Değil tabi ki:)Gönül yazdım 30 kere hayır desene madem
Onun fasulye olmasına çok var sonra bir daha gelmezYa 3. Madalyayi verip fasulye yapcaz seni, ya da ben sana yetiscem o biraz zor
SevdaDeğil tabi ki:)
Yok hiç değil :)
Bencede hemen yapip birakmak iyi oluyor, acikcasi ben boreklerde azerinin sunumunu gorunce vazmigecsem diye dusunmedim degildi meselaBende o yüzden bu an önce yapmak istiyorum insan kendi yapacağı sunumu gördü mü bozuluyor yahu
Kesinlikle katılıyorum canımLokma da kolay gibi gelebilir ama zordur onu tutturmak
Ben lokmaya lokma demem, İzmir lokma olmadıkçaİzmir değil ama lokma var:)
Hanigileriji bekliyorsun merakla merak ettim
Lokmayı yapan arkadaş emin olun hakkını verecek biri:)Kesinlikle katılıyorum canım
Ben lokmaya lokma demem, İzmir lokma olmadıkça
İzmir Lokma
Şöbiyet
Baklava
Dilber dudağı
Kekli baklava
İzmir lokma hariç hepsini çok güzel yaparım, bu sebeple tarifini bekliyorum. Muhakkak deneyeceğim.
Ama gelecek tarif İzmir lokma değilmiş
Sobiyet i bende istemiştim ama gitmiştiKesinlikle katılıyorum canım
Ben lokmaya lokma demem, İzmir lokma olmadıkça
İzmir Lokma
Şöbiyet
Baklava
Dilber dudağı
Kekli baklava
İzmir lokma hariç hepsini çok güzel yaparım, bu sebeple tarifini bekliyorum. Muhakkak deneyeceğim.
Ama gelecek tarif İzmir lokma değilmiş
Narin olabilirAyşe
Cemile
naz
Narin
Güzel
Gül
O 2 defa el değiştirdi:)Sobiyet i bende istemiştim ama gitmişti
Teşekkürler abla utanıyorum amaLokmayı yapan arkadaş emin olun hakkını verecek biri:)
Hepsi tatlı hepsi şahane olacak çorbalar da yoreydi götüren bunda sunum olur sanırım :))O 2 defa el değiştirdi:)
Hiç tanıyamamışsın beni NevoşOnun fasulye olmasına çok var sonra bir daha gelmez
Ben istemeden önce değişti demiO 2 defa el değiştirdi:)
Sunumla 1. olabilirsin:)Hiç tanıyamamışsın beni Nevoş. Resmen fasulyeden tarifler seçiyorum, yine yaranamadım
Tabi ki boşta olsa verirdim:)Ben istemeden önce değişti demi
Aynen aynı fikirdeyim:)Hepsi tatlı hepsi şahane olacak çorbalar da yoreydi götüren bunda sunum olur sanırım :))
Emin olamıyorum, denemeden bilemeyeceğim malesefLokmayı yapan arkadaş emin olun hakkını verecek biri:)
Emin ol sunum şahane olacak:)Emin olamıyorum, denemeden bilemeyeceğim malesef