Neyse kurtulmuşsun:)Milletin gazıyla yedim yedim hastane çıkışı yaşadığım hayal kırıklığıyla hepsine selam gönderdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse kurtulmuşsun:)Milletin gazıyla yedim yedim hastane çıkışı yaşadığım hayal kırıklığıyla hepsine selam gönderdim
Şimdi çok iyisin :)Bende de 3-4 gitmişti 21 kilo almıştım emzirmek çok etkili sanırım kilo vermekte gitti sonra penguen gibi yürümek çok zordu
Hamile kaldığım kilodayım.Bi ara almıştım ama adet olamama şişkinliğine mi geldi tartı mı bozuktu anlamadım. 55 iken bu sabah tartıldım 52.5 geldim dikkat ediyorum bu aralar hele havalar ısınsın oğlumla yürüyüşlere çıkacağımŞimdi çok iyisin :)
Hayırlı gecelerİyi geceler
İyi geceler canımİyi geceler
Maşaallah canımHamile kaldığım kilodayım.Bi ara almıştım ama adet olamama şişkinliğine mi geldi tartı mı bozuktu anlamadım. 55 iken bu sabah tartıldım 52.5 geldim dikkat ediyorum bu aralar hele havalar ısınsın oğlumla yürüyüşlere çıkacağım
Ben 13 kilo aldım ama uzuuunca bi süre veremedim.Bende de 3-4 gitmişti 21 kilo almıştım emzirmek çok etkili sanırım kilo vermekte gitti sonra penguen gibi yürümek çok zordu
Ay şükür,ikinciye karar verdik ondan kilo verme işine hız verdim mezun oldum ama çocuğu erteledimNeyse kurtulmuşsun:)
Biraz öyle gezersin sonra düşünürsünBen 13 kilo aldım ama uzuuunca bi süre veremedim.
Ay şükür,ikinciye karar verdik ondan kilo verme işine hız verdim mezun oldum ama çocuğu erteledim
Ben de ben de oğlumda ekşi kızlarda tatlı çekmişti canımBen kızlarda tatlı oğlumda ekşi çok yedim :)O tezi çürüttüm:)
İyi geceler canımİyi geceler
Maşallah yaa boyun kaç ?Hamile kaldığım kilodayım.Bi ara almıştım ama adet olamama şişkinliğine mi geldi tartı mı bozuktu anlamadım. 55 iken bu sabah tartıldım 52.5 geldim dikkat ediyorum bu aralar hele havalar ısınsın oğlumla yürüyüşlere çıkacağım
Hayırlısı olsun canım benimBen 13 kilo aldım ama uzuuunca bi süre veremedim.
Ay şükür,ikinciye karar verdik ondan kilo verme işine hız verdim mezun oldum ama çocuğu erteledim
Demek bunlar hep hurafeymiş:)Ben de ben de oğlumda ekşi kızlarda tatlı çekmişti canım
Boyum en son 158 idiİyi geceler canım
Maşallah yaa boyun kaç ?
Bu yaz yine kilolu olmak istemiyorum o yüzden erteledimBiraz öyle gezersin sonra düşünürsün
Bence de:)Demek bunlar hep hurafeymiş:)
O zaman kışa hazırlık yaparsınBu yaz yine kilolu olmak istemiyorum o yüzden erteledim
Amin canım sağolasınHayırlısı olsun canım benim
Uzamış olma ihtimalin yok sanırım boyunla kilon orantılı çok iyi canımBoyum en son 158 idi
O zaman kışa hazırlık yaparsın