- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Libya kimLibya birazda kendine uflese iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Libya kimLibya birazda kendine uflese iyi olacak
Bizim burda parkta bi yer duzeltmisler bebeler foto neyim cekilsinler diye kocaman kocaman ayiciklar varayicik disarda kalmaktan artik grilesmisher gecerken aklimdan gecen sunu eve goturup miss gibi yikasam mi
Lunya nin göbek adıLibya kim
Kuzum bu getirdiği tlf değil demo cihaz hat falan takılmıyor kendi tlf evde bırakmamak için onu getiriyor istediğimde yarışma için malum j2 eski model iyi çekmiyor resimleri -VUSLAT-
Ha gayret aslan lunya
Kukrimin ufurugune karsi lunyanin ufurugu
Lunya 1 oy daha almisim
Anaaaaa ebem demiş adı libya libya
Lunya nin göbek adı
Bende sana yetismisimLunya 1 oy daha almisim
BanadaSende banaaa
Kankacim hosgeldin ❤ ❤Banada
Hoşbulduk kanka nasılsın ne var ne yok?Kankacim hosgeldin ❤❤
İyisin iyi korkmaBen pazara gidiyorum ,gelene kadar Kukrim okuyup üfle beni
Iyiyim canım buralardayım da cokk sessiz bugün heryer sıkıldım galiba :))Hoşbulduk kanka nasılsın ne var ne yok?
Ancak geldim eve basım ağrıdı o kadar çok çocuk vardı ki
Aynen içiyorum ellerine sağlık. Birazdan gelirler herhalde :))Iyiyim canım buralardayım da cokk sessiz bugün heryer sıkıldım galiba :))
Cocuk fazla olunca zor gercekten
Simdi ben sana kahve yaparım kendine gelirsin ❤
Afiyet olsun canım :)Aynen içiyorum ellerine sağlık. Birazdan gelirler herhalde :))
Cook uzak değilim canım hatta balkondan görüyorum her gün kücükde görünse belli oluyor, bakayım belli oluyorsa fotograf atarım :))Zipzip- sen Ankara'da idin dimi Anıtkabir'e yakın misin
Aa ne güzel ben daha hiç gidemedim hep bir aksilik çıktıCook uzak değilim canım hatta balkondan görüyorum her gün kücükde görünse belli oluyor, bakayım belli oluyorsa fotograf atarım :))