- 2 Aralık 2015
- 31.493
- 105.088
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin geçmiş olsun şükür atlattın dişi :) eşin iyimi işe gitti ?Günaydınlar hanımlar,hayırlı cumalarınız olsun.
Eşim işe gitti bende ancak gelebildim,dün dişe dolgu yaptırdım oda bitti sonunda.
Sıkıntı var iğne olacam dedim ya,o iğnede diş tedavisini etkiliyormuş ne çekim nede implat biraz zor gözüküyor buda canıma minnet oluyor..
Sizler nasılsınız bakalım herkesle iyidir umarım.
Allah şifa versin geçmiş olsun şükür atlattın dişi :) eşin iyimi işe gitti ?
Ne çekimiydi bu kemik erimesiyle ilgilimi ?Sağol canım,daha iyi toparlandı en azından işede gitti.
Diş bitti onda sorun olmadı,sadece çekim yapmıyorlarmış o ilaç yüzünden.
Ne çekimiydi bu kemik erimesiyle ilgilimi ?
Allah rahmetiyle muamele etsin inşaAllahCanım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Dolgun tam yerleşsin o arada abla iyi olmuş bu üst üste rahatsızlık vermeyecekler :)Kemik erimesi için iğne verdi dr,1 hafta sonra koldan vuracaklar bundaki sıkıntı diş tedavisi olunursa o süreçte tedaviyi etkiliyormuş.Ne çekim nede implan gibi cerrahi işlem yapılması sakıncalıymiş.
Dolguda sorun yok mesela.
Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Dolgun tam yerleşsin o arada abla iyi olmuş bu üst üste rahatsızlık vermeyecekler :)
Teşekkür ederim ablişkom
Mantı zaten hamur diye herhalde ben ekmek yemem hiç yanında :)İmm bayilirim mantının yoğurdu ile ekmek yemeye
Günaydıngünaydınnn ❤
GardasinaYenii kategoriyi kime söylim özelden yazsın isteyen hahahaha