Kim ne oldu banada diyinnnBuradan belki yasaktır kulağına söyleyeyim ama keşke yasak olmasa da herkes görse,destek için sayfasını ziyaret etseO bizim için o kadar uğraşıyor,ben bile uzaktan gittim ,yorum bile yazmadım sayfasına
Çok teşekkür ederizHerkesin ellerine kollarına sağlık.
Hepsi birbirinden muhteşem olmuş!
@Kazen tadım aşamasına ne zaman geçiyoruz?
Nevoş'un sayfası var da onu dediydikKim ne oldu banada diyinnn
Biraz daha azmetsem 5 tanecik farkta kapanacak
Banada diyinnnnnnnBuradan belki yasaktır kulağına söyleyeyim ama keşke yasak olmasa da herkes görse,destek için sayfasını ziyaret etseO bizim için o kadar uğraşıyor,ben bile uzaktan gittim ,yorum bile yazmadım sayfasına
Eveet biliyorum Ozaman tam destekNevoş'un sayfası var da onu dediydik
Selena gibi çağırmadan gelmiyor demekkiÇok bilmiyorum.Ama kötü içerik yani şikayet edilen mesajları yönetimin gördüğünü biliyorum.Mesela küfür,hakaret,taciz veya reklam amaçlı gönderilen mesajları kötü içerik yapmamız lazım:)
Sende banaaaBanada diyinnnnnnn
Tamam bir öğreneyim deSende banaaa
Sende banaaa
Tamam bir öğreneyim de
Ha gayret aslan lunyaBiraz daha azmetsem 5 tanecik farkta kapanacak
Her yeri tukurcuk yaptılarHa gayret aslan lunya
Kukrimin ufurugune karsi lunyanin ufurugu
Olsun birak tukursun kazanirsam giderkene heryeri siler kapiyi kapatirimHer yeri tukurcuk yaptılar
Başak burcusun ondan hiç şüphem yokOlsun birak tukursun kazanirsam giderkene heryeri siler kapiyi kapatirim
Libya birazda kendine uflese iyi olacakLunya 1 oy daha almisim
Bizim burda parkta bi yer duzeltmisler bebeler foto neyim cekilsinler diye kocaman kocaman ayiciklar varBaşak burcusun ondan hiç şüphem yok