Evet ya, ben geçer bile sanmıştım3 kez bildirim gitti birde
Bu Yeni sürümün dezavantajı oldu gibi biraz..
Kukriminin adını çıkaracaksınız üfürükçü diyeHic sorma oyle oldu ama geri alicaz kukri soz verdi okuyup ufleyecek
Kukrim hoca hanımKukriminin adını çıkaracaksınız üfürükçü diye
Kukrim hoca hanım
Günaydın canım❤Günaydın
Sana da günaydın canım ♥
şimdi yapan patron.adam video bile yüklemişKuzu sen de mi
Hepsi beni sirtimdan vurmus megersem
Günaydın ❤günaydın herkese.
nabresinGünaydın ❤
Çocuk değiliz ki biz ,zararlı olduğunu biliyoruz da maalesef boğazımıza dur diyemiyoruz.Yanlış anlaşılmışım tarafınızdan, ben elbette özenmiyorum.
Alakası ise şu :burada oylamaya sunulan sağlık düşmanı yiyecekleri oylamayla tariflerle teşvik edip bunlara yer vermek yerine, şekere,una, glutene vb. karşı caydırıcı bilgilendirici bildirimler almayı umut ederdim.
Ne kadar çok kişi bunlardan uzak durursa kendileri ve gelecek nesiller o kadar sağlıklı olacak.Olayı dışarda satılan tatlılara özenmeye indirgemenize üzüldüm.Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
iyidir kuzu bildiğin gibi bizIyiyim canım sayfa sayfa geziyorum
Sen nasılsın ❤
Şekerin unun glutenin zehirden farkı yokken ve birçok hastalığın sebebiyken keşke bu konuda özendirmek yerine aksi yönde bişeyler yapsanız onların oylamasına katılsam sayın K Kazen bir de anne bebek ve yemek ile ilgili her konuda sizden bildirim geliyor profil bilgilendirme işaretlemelerimde bunlar yok sanırım sistemde bu konuda bir karışıklık var.Sevgiler hepinize
Günaydın canım ❤Günaydın Tatlı severler
Kazen başlarda yeni sürümden az girilse de sonradan açığı kapattığımızı düşünüyorumMerhaba,
Eleştirinizde sizi haklı buluyorum fakat bu bildirimleri neden ısrarla yolladığımızı geçtiğimiz sayfalarda bulup okuma imkanınız olursa bize hak vereceksiniz. Hatta ben buldum detaylar burada tıklayın lütfen