En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Arkadaş kategorisinden ver gitsin abla, ben kafam hep karışınca öyle yapıyorum

Diyete basladigimin ikinci gecesinde adeta buyuk bir sinav verdim cikolataya olan ozlemimden ve hafiz mustafa‘ dan yemeye bayildigim cikolatali baklavaya oyumu verdim, yiyenlere afiyet olsun
2. Oy boş mu

Oylayin bence bütün tatlilarimiz güzel şansa kim kazanırsa seviniyoruz biz
Seçmek çok zor, hele benim gibi tatlısever biri için çok daha zor, emeklerinize sağlık her biriniz o kadar özenmiş ve emek vermişsiniz ki, içlerinden kendimi kaybederek yediğim çok tatlı var

Seçmek çok zor, hele benim gibi tatlısever biri için çok daha zor, emeklerinize sağlık her biriniz o kadar özenmiş ve emek vermişsiniz ki, içlerinden kendimi kaybederek yediğim çok tatlı var
Acaba hangisi :))

Arkadaş kategorisinden ver gitsin abla, ben kafam hep karışınca öyle yapıyorum
Ben en çok sevdiğim tatlı sıralamasından gideceğim sanırım, şerbetine kadar sıyırdığım tatlılardan seçeyim, şerbet sıyırılır mı valla ben sıyırırım böyle ballı ballı

Balli

Yemin ediyorum halimi görseniz acırsınız :))) hepsinin görselini açtım ağzım sulanıyor, oyyyhhh içim gidiyor resmen, beni şerbetlerine bulayın rahmetli babamda benim gibi tatlıya müptelaydı, sizlere tiksindirici gelebilir ama babamla şerbetli tatlıların şerbetini içerdik resmen:)) damardan tatlı verseler hayır demeyiz :))
Bu kategori bana eziyet resmen

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu arada yıllar önce senin Bi formda yazdığın şeyi uygularım acıktıkça, roka domates biraz tuz.
Üfff süper gidiyor değil mi:))) Valla ben de hala acıktıkça roka domates yerim, körpe salatalık varsa o da süper gidiyor, yemeyi abartırsam tıkasın diye bir demet maydanoza limon sıkıp yiyorum, onu da deneyebilirsin, yalnız şahanesin ben bile unutmuşum yazdığımı, hafızana hayran kaldım

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.. bazi zamanlar bizlerde şerbet dagitilir bardak bardak ozman bnde cok icerim

Işte görün, biz şerbetsiz yiyelim tombul olalım mune abla şerbeti siyirsin zayıf olsun

hemde ne şahane gidiyor ekşi ekşi
Her gece yediğimde aklıma gelirsin abla
Mandonoz da şahane tıkıyorsa artık onuda yaparım aklına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…