Emeğine sağlık canım şahane olmuş:)Nevreste cizdim kartona yapistircam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğine sağlık canım şahane olmuş:)Nevreste cizdim kartona yapistircam
Üfürüğümün üstüne konmaAzcik da ona ufledim hiç davranma benimkidir
Benzetmeye çalıştım :)) kalın kartona yapistircam :))Emeğine sağlık canım şahane olmuş:)
Demem ki nefesim kuvvetliymişBana da gelmiş nasıl üflediysen
Üfürüğümün üstüne konma
İyi geceler canımKadayıfa geeeel diyip ben kaçıyorum sabaha revaniyle falan olumlu yönde fark açılsın dinimiz amin hepinize iyi geceler
Uyumadan once okuyup üfleyeceğim, bendeeee merak etme senKadayıfa geeeel diyip ben kaçıyorum sabaha revaniyle falan olumlu yönde fark açılsın dinimiz amin hepinize iyi geceler
Evet güzel olur:)Benzetmeye çalıştım :)) kalın kartona yapistircam :))
Ufurukculuk ten banlanmazsak iyiUyumadan once okuyup üfleyeceğim, bendeeee merak etme sen
Kadayıfa geeeel diyip ben kaçıyorum sabaha revaniyle falan olumlu yönde fark açılsın dinimiz amin hepinize iyi geceler
Bildiğim kadarıyla kötü içerik yapılmadığı sürece görünmüyor:)Merhaba arkadaşlar...muhabbetiniz tatlı tatlı sürerken aklıma takılan bir soru var...belki siz biliyorsunuz? Belki de K Kazen kardeşim bu mesajı görürse o cevaplar. Dün bir bildirim geldi konferans konuşmayla ilgili. Bu konusmalari sadece konferansa katılanlar okuyor değil mi? Yoneticiler isterse görebiliyor mu? Mesela kazen bey? Ev haliyle , spor yaparken bir fotoğraf paylaştigimda tedirgin olmayım diye sordum. Başka kötü bir niyetim yok valla...
31 mart günü herkes secim sonucu beklerken biz konu acılsın diye beklicez galiba
Keramet cetvelde demek ki,ben de dilimlerken hizalamak için cetvel kullandım(normalde kullanmam)o da geldi de azerin dedi ya fistiklari cetvelle olctum döktüm diye dedim o olsaydı fındıkları boyutu boyutuna ayirirdi ben rastgele koydum
Ben neden simetri bir insan olamıyorum çok asimetrik biriyim
Elalis te mi geldi@Elalis gel bacım sunumların ile gönlümüzü şenlendir :)
Nevreste nin de var ,hiç bahsetmiyor sayfasından ,tesadüfen gördüm,mamalarından tanıdımNevroşum iyiyim nasıl olim :) kendime yemek ve sunum ile ilgili sayfa açtım onla uğraşıyorum.. çok heyecanlıymış valla.. ben hep süslerdim resim çekerdim kalırdı öle telde artık paylaşıyorum. Bana da eğlence çıktı :)
Beni karıştırma ,ben mi dedim sana oku diyeUfurukculuk ten banlanmazsak iyi
deynepnaz o zaman beni korursun benim kukrimim yapmaz o masum dersin
Nevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum.Bildiğim kadarıyla kötü içerik yapılmadığı sürece görünmüyor:)
Çok bilmiyorum.Ama kötü içerik yani şikayet edilen mesajları yönetimin gördüğünü biliyorum.Mesela küfür,hakaret,taciz veya reklam amaçlı gönderilen mesajları kötü içerik yapmamız lazım:)Nevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum.
Vaaaay deemek öyle tamam bundan sonra bensiz devam et yolunaBeni karıştırma ,ben mi dedim sana oku diye
Konferansa güvenmediğiniz ,sizi kibleyebilecek biri varsa almayın dediğini çıkarıyorum benNevrestecim bu mesajdan istenirse görebilir anlamını çıkarıyorum.
Abla yapma bana şöyle şeyler ,bak hep gaza getiriyon sonra hırslanıyorum az oy alınca iyice hırsımdan Çatlicaaaaam . bana en iyi tarifi ver ozamannnnDemek korkup kaçıyorsun
Şaka yaptım şakaVaaaay deemek öyle tamam bundan sonra bensiz devam et yoluna