Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çocuk değiliz ki biz ,zararlı olduğunu biliyoruz da maalesef boğazımıza dur diyemiyoruz. Yarışmaya katılanlardan diyet yapan,diyet takımlarında olan da var,ya 1 dilim yemiştir ya hiç yememiş eşe dosta dağıtmıştır.Severiz kültürümüzde çayın ,kahvenin yanında tatlı yemeyi.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım demişler.

Merhaba,
Eleştirinizde sizi haklı buluyorum fakat bu bildirimleri neden ısrarla yolladığımızı geçtiğimiz sayfalarda bulup okuma imkanınız olursa bize hak vereceksiniz. Hatta ben buldum detaylar burada tıklayın lütfen

Bu arada 1190 oyun bini sizin olsun 190 oy bana yeter : )

Hafta sonu köyde muhtarı seçeceğiz orada bile bu kadar heyecan yok : ))))

Yazdım mı bilmiyorum ama bir muhtar adayı yolu olmayan tarla olmayacak diye bir madde koymuş vaadelerine. Aza listesini gösterdim dedim ki azan benim yolumu kapadı 15 gündür eve yürüyerek gidip geliyorum bu nasıl çelişki... Anında azayı sattı istemediğin azanın üzerini Mavi kalemle çiz : ))))

Kazen başlarda yeni sürümden az girilse de sonradan açığı kapattığımızı düşünüyorum .O kadar girdik hala bayağı az görüntülenme,görüntülenmede arıza olabilir mi?Bir de iyi ki 3.bildirim gitmiş öne geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…