• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok beyaz eşya markası hemde tlf markası orda çalışıyor :) patronlar sorar diye götürdü
Aradan senin için mı alıyor benimki ne getirecek en fazla bir avuç kömür :D

Aradan senin için mı alıyor benimki ne getirecek en fazla bir avuç kömür :KK70:
Kuzum bu getirdiği tlf değil demo cihaz hat falan takılmıyor :D kendi tlf evde bırakmamak için onu getiriyor istediğimde yarışma için :D malum j2 eski model iyi çekmiyor resimleri -VUSLAT- -VUSLAT- :D

Herkesin ellerine kollarına sağlık. :KK3:
Hepsi birbirinden muhteşem olmuş!:KK68:
Kazen Kazen tadım aşamasına ne zaman geçiyoruz?:KK31:
Anca ne zaman tadabiliriz deyin,bir kere de biz katılalım demeyin,hep hazıra konuyorsunuz?:63:

Son düzenleme:
Bana da söyle hangi sayfa yaa :KK43:
Buradan belki yasaktır kulağına söyleyeyim ama keşke yasak olmasa da herkes görse,destek için sayfasını ziyaret etse:olamaz:O bizim için o kadar uğraşıyor,ben bile uzaktan gittim ,yorum bile yazmadım sayfasına :olamaz:

Buradan belki yasaktır kulağına söyleyeyim ama keşke yasak olmasa da herkes görse,destek için sayfasını ziyaret etse:olamaz:O bizim için o kadar uğraşıyor,ben bile uzaktan gittim ,yorum bile yazmadım sayfasına :olamaz:
Biz de destek olalım hani hani nerede bende ifşa olmamak için yorum yapmam zatı (:

Back