Müzik dinliyorum ,bir yandan buraya bakıyorum ,bir yandan kızların oyuncak pizzalarini yiyorumNoruyonuz
Hakketen ya ilk bahar bi gelemediDonuyorum cook soguk :)
Müzik dinliyorum ,bir yandan buraya bakıyorum ,bir yandan kızların oyuncak pizzalarini yiyorum
Valla gelemedi gelsede az ısınsak :))Hakketen ya ilk bahar bi gelemedi
Gelse de temizlik yapsamValla gelemedi gelsede az ısınsak :))
Kız temizlik yapmayimi ozledinGelse de temizlik yapsam
Kar soğugu var resmen bizim burdadaValla gelemedi gelsede az ısınsak :))
Bizim burda direkt kar varKar soğugu var resmen bizim burdada
Hiç sorma nisanın yarisina kadar böyle gider herhaldeBizim burda direkt kar varbahar geldi derken kar yağıyor
Aynen hatta biz baharı görmeden yaza geçeceğiz sanırımHiç sorma nisanın yarisina kadar böyle gider herhalde
Lisa ev hediyesi almış@evlaefe nasıl oldun canım iyileştin mi giremedim ya kk ya ne var YokTenceresiz kaldim anne yarışma beklediğim gibi gitmiş acaba Kazen abiye hediye ne alınacak ben hala onu merak ediyorum
Harbimi,nerde gördünLisa ev hediyesi almış
MümkünAynen hatta biz baharı görmeden yaza geçeceğiz sanırım
Annemdeuim iki kilo levrek temizleyip pişirdim bugünün işlerin büyük kısmı bendeydi :)) birazdan yola çıkıyorum eve döneceğim inşallahTenceresiz kaldim anne nerelerdesin?
Söyledi burda görmedin miHarbimi,nerde gördün
Arabalı nevresimden mi bahsediyosunSöyledi burda görmedin mibende görmedim okudum sadece
Bahar temizligi yapmayi ozledimKız temizlik yapmayimi ozledin
Sizin orasi neresiBizim burda direkt kar varbahar geldi derken kar yağıyor
Nassin kanki?Annemdeuim iki kilo levrek temizleyip pişirdim bugünün işlerin büyük kısmı bendeydi :)) birazdan yola çıkıyorum eve döneceğim inşallah
Sizin oraya yakınBahar temizligi yapmayi ozledimsoyle tepeden topuz yapip 1 kova su alip muzik esliginde cam silmeyi ozledim
Sizin orasi neresi
He tahmin ettim annende olacağını :) tamam canım hayırlı yolculuk olsun sizeAnnemdeuim iki kilo levrek temizleyip pişirdim bugünün işlerin büyük kısmı bendeydi :)) birazdan yola çıkıyorum eve döneceğim inşallah