Hayırlı akşamlar canım ne yapıyorsunHayırlı akşamlar gençler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar canım ne yapıyorsunHayırlı akşamlar gençler![]()
Eskiden buralar hep dutluktuAllah iyilik versin
Kimseler kalmamış, buralar pek bi sessiz.Oysaki bizim zamanımızda böylemiydi
![]()
Zaten bulup almasam baska tatlı yapacaktımHay Allah ya neyse bulmusun sonunda ya çok güzel olmuş![]()
Nasılsın bacım, misafirin geliyormuş. Menü süper vallaHayırlı akşamlar canım sen![]()
Sabah namazında mı geleceklerAma benim derdim başka, daha ayılamadan misafirler gelmiş olacak![]()
Üniversite okuyor:)Büyük sürpriz olmuş:)Nerde idi gözün aydın![]()
Dedin ya söylersem tatlı anlasilir ben dedim herhalde Kemal paşa buZaten bulup almasam baska tatlı yapacaktım
Tesekkur ederim![]()
Aaah ahhHerhalde öyle oldu canım:)) fırsat buldukça geliyorlar.
Amin canım, sagolasınDoğrudur canım kalabalık olunca öyle oluyor .Allah kolaylık versin sağlık olsun da geri kalan halloluyor bir şekilde.
Eskiden buralar hep dutluktu![]()
Kimse yok ama 2 hafta oldu bin sayfaya yaklaştık:)Akşamları mesajlara yetişemezdik, şimdi kimseler yokherkesin farklı sebepleri var, vakit olmuyor demek ki :)
Şükür canım, bildiğin gibiyimNasılsın bacım, misafirin geliyormuş. Menü süper vallakaynanam da bana hazırlasa keşke amaa nerdee
![]()
Yani etimek arıyorum diyemezdimDedin ya söylersem tatlı anlasilir ben dedim herhalde Kemal paşa bu![]()
Aa ne güzel olmuş o zaman çok sevindimÜniversite okuyor:)Büyük sürpriz olmuş:)
Eşim hormonlu çilek almış ondan yedim şimdiHayırlı akşamlar canım ne yapıyorsun![]()
Yok canım:)Yani etimek arıyorum diyemezdim
Kemal pasa yapan olur mu :))
8’de geleceklermişSabah namazında mı gelecekler![]()
Seni geçmek için hazır bekliyorum diyorsunAa ne güzel olmuş o zaman çok sevindim![]()
-VUSLAT- ablacim.
Sen doya doya vakit geçir kızın ile ben buralardayım![]()
Afiyet olsun canım olunca yemeden olmaz:)Eşim hormonlu çilek almış ondan yedim şimdigöz görünce yemeden duramıyorum. Sen ne yapıyorsun :)
Yuk, yaşAaah ahh
Amin canım, sagolasındediğin gibi sağlık olsun ne yapalım
Guru dut mu kız?
Evet namazdan önce kalkarsın:)8’de geleceklermiş
Ben namazdan evvel kalkmalıyım![]()
Bende olmaz diye düşündüm :)))Yok canım:)