- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.496
Bıraktığında 160 daydi 183 sayfa olmuşHiç insafınız yok mu bu kadar yazılır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıraktığında 160 daydi 183 sayfa olmuşHiç insafınız yok mu bu kadar yazılır mı
Çok konuşuyorlarBıraktığında 160 daydi 183 sayfa olmuş
Aynen abla ya yaptigim bir is, ve ya baska bir sey, istedigim gibi olmaz ise huzursuz oluyorum, ruhum daraliyor, psikolojim bozuluyor resmen. O is olmasi gerektigi gibi olana kadar gece gunduz aklimda olurHemde nasıl :)Ama o bende var o sebeple çocuklarımda mükemmeliyetçi oğlum biraz daha fazla:)
Beni onların arasında görüyor musunBu sefer cidden iddialı çok tarif var
Bende öyleyim ve bu beni yıpratıyorAynen abla ya yaptigim bir is, ve ya baska bir sey, istedigim gibi olmaz ise huzursuz oluyorum, ruhum daraliyor, psikolojim bozuluyor resmen. O is olmasi gerektigi gibi olana kadar gece gunduz aklimda olur
Tabi ki senin tarifte öyle :)Beni onların arasında görüyor musun
Yok söylemedin abla :)) duyduğum en tuhaf isimlerBen söylemediysem benimkini hiç tahmin edemezsin
CıkıssO zaman dilber dudağı
Yok hiç alakası yok modern bir isim benim ismim :)Yok söylemedin abla :)) duyduğum en tuhaf isimler
dudu
Durkadin
Hanım
Rikkat
İfakat
Bunlar değilse tahmin ederim yahu
Kesinlikle abla, esim o kadar rahat relaks bir adam ki ozeniyorum yani. Ne vardi sanki birazcik bende oyle vurdumduymaz birisi olsaydi.dusunmekten insanin omrunden omur gidiyorBende öyleyim ve bu beni yıpratıyor
Bugün ovulmek istiyorum eşime de dedim güzel şeyler söyle bana boş boş bakıp kafasını çevirdiTabi ki senin tarifte öyle :)
Hanım göbeğiCıkıss
Aynen canım benim eşimde öyle Ama çocuklar bana benziyor :)Kesinlikle abla, esim o kadar rahat relaks bir adam ki ozeniyorum yani. Ne vardi sanki birazcik bende oyle vurdumduymaz birisi olsaydi.dusunmekten insanin omrunden omur gidiyor
Yine 1.liğe oynamamı mı istiyordunAynı fikirdeyim baklavayı tercih ederdim
Aman eşlerden bekleme öyle şeylerBugün ovulmek istiyorum eşime de dedim güzel şeyler söyle bana boş boş bakıp kafasını çevirdi
Benimde tahminlerim var, asiri zor oldugu icin. Baklava demiyorum o sana gore bebe oyuncagiCıkıss
EceYok hiç alakası yok modern bir isim benim ismim :)
Yok daha istemiyorum önce olmayanları yapalım sonraYine 1.liğe oynamamı mı istiyordun
Yok o kadar değil şimdi pek yok :)Şarkılarda adım çok var :)Ece
Aslı
Ceren
Asu
Buse
İrem
Aklıma gelmiyor başka
Yine 1.liğe oynamamı mı istiyordun