Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kazen başlarda yeni sürümden az girilse de sonradan açığı kapattığımızı düşünüyorum:KK64: .O kadar girdik hala bayağı az görüntülenme,:confused:görüntülenmede arıza olabilir mi?:KK69:Bir de iyi ki 3.bildirim gitmiş öne geçtim :KK45:

Gösterimde hata yok diye tahmin ediyorum. Her ay siteye giriş yapan üye sayısı değişkenlik gösteriyor.

Kazen başlarda yeni sürümden az girilse de sonradan açığı kapattığımızı düşünüyorum:KK64: .O kadar girdik hala bayağı az görüntülenme,:confused:görüntülenmede arıza olabilir mi?:KK69:Bir de iyi ki 3.bildirim gitmiş öne geçtim :KK45:

ve yeni sürüm o kadar kullanışlı ki boş yere o tepkiler verdiler...

Bu arada 1190 oyun bini sizin olsun 190 oy bana yeter : )

Hafta sonu köyde muhtarı seçeceğiz orada bile bu kadar heyecan yok : ))))

Bu arada yazdım mı bilmiyorum ama bir muhtar adayı yolu olmayan tarla olmayacak diye bir madde koymuş. Aza listesini gösterdim dedim ki azan benim yolumu kapadı 15 gündür eve yürüyerek gidip geliyorum bu nasıl çelişki... Anında azayı sattı istemediğin azanın üzerini Mavi kalemle çiz diye : ))))
Aslında eveeeetttt genele bakınca 1000 kişi vermemiş size,yani patron olmanız etki etmemiş o halde :KK69:
Köylerde muhtarlık seçimi çok önemli,daha doğrusu muhtar mevkii önemli,büyük şehirlerde öylesine seçiyoruz muhtarı:KK69:
Yolunuzu neden kapattı ki?:skandal:
Sizdeki gücün farkına vardı demek ki:KK45:Ya da baktı ki sesi çıkan ,hakkını savunan adam ,korktu sizden :ıslık:

ve yeni sürüm o kadar kullanışlı ki boş yere o tepkiler verdiler...
Başlarda bayağı zorlandık ,biz Türk milleti olarak eskise de kullanışlı diye eski eşyasını atmayan insanlarız :KK53:Ama şimdi dediğiniz gibi alıştık bile yeni sürüme,bir de madalyalarımız geleydi:KK45:

Başlarda bayağı zorlandık ,biz Türk milleti olarak eskise de kullanışlı diye eski eşyasını atmayan insanlarız :KK53:Ama şimdi dediğiniz gibi alıştık bile yeni sürüme,bir de madalyalarımız geleydi:KK45:

Madalya, albüm bunları güncelleyemedik. Aslında albüm hazır ama ciddi güvenlik açığı var. Aslında güvenlik açığı da değil kullanımda hata yaparsa üyelerimiz tüm özelleri (özellikle estetik bölümü) sıkıntı yaşar bu sebeple yeni albüm uygulamasını bekliyoruz.

X