Bu sıra bende yetişemiyorum yani 30-40 sayfayı nasıl okuyayımGeçmişi takip edemiyorum, anca güncel sohbetinizi okuyorum
Yok oturuyor canım, arada bir temizliğe yardım ediyor, çamaşır asıyor hepsi bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sıra bende yetişemiyorum yani 30-40 sayfayı nasıl okuyayımGeçmişi takip edemiyorum, anca güncel sohbetinizi okuyorum
Yok oturuyor canım, arada bir temizliğe yardım ediyor, çamaşır asıyor hepsi bu![]()
Mesaj sayısı benden cokda vuslat ablanın onun yarisi![]()
Çok geçmiş olsun canım, havalar bir sıcak bir soguk. İnsanı hasta ediyor![]()
Sagolun tesekkur ederin❤Çok geçmiş olsun canım![]()
Geçmişler olsun canım benimIyi aksamlar, suraya hastaliktan kirilan bir smile forever birakiyorum.1 gecede dunyam tersine dondu. Butun kemiklerim sizliyor resmen
aman dikkat edin bu havalara guven olmuyor. Dun disarida baya cok yurumustum belki de ondan
![]()
Konudaki mesaj sayısı:)
Konudaki mesaj sayısı mı
Yoksa, şimdiye kadar ki mesaj sayısı mı![]()
İyi bir seçim olmuşAynen çok güzel yapmış bende severim:)O hiç tatlı yapmadım deyince aklıma onu önermek geldi:)
Geçmişi takip edemiyorum, anca güncel sohbetinizi okuyorum
Sanada Allah kolaylık versin, işin zorBu sıra bende yetişemiyorum yani 30-40 sayfayı nasıl okuyayım![]()
Tesekkur ederim abls bu aksam bana kiyamazsin herhalde kahve yapamicamGeçmişler olsun canım benim ❤
Konudaki canım
Konudaki mesaj sayısı mı
Yoksa, şimdiye kadar ki mesaj sayısı mı![]()
Oylama baslayınca göreceğiz :))Etimek tatlııs ile kemalpaşa bambaşka bence:)Etimek daha güzel ve sevilen bir tatlı:)
Oysaki şaşırmaman gerekirdi
Sana yazık değil mi birde hamilesinOysaki şaşırmaman gerekirdi![]()
Yeni panel yeniliklerle geldi yaniYeni bir uygulama var ya konuya en çok mesajı kim yazmış:)Vuslat 3. kukrim 4. onu geçemeye çalışıyorMinik'te 2. olduğu için vuslat sonrası miniği geçecek
![]()
Bölümleri takibe alabilirsin:)Yeni panel yeniliklerle geldi yani
Ama ben halâ alışamadım, can alıcı konulara giremiyorum, çünkü trend konular ve bdv yi bulamıyorum![]()
Ne yapim, yapmıyor. Kaç yaşında insan, onun düşünmesi lazım. Herşeyi yanlış anlıyorSana yazık değil mi birde hamilesin![]()
Şaşırdım yine deOysaki şaşırmaman gerekirdi![]()
Neler yeni kısmından bakabilirsin canimYeni panel yeniliklerle geldi yani
Ama ben halâ alışamadım, can alıcı konulara giremiyorum, çünkü trend konular ve bdv yi bulamıyorum![]()
Ne zaman gidecekler doğuma kadar ordalar mı?Ne yapim, yapmıyor. Kaç yaşında insan, onun düşünmesi lazım. Herşeyi yanlış anlıyor![]()