Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben yıllardır yiyemiyorum eriği ya tik geldi küçükken yoktu şimdi içim bir tuhaf oluyor başkası yerken bile.

İlk bebeğim karnimda ölmüştü onda sadece çok asermistim portakal günde iki kilo yiyordum nerdeyse
Bende öyleyim işte :)
Başın sağolsun canım : (

Bence de aşermekle alakası Yok abla oğlumda hamileyken ekşi şeyler hep severdim canımda istedi tavuktan tiksinmiştim ama doğurana kadar yiyemedim 😊
Bende etten tiksindim normalde cok severdim ama kurban bayramına denk gelmişti gebeliklerin başı

Ama kıza hamile olan tanıdıklarımın hamilelikleri daha zor geçiyor sanırım bulantı tiksinme gibi şeylerde
Bende tam tersi oldu vücutta ağırlık daha çok oldu kızda ama oglankarda fellik fellik gezerdim bulantı coktu :))

Ama kıza hamile olan tanıdıklarımın hamilelikleri daha zor geçiyor sanırım bulantı tiksinme gibi şeylerde
Doğru ben kızlarda afedersiniz burnumdan kusuyordum derler ya anamdan emdigim süt burnumdan geldi resmen yaşadım 😫

İşin kötüsü benim midem bulanıp iştahımda kesilmedi yeme konusunda tam gaz devamdım :KK70: mide bulantısından ilk 3 ay kilo verenlere çok özendimde olmadı :KK66:
Benim yakın bir akrabam ilk 6 ayda olan kilosundan bir iki kilo düşüp son 3 ayda da 3 kilo almıştı

Valla bende herşey garipti, millet doğumdan çıkar 7 kilosu gider ben çıktım eve geldim 3 kilo gitmişti 2840 gr çocuktu eeee160 grammı gitmiş :deli:
Bende de 3-4 gitmişti 21 kilo almıştım emzirmek çok etkili sanırım kilo vermekte gitti sonra penguen 🐧 gibi yürümek çok zordu🤦🏼‍♀️

X