- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Sagol ablacim, oldugu kadar. Masallah zaten herkes cok marifetli. Eski yarismalara bakiyoruma arada sirada, sunumlar kendini asmis. Isimiz cok zor yaniValla valide gibi güzel olsa yeter bence zaten o şahane olmuştu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol ablacim, oldugu kadar. Masallah zaten herkes cok marifetli. Eski yarismalara bakiyoruma arada sirada, sunumlar kendini asmis. Isimiz cok zor yaniValla valide gibi güzel olsa yeter bence zaten o şahane olmuştu :))
Sagol ablaYani komşuluk böyle zamanlarda lazım:) Kolay gelsin o zaman sana canım
Ben de sazan gibi atladım İsmin çok güzelYok eve yazacaktım yanlış olmuş ismim Fatma :))
Arada ı da var ama onu herkes bilmiyor soyleyemiyor abla o yüzden düz Fatma diyorum :))Ben de sazan gibi atladım İsmin çok güzel
Aynen canım doğrusu Fatıma ama tabi zaman geçtikçe atmışlar ı yı:) Rukiye ismi de öyle Rukayye den Rukiye ye dönmüş:) Böyle çok isim var değişikliğe uğramış:)Arada ı da var ama onu herkes bilmiyor soyleyemiyor abla o yüzden düz Fatma diyorum :))
Ben de bir kaç kişininkini biliyorum:)
Hayırlısı olsun canımBen fırın bakmaya başladım nasıl olsa adam yapmayacak
Pis nüfus müdürü kabul etmemiş neyse kim ne derse desin memnunum ben fato Fatoş Fatma herkes bu şekilde söylüyorAynen canım doğrusu Fatıma ama tabi zaman geçtikçe atmışlar ı yı:) Rukiye ismi de öyle Rukayye den Rukiye ye dönmüş:) Böyle çok isim var değişikliğe uğramış:)
Seninki ne bana da söyleseneBen de bir kaç kişininkini biliyorum:)
Benim de Fatıma isminde arkadaşım var taa küçüklük yurt arkadaşım, Fatoş diyorum ona:)Pis nüfus müdürü kabul etmemiş neyse kim ne derse desin memnunum ben fato Fatoş Fatma herkes bu şekilde söylüyor
Ben kk genelinde isim biliyorum da yemek topigijden benden önce bildiğim bir evvab vardı yasminsay i tahmin edebiliyorum sadece başka kimsenin bilmiyorum :)) ana bir çoğu nun yüreği çok güzel ismi de güzeldir illakiTenceresiz kaldim anne seninle birlikte 8 kişi oldu ismini bildiğim:)
Senin ismin gibi Peygamberimiz(s.av)e yakın olanların isimlerinden biriSeninki ne bana da söylesene
Tahmin edeyim mi iki taneSenin ismin gibi Peygamberimiz(s.av)e yakın olanların isimlerinden biri
Et bakalım:)Tahmin edeyim mi iki tane
Bana genelde Zeynep ler denk gelir kafam sarar çoğu zamanEt bakalım:)
Cıkss değil:)Bana genelde Zeynep ler denk gelir kafam sarar çoğu zaman
Bana genelde Zeynep ler denk gelir kafam sarar çoğu zaman