basin sagolsun abla mekani cennet olsun..Bugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorum akşam geç gelebilirim:)
Geçen gelmeyen eşimin arkadaşları yarın geleceklermiş hazırlık yapmam lazımPazarteside misafirim var.Önemli bir şey olunca etiketleyin :)Bu sıra biraz sizinle ilgilenemiyeceğim
bevvap biliyosa kendisininkini yapmaya baslasin
O yapsın ben yaptığı tarifi başkasına veririmbevvap biliyosa kendisininkini yapmaya baslasin
neyse abla tutmuyayim seni gorusuruz
bevvap biliyosa kendisininkini yapmaya baslasin
neyse abla tutmuyayim seni gorusuruz
Bir tanesi yeter banaAma deynebin dediği orası değil:)
Kolay gelsin,canın sağolsun canımBugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorum akşam geç gelebilirim:)
Geçen gelmeyen eşimin arkadaşları yarın geleceklermiş hazırlık yapmam lazımPazarteside misafirim var.Önemli bir şey olunca etiketleyin :)Bu sıra biraz sizinle ilgilenemiyeceğim
Hayırlı Cumalar canımKimsecikler yok mu hu huTenceresiz kaldim anne E Evvab Nevreste @-VUSLAT- Jenna16 @Lunya BirTutamMutluluk20 @deynepnaz @Lilimam25 Zipzip- hayırlı cumalar
1 nisan yaz senTarihi ne yazayım bugün
Hayirli cumalar canimKimsecikler yok mu hu huTenceresiz kaldim anne E Evvab Nevreste @-VUSLAT- Jenna16 @Lunya BirTutamMutluluk20 @deynepnaz @Lilimam25 Zipzip- hayırlı cumalar
Aynen
İyiyim canım yemek ile uğraştım Şimdi bitti isim karnım acikti
Börekler olmaz ablacım dahaa 2 kategori önceydi :))Yeni kategori börekler mi olacak...keşke zeytinyağlılar olsaydı....ne pişireceğim, pazardan ne sebze alsam derdi olmazdı...sıraya koyar tek tek pişirirdik... zeytinyağlılarda zayıfim biraz....malum memleket Gaziantep
İyiyim zipzipim...takım sessiz olunca buraya kaçtım..Börekler olmaz ablacım dahaa 2 kategori önceydi :))
Bu arada nasılsın ablacım ❤