Görsellige önem veriyorsun ve güzel de yapıyorsun ondan sordumBasak, yukselenim terazineden sordun
Oldum olasi boyleyim, duzen gorsellik sunum hep onemli benim icin. Ama zamanla tecrubeyle gelisiyor kesinlikleGörsellige önem veriyorsun ve güzel de yapıyorsun ondan sordum
Bende teraziyim her ne kadar burda daha gösterememiş olsam daOldum olasi boyleyim, duzen gorsellik sunum hep onemli benim icin. Ama zamanla tecrubeyle gelisiyor kesinlikle
Kazen abi hamilelik takvimi gelecek demişti, önce bir site şekillensinSitenin samimiyeti gitmiş resmen. Alıntı da olmuyor. Alışamıyorum, hamilelik takvimi de yok
iyim cnm aldim musait oldugumda yapicam insallahNasılsın canım sen naptın aldın mı tarifini
Aldım canım bende müsait bir günde rahat rahat yapicam inşallahiyim cnm aldim musait oldugumda yapicam insallah
sen de aldin dmi
ne aldinO kadar çok dolaştım ki mağaza kapandı ben anca karar verdim hediyeye
Tarifim için yapamadım alışveriş dogruca eve geldim.
Oğlumun sınıf arkadaşının doğum günü varda yarın ay birine bakıyorum yaşı yok birine alt uyduramiyorum.En sonunda çok tatlis bir pijama takımı aldım uyku bandi falan da var kızlar sever öyle diye onu aldımne aldin
OylemiBende teraziyim her ne kadar burda daha gösterememiş olsam da
hadi hayirlisi kolay gelsin ozmn bizeAldım canım bende müsait bir günde rahat rahat yapicam inşallah
Güzelliğe ve güzel şeylere çok düşkündür teraziler.Ben çok taşıyorum ya burcumun özellikleriniOylemigerci ben terazinin ozelliklerini bilmiyorum
Lunya çim nasılsın seni görünce içimi farklı bir sevinç kapliyor nedenseKazen abi hamilelik takvimi gelecek demişti, önce bir site şekillensin
neguzel kucukken bana hediye alan okul arkadasimin annesi olmamisdi hicOğlumun sınıf arkadaşının doğum günü varda yarın ay birine bakıyorum yaşı yok birine alt uyduramiyorum.En sonunda çok tatlis bir pijama takımı aldım uyku bandi falan da var kızlar sever öyle diye onu aldım☺
HerhaldeEn uyumlu rengi bulmaya çalışıyorlardır
Bana da olmamıştı vallaneguzel kucukken bana hediye alan okul arkadasimin annesi olmamisdi hic
Himm benim burcum basak, bende basagin ozelliklerini cok tasiyorumGüzelliğe ve güzel şeylere çok düşkündür teraziler.Ben çok taşıyorum ya burcumun özelliklerini
Bize nerde pijama takimi alan,uyku bandi alan eyy anam eyyneguzel kucukken bana hediye alan okul arkadasimin annesi olmamisdi hic
Şimdi kendimi övmeyeyimLunya çim nasılsın seni görünce içimi farklı bir sevinç kapliyor nedense
Takvim geri gelecekmiş canım bir süre sürer düzenlemelerSitenin samimiyeti gitmiş resmen. Alıntı da olmuyor. Alışamıyorum, hamilelik takvimi de yok
İyiyim çok şükür canım sen övme ben överimŞimdi kendimi övmeyeyim
Iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın