Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar hanımlar,hayırlı cumalarınız olsun.
Eşim işe gitti bende ancak gelebildim,dün dişe dolgu yaptırdım oda bitti sonunda.
Sıkıntı var iğne olacam dedim ya,o iğnede diş tedavisini etkiliyormuş ne çekim nede implat biraz zor gözüküyor buda canıma minnet oluyor..
Sizler nasılsınız bakalım herkesle iyidir umarım.

Hayırlı geceler :KK60: yazmışım göndermemişim :KK70:

Hayırlı sabahlar, hayırlı Cuma'lar 🕋 🕌

images (13).jpeg

Günaydınlar hanımlar,hayırlı cumalarınız olsun.
Eşim işe gitti bende ancak gelebildim,dün dişe dolgu yaptırdım oda bitti sonunda.
Sıkıntı var iğne olacam dedim ya,o iğnede diş tedavisini etkiliyormuş ne çekim nede implat biraz zor gözüküyor buda canıma minnet oluyor..
Sizler nasılsınız bakalım herkesle iyidir umarım.
Allah şifa versin geçmiş olsun şükür atlattın dişi :) eşin iyimi işe gitti ?

Ne çekimiydi bu kemik erimesiyle ilgilimi ?

Kemik erimesi için iğne verdi dr,1 hafta sonra koldan vuracaklar bundaki sıkıntı diş tedavisi olunursa o süreçte tedaviyi etkiliyormuş.Ne çekim nede implan gibi cerrahi işlem yapılması sakıncalıymiş.
Dolguda sorun yok mesela.

Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti:KK43:
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Allah rahmetiyle muamele etsin inşaAllah

Kemik erimesi için iğne verdi dr,1 hafta sonra koldan vuracaklar bundaki sıkıntı diş tedavisi olunursa o süreçte tedaviyi etkiliyormuş.Ne çekim nede implan gibi cerrahi işlem yapılması sakıncalıymiş.
Dolguda sorun yok mesela.
Dolgun tam yerleşsin o arada abla iyi olmuş bu üst üste rahatsızlık vermeyecekler :)

Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti:KK43:
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.

Başınız sağolsun nevoşum,mekanları cennet olsun.:dua:

Dolgun tam yerleşsin o arada abla iyi olmuş bu üst üste rahatsızlık vermeyecekler :)

Aynen nasılsa bu gidişle uuzn bir süre cerrahi işlem olmayacak.

Teşekkür ederim ablişkom :KK36::KK60::KK200:

Rica ederim tatlım ne demek,çok beğendim ellerine sağlık olsun :KK200::KK60:

X