• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Reklamlarda şerbetli tatlılar çıkıyor yemeyen ben canım çekti geçen 2017 Ramazan sofralarında şöbiyet yapmıştım bayramlarda yapıp yeriz anca yanında ya kaymak ya yoğurt yerim bende başka kim yiyordu ya hatırlayamadım ağır geliyor nedense

Reklamlarda şerbetli tatlılar çıkıyor yemeyen ben canım çekti geçen 2017 Ramazan sofralarında şöbiyet yapmıştım bayramlarda yapıp yeriz anca yanında ya kaymak ya yoğurt yerim bende başka kim yiyordu ya hatırlayamadım ağır geliyor nedense
Ben ben ayran olamadı yoğurt yoksa bende yiyemiyorum içim bayılıyor😃

Sunumda sıkıntı yoktur, ben çıtırlığı merak ediyorum canım. 😁 Canım lokma istedi 🙈
Onu yapamıyoruz:70:Yani tadına bakamıyacağız.Ama yapan arkadaş çok becerikli mutlaka öyle olacaktır:)

Ben ben ayran olamadı yoğurt yoksa bende yiyemiyorum içim bayılıyor😃
Ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın demiş atalarımız :KK45: bide ye tatlıyı çıkar hakkıyı var ama o konumuzla alakalı değildi sanırım :KK53:

Ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın demiş atalarımız :KK45: bide ye tatlıyı çıkar hakkıyı var ama o konumuzla alakalı değildi sanırım :KK53:
Ben kızlarda tatlı oğlumda ekşi çok yedim :)O tezi çürüttüm:)

Hahaha😂😂 ben hamileliklerimde hiç tatlı asermedim birinde çilek birinde şeftali birinde de kiraz ama hiçbirinin mevsimi değildi istediğimde 😃😃

Hahaha😂😂 ben hamileliklerimde hiç tatlı asermedim birinde çilek birinde şeftali birinde de kiraz ama hiçbirinin mevsimi değildi istediğimde 😃😃
Hep öyle olur zaten:)
Oğlumda can eriği çok yedim normalde ağzıma sürmem:70:

Ben hiçbişeye aşermedim yani normaldede canım tatlı falan çeker aynı devamdı aşermeye çok özeniyodum ama olmadı :KK70:

Ben hiçbişeye aşermedim yani normaldede canım tatlı falan çeker aynı devamdı aşermeye çok özeniyodum ama olmadı :KK70:
Bende mevsim dışı ve olmayan bir şeyi hiç aşermedim.Eşim sorun yaşamadı:70:Kızlarda zaten 3 aydan sonra aç gezdim:70:

Hep öyle olur zaten:)
Oğlumda can eriği çok yedim normalde ağzıma sürmem:KK70:
Ben yıllardır yiyemiyorum eriği ya tik geldi küçükken yoktu şimdi içim bir tuhaf oluyor başkası yerken bile.

İlk bebeğim karnimda ölmüştü onda sadece çok asermistim portakal günde iki kilo yiyordum nerdeyse

Back