- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Onlar tanıyamamışBırakıp gidiyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar tanıyamamışBırakıp gidiyorlar.
Hayır il defa oldu.Aslında sunumları ve tarifleri her zaman çok iyiydi.Ama şans bu sefer nasip oldu:)hiç birinci olmuşmuydu ?
Tamam bekliyorum:)ben düzenli girip yazamıyorum diyeti hele hiç yapamam
yapacam inşallah bu sefer kısmet olmadı son haftaya bıraktım o haftada çok yoğun geçti gerçekten
Hayır il defa oldu.Aslında sunumları ve tarifleri her zaman çok iyiydi.Ama şans bu sefer nasip oldu:)
Kazen birinci oldu zaten seni bir dahaki kategoriyi konuş bence ama kazen in haberi olmasın sen aç yarışmayı :/Tamam bekliyorum:)
Sebo o deseydin :)))Minik Duduklu Tencere minikkkk annem bildirimini görmüş diyor bir adam oynuyor
Gerçekten şapka çıkarılacak kadar varmışyani 1.5 senedir katıldı ve hiç birinci olamadı....
Bu azim karşısında şapka çıkartırım..... Helal olsun
Onlar tanıyamamış
19 kez abiabla bugüne kadar kaç kez katıldın ?
İsim çok iyiymiş
Aynen abicim ben kendisine cidden hayranım yaşça çokta küçük bir kardeşimizyani 1.5 senedir katıldı ve hiç birinci olamadı....
Bu azim karşısında şapka çıkartırım..... Helal olsun
Azıcık bana da hayran olAynen abicim ben kendisine cidden hayranım yaşça çokta küçük bir kardeşimiz
wuwuwwe
Maşallah19 kez abi
Sana ayrı hayranımAzıcık bana da hayran ol
Gizli açalım katılmasın değil miKazen birinci oldu zaten seni bir dahaki kategoriyi konuş bence ama kazen in haberi olmasın sen aç yarışmayı :/
Traş takımı