- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Yok beyaz eşya markası hemde tlf markası orda çalışıyor :) patronlar sorar diye götürdüSenin herif tel bayi işi mi yapıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok beyaz eşya markası hemde tlf markası orda çalışıyor :) patronlar sorar diye götürdüSenin herif tel bayi işi mi yapıyor :)
Aradan senin için mı alıyor benimki ne getirecek en fazla bir avuç kömürYok beyaz eşya markası hemde tlf markası orda çalışıyor :) patronlar sorar diye götürdü
Kuzum bu getirdiği tlf değil demo cihaz hat falan takılmıyor kendi tlf evde bırakmamak için onu getiriyor istediğimde yarışma için malum j2 eski model iyi çekmiyor resimleri -VUSLAT-Aradan senin için mı alıyor benimki ne getirecek en fazla bir avuç kömür
Ne yani ben deynepnaz dan da mı fenayım birincilik koltuğuna oturtmussunSen fenasın senden korkulur Tenceresiz kaldim anne 1 sen 2
Yooo deynep üstad eline su dökülmez
Bende o yüzden dedim o benim üstadım sonra kızmasınYooo deynep üstad eline su dökülmez
Bana da söyle hangi sayfa yaa
Keramet cetvelde demek ki,ben de dilimlerken hizalamak için cetvel kullandım(normalde kullanmam)
Elalis te mi geldi
Nevreste nin de var ,hiç bahsetmiyor sayfasından ,tesadüfen gördüm,mamalarından tanıdım
Beni karıştırma ,ben mi dedim sana oku diye
Tamam o zaman ,devam edebiliriz size takılmayaKesinlikle ciddiye almadım. Eğleniyoruz canım
Tamam o zaman ,devam edebiliriz size takılmaya
Leslie yaparken çelme takacağım ,onu arıyor
Benim nikc im bile melekliLeslie yaparken çelme takacağım ,onu arıyor
Melek gibiyiz neremiz fena
Buradan belki yasaktır kulağına söyleyeyim ama keşke yasak olmasa da herkes görse,destek için sayfasını ziyaret etseO bizim için o kadar uğraşıyor,ben bile uzaktan gittim ,yorum bile yazmadım sayfasınaBana da söyle hangi sayfa yaa
Bilemedin bu sefer nescafeYanına öncesinden yedim,yerken yazamıyorumSen çay içiyorsun kesin deynepnaz benim yerime yanına da bişeyler ye
Biz de destek olalım hani hani nerede bende ifşa olmamak için yorum yapmam zatıBuradan belki yasaktır kulağına söyleyeyim ama keşke yasak olmasa da herkes görse,destek için sayfasını ziyaret etseO bizim için o kadar uğraşıyor,ben bile uzaktan gittim ,yorum bile yazmadım sayfasına
Afiyet olsun :))Bilemedin bu sefer nescafeYanına öncesinden yedim,yerken yazamıyorum