Tamam inşaallah:)Abla yapma bana şöyle şeyler ,bak hep gaza getiriyon sonra hırslanıyorum az oy alınca iyice hırsımdan Çatlicaaaaam. bana en iyi tarifi ver ozamannnn
Söz istiyorumTamam inşaallah:)
Ey Allahım şakamısın seeeen beni delirtecekAyyyy şimdi bu kadar kişiyi etiketleyip teşekkür mesajı da oyalayacak beni
Kaç kategoridir rahattım
Neyse dinlene dinlene yaparım
Tarif ayıramıyorum ama ilk yazanlardan olursan öneririm:)Söz istiyorum
Yardım edemem bu sürümde zorlanıyorumAyyyy şimdi bu kadar kişiyi etiketleyip teşekkür mesajı da oyalayacak beni
Kaç kategoridir rahattım
Neyse dinlene dinlene yaparım
Güvendiğiiim dağlara kar yağdıııııııYardım edemem bu sürümde zorlanıyorum
Sen dinlene dinlene yaparsınGüvendiğiiim dağlara kar yağdııııııı
Bunu iyi demedin işte
İyi geceler Allah rahatlık versin bende kaçıyorumHayırlı geceler
Abla yetişemiyorumya bi girdim gecengün maşallah ne tatlı kalmış ne tatlının t si . hangi gün yeni kategori açıklanacak bellimiTarif ayıramıyorum ama ilk yazanlardan olursan öneririm:)
Yok canım belli değil:)Ama Pazar olsa iyi olur Pazartesi beni bulamazsınız 20 kişi misafirim gelecek:)Abla yetişemiyorumya bi girdim gecengün maşallah ne tatlı kalmış ne tatlının t si . hangi gün yeni kategori açıklanacak bellimi
Hay maşallah abla gün falanmı yapıyorsunuz yoksa :)Yok canım belli değil:)Ama Pazar olsa iyi olur Pazartesi beni bulamazsınız 20 kişi misafirim gelecek:)
Belli olur inşAllah, bari yeni kategori konusulurda secim kanalından yırtarızYok canım belli değil:)Ama Pazar olsa iyi olur Pazartesi beni bulamazsınız 20 kişi misafirim gelecek:)
özendirmek ne alaka siz disarlarda satilan bircok tatli vs ürünler görünce hemen özeniyormusunuz ki anlamadim bu siteminiziŞekerin unun glutenin zehirden farkı yokken ve birçok hastalığın sebebiyken keşke bu konuda özendirmek yerine aksi yönde bişeyler yapsanız onların oylamasına katılsam sayın K Kazen bir de anne bebek ve yemek ile ilgili her konuda sizden bildirim geliyor profil bilgilendirme işaretlemelerimde bunlar yok sanırım sistemde bu konuda bir karışıklık var.Sevgiler hepinize
Yanlış anlaşılmışım tarafınızdan, ben elbette özenmiyorum.özendirmek ne alaka siz disarlarda satilan bircok tatli vs ürünler görünce hemen özeniyormusunuz ki anlamadim bu siteminizi
Milletimizin sağlığı üzerine olan duyarlılığınız için teşekkür ederim Ama bu bizim milli bir kültürümüz. Kimse bize bu yarışmada gördüğünüz tatlılardan kilolarca yeyin diye öneride bulunmadı. Yemeklerden birkaç saat sonra bir iki dilim yemek zararlı olabiliyor mu?Yanlış anlaşılmışım tarafınızdan, ben elbette özenmiyorum.
Alakası ise şu :burada oylamaya sunulan sağlık düşmanı yiyecekleri oylamayla tariflerle teşvik edip bunlara yer vermek yerine, şekere,una, glutene vb. karşı caydırıcı bilgilendirici bildirimler almayı umut ederdim.
Ne kadar çok kişi bunlardan uzak durursa kendileri ve gelecek nesiller o kadar sağlıklı olacak.Olayı dışarda satılan tatlılara özenmeye indirgemenize üzüldüm.Umarım açıklayıcı olmuşumdur.