Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Şekerin unun glutenin zehirden farkı yokken ve birçok hastalığın sebebiyken keşke bu konuda özendirmek yerine aksi yönde bişeyler yapsanız onların oylamasına katılsam sayın K Kazen bir de anne bebek ve yemek ile ilgili her konuda sizden bildirim geliyor profil bilgilendirme işaretlemelerimde bunlar yok sanırım sistemde bu konuda bir karışıklık var.Sevgiler hepinize

özendirmek ne alaka siz disarlarda satilan bircok tatli vs ürünler görünce hemen özeniyormusunuz ki anlamadim bu siteminizi

özendirmek ne alaka siz disarlarda satilan bircok tatli vs ürünler görünce hemen özeniyormusunuz ki anlamadim bu siteminizi
Yanlış anlaşılmışım tarafınızdan, ben elbette özenmiyorum.
Alakası ise şu :burada oylamaya sunulan sağlık düşmanı yiyecekleri oylamayla tariflerle teşvik edip bunlara yer vermek yerine, şekere,una, glutene vb. karşı caydırıcı bilgilendirici bildirimler almayı umut ederdim.
Ne kadar çok kişi bunlardan uzak durursa kendileri ve gelecek nesiller o kadar sağlıklı olacak.Olayı dışarda satılan tatlılara özenmeye indirgemenize üzüldüm.Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Milletimizin sağlığı üzerine olan duyarlılığınız için teşekkür ederim Ama bu bizim milli bir kültürümüz. Kimse bize bu yarışmada gördüğünüz tatlılardan kilolarca yeyin diye öneride bulunmadı. Yemeklerden birkaç saat sonra bir iki dilim yemek zararlı olabiliyor mu?

Eğer bu konuda detaylı bilgileriniz varsa; bize önerilerde bulunun yemeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…