- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Bence de aşermekle alakası Yok abla oğlumda hamileyken ekşi şeyler hep severdim canımda istedi tavuktan tiksinmiştim ama doğurana kadar yiyemedimHep öyle olur zaten:)
Oğlumda can eriği çok yedim normalde ağzıma sürmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de aşermekle alakası Yok abla oğlumda hamileyken ekşi şeyler hep severdim canımda istedi tavuktan tiksinmiştim ama doğurana kadar yiyemedimHep öyle olur zaten:)
Oğlumda can eriği çok yedim normalde ağzıma sürmem
Bende aserdiklerimin hiçbirini bulamadım recellerini yemistim nefsimi koreltmek içinBen hiçbişeye aşermedim yani normaldede canım tatlı falan çeker aynı devamdı aşermeye çok özeniyodum ama olmadı
Bende öyleyim işte :)Ben yıllardır yiyemiyorum eriği ya tik geldi küçükken yoktu şimdi içim bir tuhaf oluyor başkası yerken bile.
İlk bebeğim karnimda ölmüştü onda sadece çok asermistim portakal günde iki kilo yiyordum nerdeyse
Benim kızlarda tiksindiğim çok oldu :)Bence de aşermekle alakası Yok abla oğlumda hamileyken ekşi şeyler hep severdim canımda istedi tavuktan tiksinmiştim ama doğurana kadar yiyemedim
Ne güzel iyi olmuş :)Bende bamya sevmezdim o gün bugündür özellikle alırım :))
Ama kıza hamile olan tanıdıklarımın hamilelikleri daha zor geçiyor sanırım bulantı tiksinme gibi şeylerdeBenim kızlarda tiksindiğim çok oldu :)
Bende etten tiksindim normalde cok severdim ama kurban bayramına denk gelmişti gebeliklerin başıBence de aşermekle alakası Yok abla oğlumda hamileyken ekşi şeyler hep severdim canımda istedi tavuktan tiksinmiştim ama doğurana kadar yiyemedim
İşin kötüsü benim midem bulanıp iştahımda kesilmedi yeme konusunda tam gaz devamdım mide bulantısından ilk 3 ay kilo verenlere çok özendimde olmadıBenim kızlarda tiksindiğim çok oldu :)
Dostlar sağolsunBende öyleyim işte :)
Başın sağolsun canım : (
Ben ikizlerde 7-8 kilo vermiştim.İlk 3 ay değil doğum sonrası :)İşin kötüsü benim midem bulanıp iştahımda kesilmedi yeme konusunda tam gaz devamdım mide bulantısından ilk 3 ay kilo verenlere çok özendimde olmadı
Ay evet ya birde işkembeleri temizliyorlar mı neyse hatırlamayalım hamileler var gece geceBende etten tiksindim normalde cok severdim ama kurban bayramına denk gelmişti gebeliklerin başı
Bende tam tersi oldu vücutta ağırlık daha çok oldu kızda ama oglankarda fellik fellik gezerdim bulantı coktu :))Ama kıza hamile olan tanıdıklarımın hamilelikleri daha zor geçiyor sanırım bulantı tiksinme gibi şeylerde
Aynen genelde öyle oluyor.Ben kızlarda hiçbir şey yiyemezdim.Oğlumda sorun yaşamadım.Ama kıza hamile olan tanıdıklarımın hamilelikleri daha zor geçiyor sanırım bulantı tiksinme gibi şeylerde
Doğru ben kızlarda afedersiniz burnumdan kusuyordum derler ya anamdan emdigim süt burnumdan geldi resmen yaşadımAma kıza hamile olan tanıdıklarımın hamilelikleri daha zor geçiyor sanırım bulantı tiksinme gibi şeylerde
Benim yakın bir akrabam ilk 6 ayda olan kilosundan bir iki kilo düşüp son 3 ayda da 3 kilo almıştıİşin kötüsü benim midem bulanıp iştahımda kesilmedi yeme konusunda tam gaz devamdım mide bulantısından ilk 3 ay kilo verenlere çok özendimde olmadı
Her hamilelik birbirinden farklı sanırım bünyeyle de hormonlarla alakalı olabilir psikolojik yaniBende tam tersi oldu vücutta ağırlık daha çok oldu kızda ama oglankarda fellik fellik gezerdim bulantı coktu :))
Valla bende herşey garipti, millet doğumdan çıkar 7 kilosu gider ben çıktım eve geldim 3 kilo gitmişti 2840 gr çocuktu eeee160 grammı gitmişBen ikizlerde 7-8 kilo vermiştim.İlk 3 ay değil doğum sonrası :)
Oğlumda öyle olmuştu.Büyük hayal kırıklığıValla bende herşey garipti, millet doğumdan çıkar 7 kilosu gider ben çıktım eve geldim 3 kilo gitmişti 2840 gr çocuktu eeee160 grammı gitmiş
Milletin gazıyla yedim yedim hastane çıkışı yaşadığım hayal kırıklığıyla hepsine selam gönderdimOğlumda öyle olmuştu.Büyük hayal kırıklığı
Bende de 3-4 gitmişti 21 kilo almıştım emzirmek çok etkili sanırım kilo vermekte gitti sonra penguen gibi yürümek çok zorduValla bende herşey garipti, millet doğumdan çıkar 7 kilosu gider ben çıktım eve geldim 3 kilo gitmişti 2840 gr çocuktu eeee160 grammı gitmiş