• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kimse yok ama 2 hafta oldu bin sayfaya yaklaştık:)
Arkadaşlar bir mesajı 2 3 kere gönderiyorsa ondan olmuş olabilir :skandal::KK70:
İşin şakası tabi 😋
Şükür canım, bildiğin gibiyim 😍😘

Sen nasılsın 🥰

Misafirler biraz ağırtop 🤣🤣

Görümceler, kayınvalidemler, eşimin büyük amcası ve ahalisi 🥶 mecbur menüyü sıkı tuttum 🤣
Gelin olmak zor zanaat canım, seni çok iyi anlıyorum 😁
Ellerine emegine saglık, kazasız belasız atlatırsın insallah 😁

İyiyim canım, aynı bildigin gibi :)

Arkadaşlar bir mesajı 2 3 kere gönderiyorsa ondan olmuş olabilir :skandal::KK70:
İşin şakası tabi 😋

Yok bayağıdır olmuyor düzeldi:70:Kalabalığız ondan hızlı ilerliyor:)Ben akşam geliyorum her geldiğimde en az 30 sayfa oluyor:skandal:

İşin şakası tabi 😋

Sen o halinle koşturuyorsun yine, ben halime şükrediyorum 🙄

Kaynana el atmıyor mu hiçbir şeye🥶

Etimek tatlııs ile kemalpaşa bambaşka bence:)Etimek daha güzel ve sevilen bir tatlı:)
Yok aradigim ana malzeme deyince aklıma hiç Etimek gelmedi o an .Kemalpaşali birşey mi yapacak acaba dedim.
Etimek tatlisini da bende çok severim😋😋
Çok da güzel görünüyordu😍.

Yok bayağıdır olmuyor düzeldi:KK70:Kalabalığız ondan hızlı ilerliyor:)Ben akşam geliyorum her geldiğimde en az 30 sayfa oluyor:skandal:
Geçmişi takip edemiyorum, anca güncel sohbetinizi okuyorum 😂
Sen o halinle koşturuyorsun yine, ben halime şükrediyorum 🙄

Kaynana el atmıyor mu hiçbir şeye🥶
Yok oturuyor canım, arada bir temizliğe yardım ediyor, çamaşır asıyor hepsi bu 😆

Yok aradigim ana malzeme deyince aklıma hiç Etimek gelmedi o an .Kemalpaşali birşey mi yapacak acaba dedim.
Etimek tatlisini da bende çok severim😋😋
Çok da güzel görünüyordu😍.
Aynen çok güzel yapmış bende severim:)O hiç tatlı yapmadım deyince aklıma onu önermek geldi:)

Iyi aksamlar, suraya hastaliktan kirilan bir smile forever birakiyorum.🤒 1 gecede dunyam tersine dondu. Butun kemiklerim sizliyor resmen🤕😷 aman dikkat edin bu havalara guven olmuyor. Dun disarida baya cok yurumustum belki de ondan😶
Çok geçmiş olsun canım tez şifa versin Rabbim😘❤️

Iyi aksamlar, suraya hastaliktan kirilan bir smile forever birakiyorum.🤒 1 gecede dunyam tersine dondu. Butun kemiklerim sizliyor resmen🤕😷 aman dikkat edin bu havalara guven olmuyor. Dun disarida baya cok yurumustum belki de ondan😶
Çok geçmiş olsun canım, havalar bir sıcak bir soguk. İnsanı hasta ediyor 🙄

Çok geçmiş olsun canım:(

Back
X