırlıklar yapacağım:)Nevreste napiyorsun bitti mi misafir hazırlıklari
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün misafirim vardı:)Çok yoruldum galiba dinleniyorum:)Yarın yeni hazırlıklar yapacağım:)Nevreste napiyorsun bitti mi misafir hazırlıklari
Sen %100 katılacaksın kaçış yokZeytinyaglı ise ben yokum
Merhaba canım nasılsınKategori gelmis mi bakayim dedim,gelmemis
Katılırım da zeytintaglı olursa ne yapcam :)))Sen %100 katılacaksın kaçış yok
Çocuklar büyüsün düzelir inşaallah:)Erkekler şunu anlamıyor o çocuklar sadece bize ait değil:)Kendisini pek evde bulmak mumkun degil maalesef cok yorgun oluyomus cocuklar durmuyomus o yuzden arkadaslariyla takilmak istiyomus falan filan isteo bi seyler yapmak isteyince de benim icimden gelmiyo ne yalan soyliyeyim
Oyle mi diyon benim hala unudum vardi yaw
Sen bana güvenKatılırım da zeytintaglı olursa ne yapcam :)))
Bizim evde hiç zeytinyağlı birsey yapılmaz ki :)))
Dinlen biraz yaparsın :)) bende ne yapayım bugün yapacak isim yoktu pek takılıyorum öyle :))Canım bugün misafirim vardı:)Çok yoruldum galiba dinleniyorum:)Yarın yeni hazırlıklar yapacağım:)
Sen nasılsın
Tamam o zaman sana güveniyorum ❤Sen bana güven
Pazartesi yine misafir var o sebeple yarın tam gaz devam:)Dinlen biraz yaparsın :)) bende ne yapayım bugün yapacak isim yoktu pek takılıyorum öyle :))
Bende iyiyim hamd olsunİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Tatlı dışında başka yemek deneyimin oldu mu:)Tamam o zaman sana güveniyorum ❤
Aa bugün bana niye pazar gibi geldi :)) İyi bari bugün dinlen yarın yaparsın rahat rahat bir iki çeşit daha :))Pazartesi yine misafir var o sebeple yarın tam gaz devam:)
Bugünden 3 çeşit var ekleme yaparım:)
Bir iki çeşit olmaz 4-5 çeşit daha yapmak lazım:)Aa bugün bana niye pazar gibi geldi :)) İyi bari bugün dinlen yarın yaparsın rahat rahat bir iki çeşit daha :))
Mutfaga hiç girmiyorum diyebilirim :))Tatlı dışında başka yemek deneyimin oldu mu:)
Çorba,yumurta,salata,makarna,pilav ,kek falanda hiç yapmadın mı?Mutfaga hiç girmiyorum diyebilirim :))
Ben bos zamanlarımda hep babama yardım etmek için dükkana geldim abla o yüzden 15-16 yıldır tek pazar günleri evdeydim ondada yemek yapmadım hiç,
6-7 aydır evdeyim ama onada merakım yok simdi :))
Makarna yaptım, yumurta yaptım,patates kızartması yaparım :))Çorba,yumurta,salata,makarna,pilav ,kek falanda hiç yapmadın mı?
Bunlar bile önemli canım:)İnşaallah bizimle birlikte biraz merakın artacak:)Makarna yaptım, yumurta yaptım,patates kızartması yaparım :))
Birde ilk defa tatlıyı yaptım abla ama tadı güzel oldu :))
Ben yerim de herkes o kadar çeşidi yiyebilecek miBir iki çeşit olmaz 4-5 çeşit daha yapmak lazım:)
Teşekkür ediyorum canım benim, iyiyim şükür bugünümüzeİyi akşamlar canım Yasmin nasılsın
Yeniyor canım hep yapıyoruz:)Ben yerim de herkes o kadar çeşidi yiyebilecek mi