- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
OperimBen künefe ve Kaymakli Söbiyete bayilmis olabilirim
Ahanda kiz kendi elleriyle yazdi ben oy kullanmadim diyeNevresteciğim,ben geçen gün oy kullanmak geldim,bir türlü olmadı,bir sorun oluştu,şimdiyse oy kullanmışım gibi görünüyor,sen bulunduğun mevkiden bakarmısın,kullanmışmıyım
Bayildim yaSana müzik armağan ediim o zaman :)
Hepinizi seviyom ben
Gardasima devrederdim de oylari az kazeni gecemeyizsenle birlesirsek hayatta gecemezler hedayeyi bolusuruz tencere sana tava bana
Soyle soyle senin matematigin iyidirGeçmişe bakayım dedim amabakilacak gibi değil kaç sayfa var ben soylemeyeyim çok sayfa var
Tamam bi kapak da sanaben benim oyları da vereyim bir kapak veririsiniz bana da
Soyle soyle senin matematigin iyidirkac sayfa minigim
Tamam bi kapak da sana
oyumu ilk günden verdim.normalde şerbetli tatlı yiyeyem ama künefeyi görünce akan sular durur(dondurmalı yada yanına sütle)geçen seferde sen yapmıştın sanki yanlış hatırlamıyorsamSUHAN patron ne yapacak diye merak ediyordun görmüşsün :))) şimdi farkettim oylamaya gelmişsin :))
Kimsenin günahına giremem deOperim
Ahanda kiz kendi elleriyle yazdi ben oy kullanmadim diyekunefeye kim yolladi oyu kazen bu sefer kesin diskalifiye
Ben de bakmadımGeçmişe bakayım dedim amabakilacak gibi değil kaç sayfa var ben soylemeyeyim çok sayfa var
Kapak deyip geçme,evdekilere uyar,kardasın yani:))ben benim oyları da vereyim bir kapak veririsiniz bana da
Kuzu sen de mioyumu ilk günden verdim.normalde şerbetli tatlı yiyeyem ama künefeyi görünce akan sular durur(dondurmalı yada yanına sütle)geçen seferde sen yapmıştın sanki yanlış hatırlamıyorsam
Hepsi beni sirtimdan vurmus megersemKimsenin günahına giremem deTenceresiz kaldim anne oralardaydı galiba,ben yapamayınca zarfı itivermiştir sandığa
Hayırlı sabahlar
3 kez bildirim gitti birdeGörüntüleme 119K, 200.000e rahat ulaşır diye düşünüyordum, hayret
Hiç sanmam
Hic sorma oyle oldu ama geri alicaz kukri soz verdi okuyup ufleyecek
Takipte kalayim ben yokŞekerpare yasemin çiçeği bekleme yapmayın gelin sizde geçin ben alıştım