- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
İyi diyelim iyi olalım inşallah yuvarlanıp gidiyoruz ,gerçek yuvarlanıyorum kilom aldı başını gidiyorNAVLEE ne yapıyorsun nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelim iyi olalım inşallah yuvarlanıp gidiyoruz ,gerçek yuvarlanıyorum kilom aldı başını gidiyorNAVLEE ne yapıyorsun nasılsın
Havale oluyorda bana uymuyorHavale olmuyor mu ki :/
Onların el becerisi yokAynen geleni bırakmıyoruz ama pes edip erken kaçanlarda oluyor.Onlar beni sevemiyor.
O zaman seni diyet gruplarına alalım bak aramızda kaptan var:)İyi diyelim iyi olalım inşallah yuvarlanıp gidiyoruz ,gerçek yuvarlanıyorum kilom aldı başını gidiyor
Kacmamak farz olduAynen geleni bırakmıyoruz ama pes edip erken kaçanlarda oluyor.Onlar beni sevemiyor.
Benimle ilgisi yok değil miOnların el becerisi yok
Biz olmadan yapabilir misinKacmamak farz oldu
Kim seni sevmeyen ölsün ,üstüme niye alındıysamAynen geleni bırakmıyoruz ama pes edip erken kaçanlarda oluyor.Onlar beni sevemiyor.
Allah korusun kimse ölmesin:)Kim seni sevmeyen ölsün ,üstüme niye alındıysam
Bizimkileri o kadar çok ihmal ediyorum ki annem ablam neden aramiyorsun diyor bir kaç gündür buraya dalıyorum çıkamıyorumBiz olmadan yapabilir misin
O kadar dalma canım arada onlarlada ilgilen :)Bizimkileri o kadar çok ihmal ediyorum ki annem ablam neden aramiyorsun diyor bir kaç gündür buraya dalıyorum çıkamıyorum
Ben denedim geçen havale ile hediye edecektim kayıt tarihi falan çıktı yapamadımHavale oluyorda bana uymuyor
Teşekkür ederiz:)Oyumu kullandım, hayırlı olsun. Iki yarismadir isimlere bakmadan oylama yapıyorum, görsellere ve tarifin ismine göre.
Hepsi birbirinden güzel, seçmekte çok zorlanıyoruz.
En az 3 seçenek olsa daha iyi olur sanki.
Bunun için yarışmadan önce oylama oluyor kaç seçim hakkı olsun diyeOyumu kullandım, hayırlı olsun. Iki yarismadir isimlere bakmadan oylama yapıyorum, görsellere ve tarifin ismine göre.
Hepsi birbirinden güzel, seçmekte çok zorlanıyoruz.
En az 3 seçenek olsa daha iyi olur sanki.
Seni tanıyan zaten bırakamaz kiBenimle ilgisi yok değil mi
ben düzenli girip yazamıyorum diyeti hele hiç yapamam
yapacam inşallah bu sefer kısmet olmadı son haftaya bıraktım o haftada çok yoğun geçti gerçektenAllah korusun kimse ölmesin:)
Ama sen bizi çabuk bırakıp gittin oysa daha neler yapacaktık:)
Çok ayrıntı ugrastiriyor tıkla satın al olacak en iyisiBen denedim geçen havale ile hediye edecektim kayıt tarihi falan çıktı yapamadım
Abicim kesintisiz 19 ay -19 kategori olması lazım:)
Bırakıp gidiyorlar.Seni tanıyan zaten bırakamaz ki