Yaşın kaç :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşın kaç :)
32 oldumYaşın kaç :)
Daha gençsin32 oldum
Çocuğun boy cetvelinden ölçtüm en son boy uzaması 20 de bitiyormuş galiba minyon tiplerdenim annem tarafına çekmişim minnak minnakAmin canım sağolasın
Uzamış olma ihtimalin yok sanırım boyunla kilon orantılı çok iyi canım
Eşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyim yalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demiDaha gençsin
O zaman hiç ara verme arka arkaya devam et Ben en son 29da kapattım umarım inşaalalhEşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyim yalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demi
Tarifi az miktarda uygulayacağım canım. Tecrübelerimi aktarırımOnu yapamıyoruzYani tadına bakamıyacağız.Ama yapan arkadaş çok becerikli mutlaka öyle olacaktır:)
Sen de gençsin:)32 oldum
Şimdi başlasan 39a tamamlarsın 4üEşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyim yalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demi
Olsun minyonlar yaşlarını belli etmiyo torpillilerdensin yaniÇocuğun boy cetvelinden ölçtüm en son boy uzaması 20 de bitiyormuş galiba minyon tiplerdenim annem tarafına çekmişim minnak minnak
İyi bakalım :)Tarifi az miktarda uygulayacağım canım. Tecrübelerimi aktarırım
Eğer çocuklara kendisi bakacaksa kabul edilebilirEşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyim yalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demi
Erken kapatmışsın NevoşO zaman hiç ara verme arka arkaya devam et Ben en son 29da kapattım umarım inşaalalh
Aman yeter Rabbim bunlara sağlık versin :)Erken kapatmışsın Nevoş
Amin İnşaAllah 1 tane daha yap yaAman yeter Rabbim bunlara sağlık versin :)
Yok canım Allah korusunAmin İnşaAllah 1 tane daha yap ya
Hayırlı geceler canım❤Hepinize hayırlı geceler
Yok canım Allah korusun
Onu isteyebilmesi için elini çabuk tutup evlenmesi gerekirdi 7 buçuk sene bekledikteO zaman hiç ara verme arka arkaya devam et Ben en son 29da kapattım umarım inşaalalh
Sadece eşimin düşüncesi olduğunu eklemeyi unutmuşumSen de gençsin:)
Şimdi başlasan 39a tamamlarsın 4ü