Bende öyleEmin olamıyorum, denemeden bilemeyeceğim malesef
Sunumda sıkıntı yoktur, ben çıtırlığı merak ediyorum canım.Emin ol sunum şahane olacak:)
Ben ben ayran olamadı yoğurt yoksa bende yiyemiyorum içim bayılıyorReklamlarda şerbetli tatlılar çıkıyor yemeyen ben canım çekti geçen 2017 Ramazan sofralarında şöbiyet yapmıştım bayramlarda yapıp yeriz anca yanında ya kaymak ya yoğurt yerim bende başka kim yiyordu ya hatırlayamadım ağır geliyor nedense
Onu yapamıyoruzSunumda sıkıntı yoktur, ben çıtırlığı merak ediyorum canım.Canım lokma istedi
Halka tatlıBen sectigim tatlıyı çok severim genelde de seviliyor ama bakalım
Onu alan olmadı henüz:)Halka tatlı
Cikks o değilHalka tatlı
Ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın demiş atalarımızBen ben ayran olamadı yoğurt yoksa bende yiyemiyorum içim bayılıyor
Ben kızlarda tatlı oğlumda ekşi çok yedim :)O tezi çürüttüm:)Ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın demiş atalarımızbide ye tatlıyı çıkar hakkıyı var ama o konumuzla alakalı değildi sanırım
Bende çürüttüm her daim tatlı yedim kızım olduBen kızlarda tatlı oğlumda ekşi çok yedim :)O tezi çürüttüm:)
HahahaYe yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın demiş atalarımızbide ye tatlıyı çıkar hakkıyı var ama o konumuzla alakalı değildi sanırım
Ama tutturan tabi ki vardır:)Bende çürüttüm her daim tatlı yedim kızım oldu
Hep öyle olur zaten:)Hahahaben hamileliklerimde hiç tatlı asermedim birinde çilek birinde şeftali birinde de kiraz ama hiçbirinin mevsimi değildi istediğimde
Ben hiçbişeye aşermedim yani normaldede canım tatlı falan çeker aynı devamdı aşermeye çok özeniyodum ama olmadıHahahaben hamileliklerimde hiç tatlı asermedim birinde çilek birinde şeftali birinde de kiraz ama hiçbirinin mevsimi değildi istediğimde
Bende mevsim dışı ve olmayan bir şeyi hiç aşermedim.Eşim sorun yaşamadıBen hiçbişeye aşermedim yani normaldede canım tatlı falan çeker aynı devamdı aşermeye çok özeniyodum ama olmadı
Ben yıllardır yiyemiyorum eriği ya tik geldi küçükken yoktu şimdi içim bir tuhaf oluyor başkası yerken bile.Hep öyle olur zaten:)
Oğlumda can eriği çok yedim normalde ağzıma sürmem
Bende bamya sevmezdim o gün bugündür özellikle alırım :))Hep öyle olur zaten:)
Oğlumda can eriği çok yedim normalde ağzıma sürmem