Bana bir tane küçük vazo almıştı arkadaşım ilkokulda hala duruyor şimdi evimdeBize nerde pijama takimi alan,uyku bandi alan eyy anam eyy
Sus esyasi alan vardi ya, hele bi tanesi suzgec almis getirmisti hic unutmam, bi tanesi ayakkabi cilasi almis gelmis, biblo da cok alinirdi ahahaha
yine sana alan olmus biz bi yilbasi kurasi yapardik adimin ciktigi kisi bile almazdiBize nerde pijama takimi alan,uyku bandi alan eyy anam eyy
Sus esyasi alan vardi ya, hele bi tanesi suzgec almis getirmisti hic unutmam, bi tanesi ayakkabi cilasi almis gelmis, biblo da cok alinirdi ahahaha
Hahaha ay güldürdün beniyine sana alan olmus biz bi yilbasi kurasi yapardik adimin ciktigi kisi bile almazdi
Baklavadan zor canım benim tarifim, baklava çocuk oyunu benim içinO söyledi ya benim tarif kolay diye
helal sana ozmn
İnşaallah düzelirKazen abi hamilelik takvimi gelecek demişti, önce bir site şekillensin
O zaman dilber dudağıBaklavadan zor canım benim tarifim, baklava çocuk oyunu benim için
Aynı fikirdeyim baklavayı tercih ederdimBaklavadan zor canım benim tarifim, baklava çocuk oyunu benim için
İnşaallah gelir. Sanki başka sitedeymişim gibi hissediyorumTakvim geri gelecekmiş canım bir süre sürer düzenlemeler
Benim oğlumda başak çok titiz ve kuralcı :)Himm benim burcum basak, bende basagin ozelliklerini cok tasiyorum
Alışınca güzel olacak biraz zaman:)Gelecekmiş kazen bildirim gönderdi görmedin mi?İnşaallah gelir. Sanki başka sitedeymişim gibi hissediyorum
Böyle düşünseler, bende olamayacağını anlarlar zaten.Yasminde değil ilk giden tarif baklava yasmin tee akşam geldi
Mukemmeliyetci oluyoruz biz basaklar geneldeBenim oğlumda başak çok titiz ve kuralcı :)
Gördüm şimdi canım. Rengi iyi olmuş, mavi güzel değildi:)Alışınca güzel olacak biraz zaman:)Gelecekmiş kazen bildirim gönderdi görmedin mi?
Hemde nasıl :)Ama o bende var o sebeple çocuklarımda mükemmeliyetçi oğlum biraz daha fazla:)Mukemmeliyetci oluyoruz biz basaklar genelde
Gerçekten miHayır o ilk bildirenlerden:)
Aynen güzel oldu:)Gördüm şimdi canım. Rengi iyi olmuş, mavi güzel değildi:)
Ben konu açıldıktan 40 dk sonra falan geldim sen ilk bildirenler arasındaydın.Düşün 32 tarif bildirildi sen 3. veya 4. ydün:)Gerçekten mi
O saate kadar tarif bildirimleri başlamamış mıydı