Gece gece resmen tatlı krizine gireyim diye bildirim gelmiş:))) sizin yüzünüzden paket paket bisküvi alıp yedim kurabiye canavarına döndüm sayenizde
Oylasam oylamadığım tatlıların boynu bükük kalacak, oylamasam hepsi çok güzel, çekimser seçeneği yok mu veya hepsi seçeneği de kabulüm, çok zorluyorsunuz beni
Diyete basladigimin ikinci gecesinde adeta buyuk bir sinav verdim cikolataya olan ozlemimden ve hafiz mustafa‘ dan yemeye bayildigim cikolatali baklavaya oyumu verdim, yiyenlere afiyet olsun
Seçmek çok zor, hele benim gibi tatlısever biri için çok daha zor, emeklerinize sağlık her biriniz o kadar özenmiş ve emek vermişsiniz ki, içlerinden kendimi kaybederek yediğim çok tatlı var
Simdi farkettim 2 oy verildigini kan sekerim dustu ondan galiba, yoksa evde kunefe de mukemmel gorunuyordu oyumu ona verirdim.
Gece gece gelen bildirim resmen kanima giriyor
Seçmek çok zor, hele benim gibi tatlısever biri için çok daha zor, emeklerinize sağlık her biriniz o kadar özenmiş ve emek vermişsiniz ki, içlerinden kendimi kaybederek yediğim çok tatlı var
Ben en çok sevdiğim tatlı sıralamasından gideceğim sanırım, şerbetine kadar sıyırdığım tatlılardan seçeyim, şerbet sıyırılır mı valla ben sıyırırım böyle ballı ballı
Ben en çok sevdiğim tatlı sıralamasından gideceğim sanırım, şerbetine kadar sıyırdığım tatlılardan seçeyim, şerbet sıyırılır mı valla ben sıyırırım böyle ballı ballı
Üfff süper gidiyor değil mi:))) Valla ben de hala acıktıkça roka domates yerim, körpe salatalık varsa o da süper gidiyor, yemeyi abartırsam tıkasın diye bir demet maydanoza limon sıkıp yiyorum, onu da deneyebilirsin, yalnız şahanesin ben bile unutmuşum yazdığımı, hafızana hayran kaldım
Üfff süper gidiyor değil mi:))) Valla ben de hala acıktıkça roka domates yerim, körpe salatalık varsa o da süper gidiyor, yemeyi abartırsam tıkasın diye bir demet maydanoza limon sıkıp yiyorum, onu da deneyebilirsin, yalnız şahanesin ben bile unutmuşum yazdığımı, hafızana hayran kaldım