Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar...muhabbetiniz tatlı tatlı sürerken aklıma takılan bir soru var...belki siz biliyorsunuz? Belki de K Kazen kardeşim bu mesajı görürse o cevaplar. Dün bir bildirim geldi konferans konuşmayla ilgili. Bu konusmalari sadece konferansa katılanlar okuyor değil mi? Yoneticiler isterse görebiliyor mu? Mesela kazen bey? Ev haliyle , spor yaparken bir fotoğraf paylaştigimda tedirgin olmayım diye sordum. Başka kötü bir niyetim yok valla...:KK23:

Merhaba arkadaşlar...muhabbetiniz tatlı tatlı sürerken aklıma takılan bir soru var...belki siz biliyorsunuz? Belki de K Kazen kardeşim bu mesajı görürse o cevaplar. Dün bir bildirim geldi konferans konuşmayla ilgili. Bu konusmalari sadece konferansa katılanlar okuyor değil mi? Yoneticiler isterse görebiliyor mu? Mesela kazen bey? Ev haliyle , spor yaparken bir fotoğraf paylaştigimda tedirgin olmayım diye sordum. Başka kötü bir niyetim yok valla...:KK23:
Bildiğim kadarıyla kötü içerik yapılmadığı sürece görünmüyor:)

31 mart günü herkes secim sonucu beklerken biz konu acılsın diye beklicez galiba :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
:KK70:o da geldi de azerin dedi ya fistiklari cetvelle olctum döktüm diye dedim o olsaydı fındıkları boyutu boyutuna ayirirdi ben rastgele koydum :KK70:
Ben neden simetri bir insan olamıyorum çok asimetrik biriyim 🙄
Keramet cetvelde demek ki,ben de dilimlerken hizalamak için cetvel kullandım(normalde kullanmam:KK53:)
@Elalis gel bacım sunumların ile gönlümüzü şenlendir :)
Elalis te mi geldi:rolleyes:
Nevroşum iyiyim nasıl olim :) kendime yemek ve sunum ile ilgili sayfa açtım onla uğraşıyorum.. çok heyecanlıymış valla.. ben hep süslerdim resim çekerdim kalırdı öle telde artık paylaşıyorum. Bana da eğlence çıktı :)
Nevreste Nevreste nin de var ,hiç bahsetmiyor sayfasından ,tesadüfen gördüm,mamalarından tanıdım :rolleyes:
Ufurukculuk ten banlanmazsak iyi :KK70::KK70:
deynepnaz deynepnaz o zaman beni korursun benim kukrimim yapmaz o masum dersin 😂
Beni karıştırma ,ben mi dedim sana oku diye :KK53:

Nevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum. :işsiz:
Çok bilmiyorum.Ama kötü içerik yani şikayet edilen mesajları yönetimin gördüğünü biliyorum.Mesela küfür,hakaret,taciz veya reklam amaçlı gönderilen mesajları kötü içerik yapmamız lazım:)

X