Tabi ki geçmezŞaşırdım yine de
Haftalardır cebelleşiyorsunuz, üstüne faydası yok. Hiç akıllanmayacak bu insanlar
Hora geçiyor mu bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki geçmezŞaşırdım yine de
Haftalardır cebelleşiyorsunuz, üstüne faydası yok. Hiç akıllanmayacak bu insanlar
Kaç yaşında canım KVNe yapim, yapmıyor. Kaç yaşında insan, onun düşünmesi lazım. Herşeyi yanlış anlıyor![]()
Al sana bdv:)Bulamadım ki alayım![]()
Benim için artık büyük başarıyasminsay konuya 180 mesaj yazmışsın:)
Sağolasın canım benim, uygun ve uzun bir zamanda incelerimAl sana bdv:)
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
Orda 2.sensinBenim için artık büyük başarı
Nerede eski Yasmin
Naziklerin Ali’nin olduğu yarışma konusuna bakmam lazımkaç mesaj yazmışım
![]()
1. yine sen misin, yoksa bizim kızlar mıOrda 2.sensin2059 mesaj
![]()
Daha aylar var canım, bakalım ne olacak.Şaşırdım yine de
Hepsinde benim1. yine sen misin, yoksa bizim kızlar mı![]()
Ağustos da bitiyor tedavisi canım :/Ne zaman gidecekler doğuma kadar ordalar mı?
59 yaşındaKaç yaşında canım KV
Offf daha çok varmışAğustos da bitiyor tedavisi canım :/
59 yaşında![]()
Kıymet biliyor mu demek istedimDaha aylar var canım, bakalım ne olacak.
Hora geçiyor mu derken? Orayı tam anlamadım![]()
Çok da yaşı yokmuşAğustos da bitiyor tedavisi canım :/
59 yaşında![]()
Ağustos muAğustos da bitiyor tedavisi canım :/
59 yaşında![]()
Aynen canım, bir oturuyor gibiyiz.Offf daha çok varmış![]()
Geçende diyor ki, ben kızlarımdan çok seni seviyorum. Seven böyle yapmazdı, içimden çok şeyler geçti de sustum. Bana gelince beni seviyor, aksi bişey olsun insan tanımıyor. İşi olunca kızım, iş bitince el kızı oluyor malesefKıymet biliyor mu demek istedim![]()
Kendi evlatlarını bezdirmiş insan, sana neler yapmaz ki. Allah yardımcın olsun canımAynen canım, bir oturuyor gibiyiz.
Geçende diyor ki, ben kızlarımdan çok seni seviyorum. Seven böyle yapmazdı, içimden çok şeyler geçti de sustum. Bana gelince beni seviyor, aksi bişey olsun insan tanımıyor. İşi olunca kızım, iş bitince el kızı oluyor malesef
Allah korkusu yokAynen canım, bir oturuyor gibiyiz.
Geçende diyor ki, ben kızlarımdan çok seni seviyorum. Seven böyle yapmazdı, içimden çok şeyler geçti de sustum. Bana gelince beni seviyor, aksi bişey olsun insan tanımıyor. İşi olunca kızım, iş bitince el kızı oluyor malesef