- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Teşekkür ederim canım Kazen yaktı bizi Künefeyi O yaptı farkettin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Kazen yaktı bizi Künefeyi O yaptı farkettin mi?
Sıkı içerim diyosunTercih meselesi .Kimine göre de çay alakasız geliyor.Bana kalsa tatlının yanında çay da içerim ,kahve de ayran da ,meyva suyu da ,ne olursa olsun içerim
15 tanesini yemişim ben,senden fazla Bir kere yiyip daha yemediğin hangisi?6 tanesini yedim, 6 taneden birini bir kere yedim daha yemedim
Aynen susuz ,sıvısız yaşayamamSıkı içerim diyosun
Bende sıkı yiyiciyim 17 tanesini yemişim hemde aktif olarak yemeye devam ediyorumAynen susuz ,sıvısız yaşayamam
Aynen ben de ayran severim ama genelde akşam çayın yanında olunca şekersiz çayla götürürümTercih meselesi .Kimine göre de çay alakasız geliyor.Bana kalsa tatlının yanında çay da içerim ,kahve de ayran da ,meyva suyu da ,ne olursa olsun içerim
Künefe15 tanesini yemişim ben,senden fazla Bir kere yiyip daha yemediğin hangisi?
Avatara biraz daha baksam hipnoz olacaktımÇikolatalı baklava ve Revaniye verdim :)
OlabilirBirTutamMutluluk20 de bir daha künefe yemek istemez
Yemedim daha da yememBirTutamMutluluk20 de bir daha künefe yemek istemez
Acaba nedir nedir?hahahahaha yeni yolladığım bildirim çok fena : ))))))
Bana geldiAcaba nedir nedir?
Bana henüz gelmedi,bildirimi merak ediyorumEvet yeni bildirimle akar oylar şimdi
Bana diğeride gelmedi zatenBana geldi
BuyurBana henüz gelmedi,bildirimi merak ediyorum
Peki nasıl olacak? İpucu alsak :))) ay beni mahvettiniz ya, yarışma kategorisi tatlı olunca çıkan Google reklamı da tatlı içerikli, güllü lokum bana bakıyor oradanhahahahaha yeni yolladığım bildirim çok fena : ))))))